ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Δευτέρα 2 Αυγούστου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα 2 Αυγούστου.

Η Δευτέρα είναι ίσως η πιο απαιτητική μέρα της εβδομάδας με τις αντιθέσεις Ήλιου – Ερμή με τον Κρόνο. Είναι μια μέρα που χρειάζεται να αξιοποιήσουμε όλα τα αποθέματα υπομονής, και ψυχραιμίας. Ο Κρόνος ως πλανήτης, μας υποχρεώνει να δούμε την πραγματικότητα και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και συνήθως σχετίζεται με περιορισμούς, δύσκολες συνθήκες κι εγκλωβισμούς σε καταστάσεις.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Θα μας απασχολήσουν έντονα θέματα επικοινωνίας αλλά και μετακινήσεων που μπορεί να αντιμετωπίζουν εμπόδια.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Θα μπορούσε κάποιος να σας χαρακτηρίσει «περίεργους» στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις σχέσεις σας. Όσο επιθυμείτε κάποιον κοντά σας από καιρό σε καιρό νιώθετε ότι πνίγεστε κιόλας. Από τη άλλη η σχέση σας με την δουλειά και τους συνεργάτες είναι επίσης περίεργη και σήμερα μπορεί να υπάρχει μεγάλος εκνευρισμός.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα επαγγελματικά εξακολουθούν να σας δυσκολεύουν την ζωή μολονότι κάποια πράγματα είναι καλύτερα αλλά ακόμη φαίνεται ότι δε μπορείτε να τα χαρείτε και η ψυχολογία σας είναι κυμαινόμενη. Σήμερα καλείστε να βρείτε ισορροπία μεταξύ επαγγελματικών και οικογενειακών ευθυνών.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το παρελθόν, οι σχέσεις, και η οικογενειακή σας κατάσταση φαίνεται να έχουν κάνει κατάληψη στο μυαλό και την καρδιά σας και πρέπει να τα ξεκαθαρίσετε. Προσέξτε όμως τι λέτε και πως το λέτε αν δε θέλετε να κόψετε γέφυρες με ανθρώπους που αγαπάτε. Επικοινωνία και μετακινήσεις θα σας ζορίσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα οικονομικά σας καταδιώκουν. Νιώθετε ότι πρέπει πάλι να δώσετε μάχες προκειμένου να αισθανθείτε οικονομική ασφάλεια αλλά κάτι θα αρχίσει να διαφαίνεται γι’ αυτό μη σας παίρνει από κάτω. Από την άλλη προσέξτε πόσο αυτοπεριορίζεστε στον ερωτικό τομέα.

ΛΕΩΝ: Είναι τόσα αυτά που τριγυρνάνε στο μυαλό σας αυτές τις μέρες και σας αγχώνουν όμως πιο πολύ σας απασχολούν τα προβλήματα των άλλων, του συντρόφου ή της οικογένειας. Σήμερα μπορεί να αντιμετωπίσετε ένα εμπόδιο στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Δείξτε υπομονή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα επαγγελματικά δεν σας αφήνουν να ηρεμήσετε όπως και οι εξελίξεις για το μέλλον σας γενικότερα. Προσέξτε το άγχος όμως γιατί εύκολα μπορεί να το σωματοποιείτε και γι’ αυτό να νοιώθετε κόπωση.

ΖΥΓΟΣ: Η εξαντλητική προσπάθεια που κάνετε να τα πάτε καλά στην δουλειά, με ανθρώπους που μπορεί να έχουν και άδικο απέναντι σας, σας χαλάει όλη την διάθεση και δεν σας αφήνει να αποδώσετε και στην ερωτική σας ζωή…ξανασκεφτείτε το!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η πολλή δουλειά και οι καθημερινές σας ευθύνες δεν σας αφήνουν να σκεφτείτε πολλά ή να ασχοληθείτε εκτενέστερα με την οικογένεια και την προσωπική σας ζωή. Χρειάζεται οπωσδήποτε να βρείτε ισορροπίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χρειάζεται περισσότερο κοντρόλ στο μυαλό σας για να μπορέσετε να ελέγξετε τις αδυναμίες, τις ανασφάλειες, ή μάλλον όλα αυτά τα αρνητικά να διοχετεύσετε σε κάτι ιδιαίτερα θετικό και δημιουργικό. Σήμερα προσέξτε τις αλήθειες που λέτε στους άλλους. Ίσως δεν είναι έτοιμοι να τις ακούσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για κάποιο λόγο οι ανασφάλειες σας σχετικά με τα οικονομικά και το μέλλον σας μπλέκονται περίεργα με τα προσωπικά σας. Και στα δυο θέλετε σταθερότητα αλλά τι κάνετε για να την εξασφαλίσετε;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρίσκεστε σε μια δύσκολη και ρευστή φάση αναφορικά με τις σχέσεις σας…Είστε μόνοι ή μόνοι σε μια σχέση; Αυτό αφορά και τις φιλικές και τις επαγγελματικές όχι μόνο τις ερωτικές σας σχέσεις. Κι εκεί έχετε να ανακαλύψετε ενδιαφέροντα πράγματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Τα πάτε καλύτερα όταν αντιμετωπίζετε συγκεκριμένα προβλήματα παρά τα δικά σας αρνητικά σενάρια. Πρέπει να πιστέψετε στον εαυτό σας αλλά να διατηρήσετε και ισορροπίες στην δουλειά.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Πώς θα είναι ο Αύγουστος 2021 αστρολογικά;

Πώς χειρίζονται τους άλλους τα 12 ζώδια και ποιες τακτικές ελέγχου χρησιμοποιούν

Τα 2 στοιχεία που προσέχουν τα 12 ζώδια στο πρώτο ραντεβού