ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Η τάση της ημέρας από την Άση Μπήλιου, Σάββατο 1η Μαΐου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο 1η Μαΐου . Ακολουθούν οι ημερήσιες προβλέψεις.

Καλό μήνα! Το Μεγάλο Σάββατο ξεκινά με μια έντονη δόση ενέργειας, ζωντάνιας και ενθουσιασμού με το τρίγωνο της Σελήνης από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο. Λίγη ώρα μετά η Σελήνη θα συναντήσει και τον Ήλιο σε μια αρμονική όψη τριγώνου ενθαρρύνοντας μας να αξιοποιήσουμε τη μέρα προς όφελος μας όποιο κι αν είναι το πρόγραμμα μας. Η κυρίαρχη παρουσία των ζωδίων της γης απαιτεί να συνειδητοποιήσουμε ότι η ομορφιά βρίσκεται στην απλότητα, τη λιτή προσέγγιση των πραγμάτων και σε όλα αυτά που μας κάνουν ανθρώπους. Όσο πιο χαμηλά κρατήσετε τις προσδοκίες σας, όσο πιο πολύ βάλετε το μυαλό σας να επινοήσει εναλλακτικούς τρόπους ικανοποίησης και χαράς χωρίς συγκρίσεις με το παρελθόν τόσο πιο υπέροχα και ανάλαφρα θα περάσετε σήμερα. Καλή Ανάσταση σε όλες-ους!

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί και Ζυγοί αν δεν έχετε κάποιες υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο σήμερα, σίγουρα θα έχετε σε οικογενειακό επίπεδο. Σαφώς και προφανώς είναι ένα διαφορετικό Πάσχα για σας πιο περιορισμένο σε σχέση με αυτό που θα θέλατε να έχετε αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα περάσετε όμορφα σήμερα. Προσέξτε βέβαια λίγο παραπάνω τα έξοδα γιατί η τάση της σπατάλης θα είναι εμφανής.

Ταύροι και Σκορπιοί θα είστε σε πιο επικοινωνιακή και χαλαρή διάθεση σήμερα και τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα θα δώσουν και θα πάρουν. Χαρείτε τη μέρα με τον τρόπο που εσείς θα επιλέξετε, βρείτε λίγο χρόνο να συναντήσετε ένα φίλο-η, δείξτε την αγάπη και τα θετικά σας συναισθήματα σε αυτούς που βρίσκονται στη ζωή σας και είναι πολύτιμοι για σας.

Δίδυμοι και Τοξότες μολονότι είναι μέρες γιορτής με τόσους πλανήτες σε ζώδια της γης οι υποχρεώσεις, τα άγχη για το μέλλον της δουλειάς ή των οικονομικών σας δεν σας επιτρέπουν να είστε απόλυτα χαλαροί αλλά πρέπει συνειδητά να επιδιώξετε κι εσείς να κάνετε «χώρο» μέσα στο πρόγραμμα σας για λίγη χαρά και ξενοιασιά.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι σε διάθεση επικοινωνίας, μοιράσματος με τους αγαπημένους σας, σας βρίσκει το Μεγάλο Σάββατο. Αστρολογικά είναι μια θετική μέρα και μολονότι έχετε ένα άγχος να προλάβετε να κάνετε τις δουλειές σας και να φέρετε εις πέρας τις όποιες υποχρεώσεις σας στο τέλος όλα θα κυλήσουν καλά.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Οι καλές και οι δύσκολες μέρες του Μαΐου 2021

Τι σχέσεις έχετε με τα αδέλφια σας σύμφωνα με το ζώδιό σας;

Τα 2 πρόσωπα των ζωδίων