ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Η τάση της ημέρας από την Άση Μπήλιου, Δευτέρα 3 Μαΐου

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα 3 Μαΐου. Ακολουθούν οι ημερήσιες προβλέψεις.

Καλή εβδομάδα! Η Δευτέρα δεν συγκαταλέγεται στις πιο χαλαρές και άνετες μέρες της πρώτης ολόκληρης εβδομάδας του Μαΐου καθώς σήμερα σχηματίζεται το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο και η
Σελήνη από τον Υδροχόο συναντά σε απαιτητικές όψεις τον Ουρανό και τον Κρόνο στη πορεία της ημέρας.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κι ενώ η Σελήνη σε αυτό το ζώδιο είναι μια ιδιαίτερα κοινωνική και επικοινωνιακή Σελήνη, οι όψεις που
επηρεάζουν την κάνουν πιο κατηφή και βαριά. Αν όλη αυτή την ενέργεια της ημέρας την διοχετεύσουμε σε δουλειά, κλείσιμο εκκρεμοτήτων, δράση τότε τα πράγματα θα κυλήσουν μια χαρά.

Αν αφεθούμε στο συναίσθημα που δημιουργούν αυτές οι όψεις και εστιάσουμε μόνο σε ό,τι μας λείπει, ό,τι δεν έχουμε και γενικά απαισιοδοξούμε τότε η μέρα θα βαρύνει κι άλλο. Αισιοδοξία λοιπόν, δράση και προσοχή και όλα θα πάνε καλά. Άλλωστε η επιρροή αφορά μόνο τη σημερινή μέρα.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί και Ζυγοί μπορείτε να βρείτε άπειρους λόγους για να κάνετε κριτική στους άλλους είτε είναι φίλοι, συγγενείς, τα παιδιά σας, οι φίλοι σας και να δημιουργηθεί έτσι μια περίεργη και βαριά ατμόσφαιρα μεταξύ σας, μπορείτε όμως να εστιάσετε και στις υποχρεώσεις σας και τις ευθύνες που έχετε και η μέρα να κυλήσει ιδιαίτερα παραγωγικά. Εσείς αποφασίζετε.

Ταύροι και Σκορπιοί η εβδομάδα ξεκινά με ένα μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας καθώς οι περιοριστικές όψεις που σχηματίζονται μπορεί να σας χαλάσουν κάπως τη διάθεση. Από την άλλη μπορεί να έχετε άγχος για την εξέλιξη μιας σχέσης ή μιας δουλειάς. Από τη στιγμή όμως που δεν μπορείτε να λύσετε κάτι σήμερα μην χαλάτε τη διάθεση σας.

Δίδυμοι και Τοξότες θα χρειαστεί να είστε λίγο πιο προσεκτικοί σε θέματα επικοινωνίας σήμερα με τόση δραστηριότητα στους τομείς που αφορούν την επικοινωνία. Αν έχετε να κάνετε πνευματική εργασία πιθανώς να νιώθετε μεγαλύτερη καταπόνηση αυτή όμως θα είναι μια θετική έκβαση των σημερινών όψεων.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι η εβδομάδα ξεκινά με κάποιους περιορισμούς ή με μεγαλύτερο άγχος για κάποια ζητήματα που αφορούν σε θέματα οικονομικά. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα να τα συζητήσετε όλα αυτά όμως και πόσο μάλλον να πιέσετε προς αυτή την κατεύθυνση.

Λέοντες και Υδροχόοι η εβδομάδα ξεκινά με απαιτήσεις και είναι πιθανόν μολονότι είναι αργία για κάποιους εσείς να έχετε υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο ή να πρέπει να κάνετε μια προετοιμασία για τις υποχρεώσεις της υπόλοιπης εβδομάδας. Σήμερα είναι μια πιεστική μέρα που καλό θα ήταν να αποφύγετε να την επιβαρύνετε με το άγχος σας.

Παρθένοι και Ιχθύες οι σημερινές όψεις εκτός του ότι παραπέμπουν σε δουλειές και υποχρεώσεις μπορεί να σας βρίσκουν και κάπως κουρασμένους ή μπορεί να μην έχετε πολλή όρεξη για κοινωνικότητες και να θέλετε να απολαύσετε περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 03/05/2021  –  09/05/2021

Οι καλές και οι δύσκολες μέρες του Μαΐου 2021

Τα μυστικά της σωστής πρόβλεψης