ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που τιμούν όσο κανείς την Καθαρά Δευτέρα

Unsplash

Είμαστε μία ανάσα πριν από το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας όπου όλοι θα ξεχυθούμε στις εθνικές οδούς και θα πάμε στα χωριά μας. Ή σε κάποιον άλλο προορισμό για να πετάξουμε αετό και να φάμε λαγάνα.

Δεν έχει καμία σημασία αν μισείς τις Απόκριες και δεν αντέχεις τα καρναβάλια. Η Καθαρά Δευτέρα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Είναι η μέρα όπου η οικογένεια και οι φίλοι θα συγκεντρωθούν γύρω από το τραπέζι για να γιορτάσουν τα Κούλουμα, λίγο πριν επιστρέψουν στις δουλειές τους. Αυτό από μόνο του αρκεί για να χαρείς και να περάσεις καλά. Υπάρχουν όμως και 3 ζώδια που τιμούν δεόντως την ημέρα και τη χαίρονται με την ψυχή τους.

Δίδυμοι

Δεν περιμένεις από ένα ανατρεπτικό ζώδιο να αγαπά τις παραδόσεις, και δίκιο έχεις. Στην προκειμένη περίπτωση, ο Δίδυμος ενθουσιάζεται με την Καθαρά Δευτέρα, γιατί το βλέπει σαν ευκαιρία για κοινωνικοποίηση. Θα φροντίσει να βρεθεί σε τουλάχιστον 3 εορταστικά τραπέζια και θα δοκιμάσει από όλα τα θαλασσινά. Είναι η ψυχή της παρέας και θα περάσεις κι εσύ πολύ καλά.

Καρκίνος

Η μαμά του ζωδιακού κύκλου είναι εδώ για εσένα. Θα μαγειρέψει όλα (μα όλα) τα εδέσματα και θα φροντίσει να μην μείνει κανένας πεινασμένος. Θα σε ταΐσει μπουκιά μπουκιά και το πιθανότερο είναι ότι θα σηκωθεί αχάραγα για να ζυμώσει με τα χεράκια της τη λαγάνα. Δεν υπάρχει τίποτα να την γεμίζει περισσότερο από το να βλέπει όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα συγκεντρωμένα. Η αγαπημένη της αργία, μετά τα Χριστούγεννα.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως συγκεντρώνει πάνω του όλη την παράδοση και τα έθιμα. Ακόμα και αν δεν έχει την καλύτερη ψυχολογία, θα φροντίσει να δημιουργήσει μία ολοκληρωμένη και αξέχαστη Καθαρά Δευτέρα για όλους. Θα είναι ο μόνος που θα καταφέρει να σηκώσει τον χαρταετό και μετά θα το αναφέρει τουλάχιστον 4 φορές ενώ τρώτε. Άφησέ τον να το χαρεί. Τόσο κόπο έκανε.