ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Η τάση της ημέρας από την Άση Μπήλιου, Παρασκευή 30/4/21

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή 30 Απριλίου. Ακολουθούν οι ημερήσιες προβλέψεις.

Η Σελήνη θα παραμείνει στον Τοξότη στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας προσδίδοντας έναν πιο κοινωνικό και επικοινωνιακό χαρακτήρα στη Μεγάλη Παρασκευή.  Μάλιστα, η συνάντησή της με τον Δία σε όψη εξαγώνου δείχνει μια θετική ανταπόκριση σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε.  Η κύρια όψη της ημέρας είναι η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο.

Αυτή η όψη φημίζεται για απρόοπτα, ανατροπές, διαφορετική έκβαση καταστάσεων. Έχει τον χαρακτήρα της επαναστατικότητας απέναντι σε συμβάσεις αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί νευρικότητα, ατυχηματική τάση αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που έχουμε να κάνουμε. Το απόγευμα, στις 19:16, η Σελήνη θα προχωρήσει στο πιο βαρύ και κλειστό ζώδιο του Αιγόκερου συμβαδίζοντας με το πνεύμα του Επιταφίου και τη θλιμμένη ατμόσφαιρα της νύχτας της Μεγάλης Παρασκευής. 

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί και Ζυγοί, θέματα που σχετίζονται με την οικονομική σας διαχείριση μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα περισσότερο. Φροντίστε να είστε κάπως μαζεμένοι όμως στα μεγάλα έξοδα. Σε γενικές γραμμές, το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας θα είναι άνετο. Το βράδυ θα είναι πιο απαιτητικό και κουραστικό. 

Ταύροι και Σκορπιοί, μολονότι στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας θα ασχοληθείτε με τις πρακτικές σας ανάγκες, η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί να φέρει κάποια απρόσμενα νέα ή και συμπεριφορές που πιθανώς δυσκολεύετε να κατανοήσετε. Επειδή η ατμόσφαιρα θα είναι πιο επιβαρυμένη τις βραδινές ώρες, προσπαθήστε να αυτοπειθαρχήσετε. Αν πρέπει να κάνετε μια κουβέντα και να βάλετε κάποια πράγματα σε τάξη μην την αποφύγετε.

Δίδυμοι και Τοξότες, κουραστική η σημερινή μέρα με αρκετές υποχρεώσεις και ευθύνες. Πιθανώς και κάποια ευτράπελα με τη σύνοδο Ήλιου – Ουρανού που φημίζεται για τις ανατροπές και τα απρόβλεπτα σενάρια. Από την άλλη, μπορεί να έχετε κάποιες καλές ιδέες που μπορείτε να τις αξιοποιήσετε για να δώσετε έναν φρέσκο αέρα στη δουλειά σας.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι, στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας θα σας απασχολήσουν τα επαγγελματικά σας θέματα. Οι υποχρεώσεις απέναντι στην οικογένεια αλλά μπορεί να μην έχετε φοβερά κέφια. Από την άλλη, η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί να ανατρέψει το πρόγραμμά σας κι αυτό να σας βρει με νεύρα το βράδυ. 

Λέοντες και Υδροχόοι, στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας η ενέργεια ρέει άνετα και θα καταφέρετε εκτός από το να ανταποκριθείτε σε ό,τι πρέπει να κάνετε, να βρείτε και τρόπο να διασκεδάσετε και λίγο. Προς το βράδυ μπορεί να υπάρχει μια ξαφνική είδηση ή μια ανατροπή που να σας δημιουργήσει νευρικότητα. 

Παρθένοι και Ιχθύες, πιο κουραστική η σημερινή μέρα, μολονότι αυτό που κουράζεται περισσότερο σήμερα είναι το μυαλό σας που υπεραναλύει τα πάντα και δεν σταματά ποτέ για να ξεκουραστεί. Η σύνοδος Ήλιου- Ουρανού μπορεί να φέρει κάποια ευτράπελα στο πρόγραμμα σας, από την άλλη όμως πιθανώς και μια πρωτότυπη έμπνευση! 

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Η Σελήνη στα ζώδια

Ο Άρης, η δράση και οι σεξουαλικές επιθυμίες μας

Η Αφροδίτη στα ζώδια