ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου.

Ο Ερμής μπαίνει φαινομενικά σε στάση κι αρχίζουν τα παρατράγουδα από σήμερα της ιδιαίτερης ανάδρομης πορείας του τα οποία επιτείνονται από την παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων σε όλη τη διάρκεια της μέρας.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Η σύγχυση θα είναι ακόμη πιο έντονη τις απογευματινές ώρες καθώς η Σελήνη σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα κάνοντας τη Δευτέρα μια μέρα ακατάλληλη για πολύ σημαντικές δράσεις ή αποφάσεις.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Αν πρέπει να προωθήσετε θέματα δουλειάς, να διαφημίσετε τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα της εργασίας σας, να κάνετε μια σύσκεψη με τους συνεργάτες σας και να συζητήσετε διάφορα θέματα ή ιδέες μπορεί να νιώσετε κάποια σύγχυση ή να αντιμετωπίσετε κάποια εμπόδια στον προγραμματισμό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάποιοι που μπορεί να είστε πιο ευαίσθητοι μπορεί να νιώθετε την επιρροή του Ερμή που μπαίνει σήμερα σε στάση για να γυρίσει ανάδρομος αύριο. Το βράδυ θα είναι σαφώς πιο ευχάριστο και μπορεί να φέρει και κάποια λύση σε ένα πρόβλημα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή από σήμερα ο κυβερνήτης σας Ερμής θα βρίσκεται φαινομενικά σε στάση για να γυρίσει ανάδρομος αύριο, καλύτερα να αφήσετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας, συμφωνίες, διαπραγματεύσεις για αργότερα μετά τις 18/10. Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται όλη μέρα στο ζώδιο σας και συμβάλλει στο να νιώθετε λίγο πιο αγχωμένοι ή να έχετε ένα πιο φορτωμένο πρόγραμμα που πρέπει να φέρετε εις πέρας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάποιοι πιο ευαίσθητοι μπορεί να νιώσετε από σήμερα πιεσμένοι, κυκλοθυμικοί ή με τάσεις φυγής. Ακόμη μπορεί να προκύπτουν προβληματάκια στην επικοινωνία ή σε θέματα οικογενειακά ή του σπιτιού. Μπορεί από την άλλη να νιώθετε μια απροσδιόριστη κόπωση σήμερα με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα. Μην πιέσετε τον εαυτό σας περισσότερο.

ΛΕΩΝ: Σήμερα ευνοείται η συλλογική δουλειά. Το «μαζί», θα σας αποφέρει περισσότερα σε σχέση με το να προσπαθήσετε μόνοι σας. Καλή μέρα
και για να βρεθείτε με φίλους, συνεργάτες ή να είστε πιο ενεργοί στο διαδίκτυο και μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις βραδινές ώρες της Δευτέρας που κλείνει σίγουρα πιο ευχάριστα σε σχέση με το πως ξεκινά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πιεστική η σημερινή μέρα καθώς θα χρειαστεί εκτός της δουλειάς να ασχοληθείτε και με πρακτικές υποχρεώσεις στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Πέραν των επαγγελματικών μπορεί να υπάρχει μια εξέλιξη σε ένα οικονομικό θέμα που μπορεί να σας δημιουργήσει εκνευρισμό. Ίσως χρειάζεται λαμβάνοντας υπόψη και τον ανάδρομο Ερμή να αλλάξετε στάση στη διαχείριση των οικονομικών σας.

ΖΥΓΟΣ: Φαίνεται ότι τα μελλοντικά σας σχέδια είτε αφορούν σπουδές, δουλειά, οικονομικά σας δημιουργούν μεγαλύτερο στρες και σύγχυση. Από δω και κάτω χρειάζονται προσεκτικά και μικρά βήματα με συγκέντρωση και προσοχή στις λεπτομέρειες για να μην συμβούν λάθη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σε προτεραιότητα τα οικονομικά θέματα. Σιγά σιγά και τυπικά από αύριο μπαίνουμε στην φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή που μπορεί να σας δημιουργήσει μεγαλύτερη σύγχυση. Και μολονότι το ένστικτό σας είναι αλάθητο ενδέχεται κάποιες φορές να σας παραπλανεί σε κάποιες ενδείξεις που σας δίνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Σελήνη θα παραμείνει σε όλη την διάρκεια της ημέρας στους Διδύμους, φωτίζοντας τον τομέα σχέσεων- συνεργασιών και γάμου στο ωροσκόπιο σας και είναι πολύ πιθανόν να ασχοληθείτε εκτεταμένα είτε με το σύντροφο σας είτε με κάποιους συνεργάτες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι πιο ευαίσθητοι από σας, μπορεί ήδη να νιώθετε ότι σας επηρεάζει η επικείμενη ανάδρομη πορεία του Ερμή σε θέματα που αφορούν στην καριέρα και την επαγγελματική σας εικόνα. Στο επόμενο διάστημα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα επικοινωνίας
κυρίως με άτομα από το χώρο της δουλειάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε σήμερα τα δύσκολα που μπορείτε ανεμπόδιστα να το κάνετε και μην τα αναβάλλετε για τις επόμενες μέρες. Ακόμη είναι μια θετική μέρα για να ασχοληθείτε με τον σύντροφο σας, να είστε πιο εκδηλωτικοί στο συναίσθημα σας αλλά ακόμη αν είστε γονείς να περάσετε και κάποιες ποιοτικές ώρες με τα παιδιά σας το βραδάκι.

ΙΧΘΥΕΣ: Η μέρα θα μπορούσε κάλλιστα να πάρει τον τίτλο της τσαγκαροδευτέρας, αφού πέρα από το φόρτο των υποχρεώσεων δεν θα έχετε κι εσείς ιδιαίτερη όρεξη να ανταποκριθείτε σε όλες αυτές. Κάνετε οικονομία δυνάμεων και μη σπαταλάτε την ενέργεια σας με άτομα τα οποία δεν αξίζουν.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Τα 4 ζώδια που έχουν το «ανικανοποίητο»

– Τι συμβολίζουν οι ανάδρομοι πλανήτες στον αστρολογικό χάρτη σας;

– Ποιοι ευνοούνται επαγγελματικά και οικονομικά μέχρι το τέλος του 2021