ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Η τάση της ημέρας από την Άση Μπήλιου, Τριτη 4 Μαΐου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη 4 Μαΐου. Ακολουθούν οι ημερήσιες προβλέψεις.

Το σπουδαίο αστρολογικό νέο της ημέρας, είναι η είσοδος του πλανήτη Ερμή στους Διδύμους! Και είναι σπουδαίο γιατί ο Ερμής στην αστρολογία συμβολίζει την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, το εμπόριο, τις επαφές, τις διαπραγματεύσεις, τις μεσιτείες και γενικότερα τις επαφές και τις σχέσεις μας και στο ζώδιο των Διδύμων βρίσκεται στη καλύτερη δυνατή θέση αφού αυτό το ζώδιο κυβερνά.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Χαίρεται ο Ερμής…χαιρόμαστε κι εμείς που όλα φαίνεται να γίνονται λίγο πιο εύκολα στην καθημερινότητα μας. Σήμερα η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στον Υδροχόο διατηρώντας την ελαφράδα και την κοινωνική υπόσταση αυτού του ζωδίου. Είναι μια καλή μέρα για να βρεθούμε με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους και γενικώς να έχουμε καλύτερη διάθεση.

Κριοί και Ζυγοί θα επωφεληθείτε ιδιαίτερα σε πνευματικό και επικοινωνιακό επίπεδο το επόμενο διάστημα αρχής γενομένης από σήμερα με τον Ερμή στους Διδύμους. Η επικοινωνία θα είναι πιο ξεκάθαρη, το μήνυμα σας θα βρίσκει πρόθυμους αποδέκτες ενώ οι ρυθμοί σε καθημερινό επίπεδο και οι επαφές σας θα ανέβουν.

Ταύροι και Σκορπιοί θα σας απασχολήσουν περισσότερο πρακτικά και οικονομικά ζητήματα στην καθημερινότητα σας και η περίοδος που ξεκινά από σήμερα θα είναι ιδιαίτερα επωφελής για οικονομικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες.

Δίδυμοι και Τοξότες είστε από τη φύση σας ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και ανοιχτοί στην προσέγγιση σας στους άλλους κι αυτό θα γίνει ακόμη πιο έντονο από σήμερα. Θα συζητήσετε πολύ, θα κάνετε νέες γνωριμίες, θα δεχτείτε προτάσεις και γενικά θα έχετε μια ιδιαίτερη κινητικότητα σε επικοινωνιακό επίπεδο αλλά και ευκαιρίες για εκδρομές και ταξιδάκια.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι αν και ουδέτερη η θέση του Ερμή στους Διδύμους από σήμερα θα βοηθήσει να οργανώσετε καλύτερα θέματα που αφορούν στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, να βρείτε τους σωστούς συμβούλους υγείας και ευεξίας αλλά να οργανώσετε καλύτερα και τα θέματα της δουλειάς και των συνεργατών σας.

Λέοντες και Υδροχόοι ξεκινά μια πολύ πιο κοινωνική περίοδος για σας με ευκαιρίες να δείτε κόσμο και φίλους που το προηγούμενο διάστημα δεν μπορούσατε, να κάνετε νέες γνωριμίες και να ανοίξετε λίγο το κύκλο σας, να φλερτάρετε, να συνεργαστείτε με άλλους για να επιτύχετε τους στόχους σας.

Παρθένοι και Ιχθύες η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους από σήμερα μπορεί να σας κουράσει λίγο γιατί είναι σε κόντρα με τα δικά σας ζώδια παρόλα αυτά μπορεί να σας βοηθήσει να συστηματοποιήσετε καλύτερα θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια αλλά και τους επαγγελματικούς σας στόχους. Μπορεί να έχετε προτάσεις στην καριέρα αλλά να ασχοληθείτε και με ένα χώρο που θέλετε να αναμορφώσετε.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 03/05/2021 – 09/05/2021

Οι καλές και οι δύσκολες μέρες του Μαΐου 2021

Τα μυστικά της σωστής πρόβλεψης