ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Δευτέρα 16 Αυγούστου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα, 16 Αυγούστου.

Ο απόηχος της Νέας Σελήνης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο ζώδιο του Λέοντα, θα επηρεάσει και τη σημερινή αλλά και τις επόμενες ημέρες. Οι σημερινές όψεις Σελήνης – Ερμή- Δία, βοηθούν αν έχετε προγραμματίσει ένα ταξίδι το πρώι ή τις διακοπές σας να ξεκινήσουν ή αν έχετε μια απαιτητική ημερα, σε όρους επικοινωνίας.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Από το απόγευμα η Σελήνη περνά στην Παρθένο και στο προσκήνιο έρχονται θέματα υγείας, παιδείας και το εργασιακό.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Τάσεις φυγής χάρη στη Σελήνη στον Τοξότη, γεγονός που απαιτεί να είστε διπλά προσεκτικοί, αν δεν είστε διακοπές. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό θα δώσει έμφαση το επόμενο διάστημα, μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου, στον τομέα των σχέσεων, της συντροφικότητας και των συνεργασιών.

ΤΑΥΡΟΣ:  Τα θέματα μιας ερωτικής σχέσης ή τα οικονομικά μιας συνεργασίας ή και τα κοινά οικονομικά που έχετε με τον σύντροφό σας, μπορεί να σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τη σημερινή μέρα. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε είναι να βιαστείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η εβδομάδα ξεκινά με ένταση και έμφαση στις σχέσεις σας. Σε κάθε περίπτωση προσπαθήστε να μην είστε βιαστικοί και πιεστικοί σήμερα και φανείτε ψύχραιμοι, ειδικά προς το βράδυ και στις αντιδράσεις σας προς τους άλλους. Ευνοούνται το φλερτ και οι νέες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ατμόσφαιρα έντασης και επικοινωνιακό κομφούζιο επικρατεί σήμερα. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες, αλλά μην ανακατέψετε το συναίσθημα σας εκεί που πρέπει να αποφασίζετε μόνο με τη λογική σας. Προσέξτε λίγο περισσότερο και στην οδήγηση.

ΛΕΩΝ: Η Σελήνη στον Τοξότη σας κάνει πιο δυναμικούς και πρόθυμους για φλερτ. Πρέπει να προσέξετε τα θέματα των εξόδων που κάνετε και γενικά των οικονομικών. Αφήστε τις γενναιοδωρίες στην άκρη και μην κάνετε παρορμητικές αγορές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θέματα σπιτιού και οικογένειας σας απασχολούν σήμερα, ενώ πρέπει προς το βράδυ να διαθέσετε ανάλογο χρόνο και σε επαγγελματικά και προσωπικά. Οι πιέσεις μπορεί να γίνουν πιο ασφυκτικές, καθώς κάποιος μπορεί να σας προκαλέσει, να σας εκνευρίσει κι εσείς όλο αυτό να πρέπει να το διαχειριστείτε με ψυχραιμία και στωικότητα.

ΖΥΓΟΣ: Η μέρα είναι γεμάτη ενέργεια και δυσκολεύει τις βραδινές ώρες. Προσέξτε τόσο την επικοινωνία σας με τους άλλους, αλλά και την οδήγηση και γενικότερα τις μετακινήσεις σας. Αποφύγετε τη βιασύνη. Η Αφροδίτη στον Ζυγό σας δίνει έξτρα γοητεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην υποκύψετε σε παρορμητικές αγορές και δείξτε προσοχή σε θέματα δουλειάς και οικονομικών. Να μην είστε επικριτικοί με τους φίλους σας. Σήμερα ξεκινά για εσάς μια περίοδος πιο παρασκηνιακή, με μυστικές επαφές, συναλλαγές, αλλά και έρωτες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί να νιώθετε εκνευρισμένοι ή θυμωμένοι με κάποιον συνεργάτη ή προϊστάμενο, με θέματα που αφορούν στη δουλειά σας ή την καριέρα σας. Προσπαθήστε να μην προτάξετε τον εγωισμό και φανείτε λίγο ευέλικτοι στις σχέσεις. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό θα βοηθήσει σχέσεις με φίλους, συνεργάτες, αλλά και την προσωπική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια μέρα αρκετά κουραστική σας περιμένει, αφού έχουν μαζευτεί αρκετές εκκρεμότητες. Προσπαθήστε όμως να μην πιέσετε τον εαυτό σας ιδιαίτερα και αποφύγετε σήμερα να πάρετε παρορμητικά κάποιες αποφάσεις που μπορεί να επηρεάσουν τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Αφροδίτη στον Ζυγό, ευνοεί σχέσεις και οικονομικά. Η Σελήνη σε κόντρα με τον Ερμή και τον Άρη μπορεί να δημιουργήσει μια κατάσταση μεγαλύτερης έντασης στο περιβάλλον σας και πιθανώς η αιτία να είναι ένας οικονομικός λόγος. Προσπαθήστε να μην υψώσετε τόνους.

ΙΧΘΥΕΣ: Έμφαση στον τομέα της καριέρας, αλλά οι δύσκολες όψεις της προς τον Ερμή και τον Άρη μπορεί να σας βρουν προς τις βραδινές ώρες σε μια κατάσταση που πρέπει να μοιράσετε την προσοχή σας ανάμεσα στη δουλειά και τον σύντροφο σας και να αισθανθείτε μεγαλύτερη πίεση. Πιθανά οικονομικά προνόμια ως τις 10/9.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Ερωτικές προβλέψεις Αυγούστου 2021

– Πως θα μας επηρεάσει η Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 16/08/2021 μέχρι τις 10/09/2021

– Πώς ταιριάζει ερωτικά ο Λέων με τα 12 ζώδια