ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Η τάση της ημέρας από την Άση Μπήλιου, Κυριακή 2 Μαΐου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή 2 Μαΐου. Ακολουθούν οι ημερήσιες προβλέψεις.

Χριστός ανέστη! Χρόνια πολλά σε όλες-ους! Η Κυριακή της Λαμπρής τα έχει όλα και θετικά και πιο δύσκολα. Η Σελήνη, ο δείκτης της διάθεσης και της ψυχολογίας στην καθημερινότητα μας παραμένει στον Αιγόκερω και σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ερμή αλλά από το μεσημέρι κι έπειτα έρχεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα ενισχύοντας έτσι την όψη τριγώνου ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα που είναι η κυρίαρχη όψη της ημέρας. Με λίγα λόγια έχουμε ένα ευχάριστο πρωινό ιδιαίτερα θετικό για τις ετοιμασίες του γιορτινού τραπεζιού, με καλή επαφή με τους γύρω μας και ευχάριστες στιγμές αλλά το απόγευμα λίγο οι γευστικές υπερβολές λίγο κάποια λόγια στα οικογενειακά τραπέζια ή κάποιες δικές μας σκέψεις μπορεί κάπως να κάμψουν το πνεύμα της γιορτής. Σε κάθε περίπτωση ας προσπαθήσουμε να περάσουμε όμορφα αποφεύγοντας τις κακοτοπιές!

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί και Ζυγοί η μέρα ξεκινά με καλή διάθεση και προθυμία να συμμετέχετε στις εορταστικές οικογενειακές εκδηλώσεις φτιάχνοντας ίσως κι εσείς οι ίδιοι κάποια από τα εδέσματα της γιορτής για να τα προσφέρετε σε αυτούς που αγαπάτε. Από το μεσημέρι κι έπειτα μπορεί να έχετε μεγαλύτερη αγωνία για κάποια πράγματα ή κάποια συζήτηση κάπως να επηρεάσει τα κέφια σας.

Ταύροι και Σκορπιοί η μέρα είναι σούπερ επικοινωνιακή και η ανάγκη σας θα είναι να χαρείτε με τη παρέα συγγενών και φίλων τη σημερινή μεγάλη μας γιορτή. Όμως κάνετε καλή επιλογή των προσώπων που θα σας πλαισιώσουν για να μην υπάρχουν παρατράγουδα στη πορεία.

Δίδυμοι και Τοξότες η μέρα ξεκινά με περισσότερο κέφι και καλή διάθεση αλλά σταδιακά όσο πλησιάζουμε προς το βράδυ κάτι συννεφιάζει τη λιακάδα του μυαλού σας. Ίσως οι δικές σας σκέψεις και τα δικά σας άγχη. Μην τα τροφοδοτείτε όμως συνειδητά.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι μπορεί προκειμένου να ευχαριστήσετε τους συνδαιτημόνες σας να έχετε μια φρενίτιδα υποχρεώσεων σήμερα αλλά θα το κάνετε με καλή διάθεση. Όμως μέσα σε όλα μην ξεχνάτε τι είναι αυτό που ευχαριστεί εσάς. Φροντίστε με τον ίδιο ζήλο και τις δικές σας επιθυμίες.

Λέοντες και Υδροχόοι η μέρα ξεκινά με πιο θετικούς οιωνούς και θα χαρείτε να είστε μέρος της γιορτής με την οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Όμως το μυαλό σας θα είναι όσο κι αν προσπαθήσετε να το κρύψετε σε κάποια δικά σας βάρη που δεν σας επιτρέπουν να είστε χαλαροί.

Παρθένοι και Ιχθύες η αρμονική όψη της Σελήνης με την Αφροδίτη δίνουν ένα θετικό και ευχάριστο ξεκίνημα στη μέρα σας και ακόμη κι αν κουραστείτε λίγο προκειμένου να φροντίσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν θα σας νοιάξει καθόλου. Από το μεσημέρι και μετά όμως ίσως νιώσετε κουρασμένοι ή μπορεί να θέλετε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας μόνο!

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 03/05/2021  –  09/05/2021

Κάρμα στους οίκους (οι Δεσμοί της Σελήνης)

Τα μυστικά της σωστής πρόβλεψης