ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που σε θέλουν πίσω μετά τον χωρισμό

Unsplash

Μα δεν τελειώσαμε, δεν γίνεται σου λέω δεν τελειώσαμε, τον χρόνο απλά για λίγο τον παγώσαμε, θα σου τραγουδήσουν αυτά τα ζώδια. Δεν το κάνουν επίτηδες, ούτε είναι επαγγελματίες stalkers που σε κυνηγούν μετά τον χωρισμό.

Είναι απλώς ευαίσθητες ψυχούλες, που συνδέονται πολύ βαθιά με τον σύντροφο που επιλέγουν να έχουν στη ζωή τους. Αν μιλάμε ειδικά για μεγάλο έρωτα, τότε να ξέρεις ότι μετά τον χωρισμό, θα υπάρξει δεύτερος γύρος. Αυτά τα ζώδια δεν το βάζουν κάτω έτσι απλά και θεωρούν ότι είναι χρέος τους να παλέψουν για αυτήν τη σχέση, ακόμα και αν έχει πεθάνει εδώ και καιρό. Και ποια είναι αυτά;

Κριός

Το ξέρω, δεν το περίμενες. Είναι ένα ζώδιο περήφανο, παρορμητικό, που δεν έχει κανένα πρόβλημα να χωρίσει όποιον τον κρατά δέσμιο και δεν τον αφήνει να αναπνεύσει. Και αλήθεια είναι όλα αυτά. Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για το ζώδιο που προσηλώνεται στον στόχο του και καταφέρνει ό,τι θέλει. Αν ένας άνθρωπος γίνει πολύ σημαντικός για εκείνον, δεν θα το δεχτεί έτσι απλά, όταν επέλθει ο χωρισμός. Σε θέλει πίσω. Θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να σε ξανακερδίσει. Και μετά θα φύγει με το κεφάλι ψηλά.

Καρκίνος

Αυτό όμως το περίμενες. Το πιο συναισθηματικό και ευσυγκίνητο ζώδιο ζει για τον έρωτα και τη συντροφικότητα. Δεν θα βάλει στη ζωή του όποιον να’ ναι. Αυτό από μόνο του αρκεί για να δυσκολευτεί να αποδεχθεί ότι μία σχέση έφτασε στο τέλος της. Θα απομονωθεί για λίγο στο καβούκι του, θα κλάψει και θα πενθήσει, αλλά μετά θα καταστρώσει σχέδιο για να σε προσεγγίσει, με τον τρόπο που θα ήθελες να σε προσεγγίσουν. Κλαψιάρης, αλλά παμπόνηρος.

Ζυγός

Ο Ζυγός, με κυβερνήτη την Αφροδίτη, ξέρει πώς να θριαμβεύσει στις σχέσεις. Ξέρει επίσης ότι μπορεί να χάσει την ισορροπία που έχει ανάγκη, όταν επέλθει το τέλος. Σε αντίθεση με τον Κριό και τον Καρκίνο, ο Ζυγός δεν θα σε θέλει πίσω επειδή σε αγαπά και είναι ακόμα ερωτευμένος. Στην πραγματικότητα, δεν αντέχει να μένει μόνος του και εσένα ξέρει, εσένα εμπιστεύεται.