ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα περάσουν καλύτερα απ’ όλους τον Μάρτιο

unsplash

Ο Μάρτης που διανύουμε είναι επιβεβαιωμένα γδάρτης, οπότε δεν είναι λίγο να ευνοείσαι από τ’ άστρα αυτή την αντικειμενικά δύσκολη περίοδο. Η βοήθεια είναι πάντα καλοδεχούμενη, απ’ όπου κι αν προέρχεται. Ποια είναι τα 3 ζώδια που έχουν τ’ άστρα με το μέρος τους; Κριός, Ταύρος και Αιγόκερως, σε καλή μεριά.

Κριός

Αυτό που τώρα σού συμβαίνει, πρέπει να σου πως γιατί θα (ξε)τρελαθείς. Ο Μάρτιος είναι ο μήνας που απελευθερώνεσαι, όχι μόνο γιατί έχεις τα γενέθλιά σου ή τα νιώθεις να πλησιάζουν, αλλά γιατί πρώτα απ’ όλα είσαι παιδί της άνοιξης ιδιοσυγκρασιακά. Με ψυχολογία στα ύψη δεν σε σκιάζει φοβέρα καμιά. Φουσκώνεις από ελπίδα, αισιοδοξία, ζεστασιά, σαν τη χελώνα που βγήκε από τη χειμερία νάρκη. Με πατημένο το κουμπί του restart και με μια σελήνη ΝΑ στο ζώδιό σου, παίρνεις αποστάσεις από το χάος που επικρατεί γύρω σου, ή απλά αφήνεσαι σ’ αυτό σα να είσαι μεθυσμένος σε πάρτι, 5 η ώρα ξημερώματα. Enjoy the ride.

Ταύρος

Δεν χρειάζεται να περιμένεις μέχρι τον- official γενέθλιο μήνα σου τον- Μάιο για να αναθαρρέψεις. Ταύρε μου, η πόρτα ανοίγει, πάρε τη φόρα σου, ξεχύσου στην αρένα. Εκεί θα βρεις αυτο το ψυχολογικό break που τόσο έχεις ανάγκη. Η ανάπαυλα που όλο λέει να ‘ρθει και δεν έρχεται, απλώνεται σαν το τραπεζομάντηλο του πικ νικ στο καταπράσινο γρασίδι. Κάτσε πάνω κι απόλαυσε. Ωστόσο μην παραχαλαρώνεις, σου, δεν θα μείνεις για πολύ σε νιρβάνα, Αφροδίτη και Ουρανός κάνουν ηλεκτρισμένη επαφή και τα σκάγια θα σε πάρουν αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Θα συμβούν αναπάντεχα. Φόρα μάσκα και το καλύτερο χαμόγελό σου. Όλα θα συμβούν για το καλό σου. Και πες κι ένα «ευχαριστώ» στον Ποσειδώνα που θα δουλέψει για σένα στα επαγγελματικά για να προκόψεις. Think big, το σύνθημα που όλους τους Ταύρους ενώνει αυτό τον μήνα.

Αιγόκερως

Το νιώθεις ήδη το βάρος που έχει φύγει από πάνω σου βρε Αιγόκερε; έλα, παραδέξου το. Αναπνέεις ήδη καλύτερα από την αρχή του μήνα. Αγχώνεσαι βέβαια κι όλα θες να τα έχεις υπό έλεγχο αλλά με τόσα έκτακτα που συμβαίνουν, έχεις πάθει την πλακάρα σου. O αιώνιος δυνάστης σου, ο Κρόνος σού επιτρέπει να κάνεις ένα διάλειμμα αυτή την περίοδο, με το πάρτι να κρατάει μέχρι τον Μάιο. Εννοείται πως θα συνεχίσεις να έχεις το απόλυτο κοντρόλ μέχρι όπου σε παίρνει, αλλά δεν θα περιοριστείς σ’ αυτό. Το mojo σου πετάει στα ουράνια χάρη σε δυνατά ερωτικά καρδιοχτύπια και εκλάμψεις δημιουργικότητας. Μην εξαντληθείς βάζοντας τικ σε κουτάκια, ζήσ’, το, μια ζωή την έχουμε.