ΖΩΔΙΑ

Είσαι Τοξότης; Τα 3 ζώδια που δεν σου ταιριάζουν καθόλου

Unsplash

Αν ξέρεις τι εστί Τοξότης, αντιλαμβάνεσαι άμεσα ποια ζώδια θα ταιριάξουν δύσκολα μαζί του. Ο Τοξότης κυβερνά τον 9ο οίκο που έχει να κάνει με την περιπέτεια και την εξερεύνηση. Πώς να ταιριάξεις μαζί του αν είσαι ζώδιο του σπιτιού, της ασφάλειας και της ξάπλας; Υπάρχει μία σύγκρουση στη φιλοσοφία και τον τρόπο ζωής.

Εννοείται όμως ότι δεν θέλουμε να σταθούμε εμπόδιο στην ευτυχία σου και να σου πούμε ποιους θα ερωτευτείς. Μπορεί οι χάρτες σας να ταιριάζουν και να περάσετε με επιτυχία το τεστ της επικοινωνίας. Αλλά είναι καλό να θυμάσαι ότι με αυτά τα 3 ζώδια θα δυσκολευτείς λίγο παραπάνω. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Ταύρος

Ένα τόσο προσγειωμένο ζώδιο δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει χωρίς προβλεψιμότητα. Θέλει να ξέρει τι τον περιμένει και φυσικά πρέπει να νιώσει ότι θα βασιστεί σε εσένα και στον λόγο σου. Ανησυχεί πάντα για τα χρήματα, τη σταθερότητα και όλα αυτά που δεν αντέχει ο Τοξότης. Ο Τοξότης που δεν θα θυσιάσει την ελευθερία και την περιπέτεια για κανέναν. Εκτός αν τον βαρέσει κατακούτελα ο έρωτας και ξεχάσει ακόμα και πώς τον λένε.

Καρκίνος

Τι θέλει μωρέ ένας Καρκίνος για να νιώσει ευτυχία σε μία σχέση; Αγάπη, ζουζουνιές και πολλή μα πολλή κατανόηση. Ναι μεν είναι και οι δύο ονειροπόλοι, αλλά αντιμετωπίζουν με πολύ διαφορετικό τρόπο τις σχέσεις. Ο Καρκίνος θέλει ηρεμία και σπιτάκι. Δεν ξεκουνιέται εύκολα και ζητά συνέχεια επιβεβαίωση για το μέγεθος της αγάπης σου. Ο Τοξότης τα βαριέται όλα αυτά. Θα πάρει το σακίδιό του και μην τον είδατε.

Παρθένος

Ο Τοξότης ζει τη ζωή έτσι όπως του έρχεται. Η φιλοσοφία του είναι «ζήσε το σήμερα», οπότε θα κάνει αρκετά λάθη στη διαδρομή. Και ποιος δεν αντέχει τα λάθη; Ο Παρθένος. Θα του επισημάνει όλα τα ελαττώματα που έχει και ο εγωισμός του Τοξότη θα λαβωθεί ανεπανόρθωτα. Όπως αντιλαμβάνεσαι, μιλάμε για τον πιο δύσκολο συνδυασμό που δύσκολα θα ευοδωθεί.