ΖΩΔΙΑ

Είσαι Τοξότης; Τα 3 ζώδια που σου ταιριάζουν ερωτικά

Unsplash

Ξεκίνησε λοιπόν και ο γενέθλιος μήνας του Τοξότη. Ο μήνας των χριστουγεννιάτικων στολισμών και των κουραμπιέδων. Ο μήνας που περιμένουμε να δούμε λίγο κρύο μπας και βάλουμε κανένα πουλόβερ.

Αν είσαι Τοξότης, μπράβο σου και χρόνια σου πολλά. Είσαι η χαρά της ζωής, η αισιοδοξία είναι το μεσαίο σου όνομα και λατρεύεις τα ταξίδια περισσότερο από οτιδήποτε άλλο σε αυτόν τον κόσμο. H προσωπικότητά σου χαρακτηρίζεται από ένα ελεύθερο πνεύμα και μία τάση για φυγή. Ποια είναι λοιπόν τα 3 ζώδια που μπορούν να αντέξουν εκείνον αλλά και ο Τοξότης αυτά; Ποια είναι τα ζώδια που γίνονται το ιδανικό ερωτικό match για αυτή την ατίθαση προσωπικότητα;

Ζυγός

Φαντάσου μία συνάντηση δύο αισιόδοξων ανθρώπων. Ζώδια που είναι εξωστρεφή, χαρισματικά, γεμάτα ενέργεια και κοινωνικότητα. Η χαλαρότητα του Ζυγού και η ανάγκη του για ρομάντζο θα είναι ένα ελαφρύ αεράκι στη ζωή του υπερδραστήριου Τοξότη. Όσο για το σεξ; Μιλάμε για κανονικό rollercoaster στο λούνα παρκ. Αυτό που ενώνει τα δύο ζώδια είναι η ανάγκη για μόνιμη πνευματική διέγερση. Αυτό που τους δημιουργεί πρόβλημα είναι ο κοινός φόβος για σοβαρή δέσμευση. Αν το ξεπεράσουν, κάνουν το ιδανικό ερωτικό match.

Κριός

Δύο ζώδια της φωτιάς που καίγονται από κάψα και πάθος. Έχουν εξαιρετική χημεία και δύσκολα θα βαρεθούν. Στοιχηματίζουν ποιος θα κατέβει πιο γρήγορα τη χιονοδρομική πίστα και ποιος θα φάει πρώτος burger από φίδι. Δεν πρόκειται να κολλήσει ο ένας πάνω στον άλλο. Η ανεξαρτησία τους είναι η προτεραιότητά τους. Έχουν τη δυνατότητα να συγχωρούν εύκολα (ε, ξεχνιούνται με τόση περιπέτεια στη ζωή τους) και να προχωρούν παρακάτω. Αν καταφέρουν να δαμάσουν την τόση ανεξαρτησία τους, δημιουργούν μία πολύ ισχυρή σχέση.

Δίδυμοι

Αρκετά συμπληρωματικά ζώδια που έχουν κοινούς στόχους και γελάνε με τα ίδια πράγματα. Έχουν έναν παιδικό ενθουσιασμό, μία ανάλαφρη διάθεση και δίνουν τα πάντα για ένα ταξίδι με άγνωστο προορισμό. Το σεξ είναι ένας μόνιμος πειραματισμός και μία ατελείωτη ποικιλία επιλογών. Επικοινωνούν με διαφορετικούς τρόπους αλλά αυτό είναι που τους κάνει και τόσο ταιριαστούς. Ίδια ενδιαφέροντα, διαφορετικός τρόπος. Το μόνο θέμα που μπορεί να προκύψει είναι ότι είναι τόσο στον κόσμο τους και οι δύο, που μπορεί να λείπει η ουσία από τη σχέση. Και καλή τύχη.