ΖΩΔΙΑ

Πώς θα πάει ο Σεπτέμβριος, ανάλογα με το ζώδιό σου. Έρχονται αλλαγές

Unsplash

Δεν θα ευχηθώ «καλό χειμώνα», γιατί ξέρω ότι θα λάβω κατάρες, επομένως ας πούμε καλό φθινόπωρο που είναι και η σωστή ευχή. Μπήκε ο Σεπτέμβριος λοιπόν και δεν έχει σημασία αν σε βρίσκει σε διακοπές ή στο γραφείο.

Ξεκινά μία νέα σεζόν και για πολλούς είναι η αρχή κάτι νέου. Μην είναι αλλαγή δουλειάς, μην είναι χωρισμός ή ένας νέος έρωτας; Να σε ενημερώσω ότι στις 2 Σεπτεμβρίου, ο μήνας ξεκινά με Πανσέληνο στον Ιχθύ, που είναι ένα φουλ συναισθηματικό ζώδιο. Θα υπάρξει μεγάλη πλανητική κινητικότητα (και) αυτόν τον μήνα και θα γίνουν πολλές εσωτερικές διεργασίες. Κατανόηση, υπομονή, βελτίωση σχέσεων , μοίρασμα και ευθύνες. Ας δούμε πώς θα σου πάει ο Σεπτέμβριος.

Κριός

Χάνεις το ενδιαφέρον που είχες για έναν στόχο ή μία σχέση. Μετατοπίζεις το ενδιαφέρον σου σε κάτι πιο σημαντικό. Ανοίγεσαι περισσότερο στους άλλους και σκέφτεσαι πιο καθαρά. Η γενναιοδωρία θα σου επιστραφεί στο δεκαπλάσιο.

Ταύρος

Ήρθε ο μήνας για να ασχοληθείς με τις φιλικές και ερωτικές σου σχέσεις. Αν η πολλή δουλειά ή οι ενοχές σε έχουν κρατήσει πίσω, τώρα μπορείς να γίνεις πιο αυθεντική και να δώσεις το πράσινο φως σε μία φρέσκια γνωριμία. Ζήτα βοήθεια στη δουλειά.

Δίδυμοι

Ο Σεπτέμβριος είναι μήνας της δουλειάς. Θα πάρεις αύξηση, θα αναγνωριστείς ή θα βρεις κάτι πολύ καλύτερο. Θα επανεκτιμήσεις τους στόχους και τι θες. Προετοιμάσου ψυχολογικά για έναν νέο έρωτα.

Καρκίνος

Θα κάνεις μία ειλικρινή κουβέντα με τον εαυτό σου για το αναζητάς πολύ λίγα από μία σχέση. Αντιλαμβάνεσαι ότι αξίζεις περισσότερα και μαθαίνεις να επικοινωνείς καλύτερα τις ανάγκες σου. Ένα βήμα τη φορά.

Λέων

Είναι μεγάλα τα όνειρά σου Λέων και δεν πρέπει να τα υποτιμάς. Μην συμβιβαστείς με κάτι λιγότερο ή με υποκατάστατα. Είσαι σε θέση να έλξεις αυτά που θέλεις.

Παρθένος

Ο Σεπτέμβριος θα σε απασχολήσει με μία προσωπική σχέση και με το πώς πρέπει να σταματήσεις να φέρεσαι λες και έχεις όλη την εξουσία. Ίσως να σημαίνει ότι θα χωρίσεις για να επικεντρωθείς σε αυτό που σου ταιριάζει.

Ζυγός

Ο Σεπτέμβριος σε καλεί να ασχοληθείς με τη φροντίδα του εαυτού σου. Εντοπίζεις αν σε κουράζει πολύ η δουλειά σου και κάνεις αλλαγές. Πέρνα χρόνο με τον εαυτό σου και βάλε όρια στις σχέσεις.

Σκορπιός

Θα λάβεις αναγνώριση για ένα project που έχεις αναλάβει. Κάνε μία παύση και φρόντισε να χαρείς την επιτυχία σου. Απόλαυσε και μην βιάζεσαι για το επόμενο βήμα.

Τοξότης

Είναι η ώρα να ολοκληρώσεις ένα ζήτημα που αφορά την οικογένεια ή το σπίτι. Φρόντισε τον εαυτό σου και θα δεις ότι έρχονται ακόμα μεγαλύτερα πράγματα.

Αιγόκερως

Θα βρεθείς στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή, με μία πολύ καλή ιδέα. Μην ξεχνάς όμως και τους ανθρώπους που σε βοήθησαν σε αυτό. Θα γίνεις πιο ευάλωτη και ανοιχτή στις προσωπικές σχέσεις.

Υδροχόος

Αν γίνουν αλλαγές στη δουλειά, μην πτοηθείς. Θα είναι για καλό. Ανακαλύπτεις πώς είναι να κάνεις συμβιβασμούς αλλά χωρίς να χάσεις την παραγωγικότητά σου. Ζύγισε τις επιλογές σου.

Ιχθύς

Ο Σεπτέμβριος θα είναι μεταμορφωτικός για εσένα. Αν η έλλειψη αυτοεκτίμησης σε κρατά πίσω, τώρα αντιλαμβάνεσαι την πραγματική σου αξία. Τα οικονομικά και η αυτοπεποίθηση είναι αυτά που θα αλλάξουν περισσότερο.