ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που έχουν ήδη στολίσει για τα Χριστούγεννα

Unsplash

Αν και η φετινή χρονιά δεν είναι απόλυτα ενδεικτική για το ποιοι αγαπάμε και ποιοι αποφεύγουμε τα Χριστούγεννα, η λατρεία για αυτήν τη γιορτή είναι γνωστή για κάποια ζώδια.

Μάλλον έχεις κι εσύ αυτόν τον φίλο που μιλάει για μελομακάρονα από τον Σεπτέμβριο, που μισεί το καλοκαίρι και ονειρεύεται καλοριφέρ και κούπες με τσάι. Είναι συνήθως αυτός ο άνθρωπος που στολίζει κάθε χρόνο πρώτος για τα Χριστούγεννα. Απλά φέτος δεν ξέρεις ποιος είναι ποιος, γιατί οι περισσότεροι στολίσαμε από τον προηγούμενο μήνα. Ωστόσο, τα παρακάτω ζώδια θα το έκαναν ούτως ή άλλως.

Καρκίνος

Με το που τελειώνει το καλοκαίρι, ξεκινούν την αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μία γιορτή που μαζεύει την οικογένεια, το σπίτι μυρίζει γλυκά και αναμνήσεις και όλοι πίνουν σοκολάτα και βλέπουν ταινίες. Είναι δεδομένο ότι θα στολίσουν από νωρίς ώστε να μπουν στο σωστό mood. Όταν οι άλλοι αναρωτιούνται σε ποιο πατάρι είναι τα στολίδια, ο Καρκίνος έχει αγοράσει τα δώρα της Πρωτοχρονιάς.

Υδροχόος

Εδώ έχουμε μία διαφορετική περίπτωση. Είναι βέβαιο ότι θα στολίσει νωρίς, αλλά όχι τόσο επειδή πιστεύει βαθιά στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Κάνει ιδιαίτερη διακόσμηση στο σπίτι, προκειμένου να ανέβει ψυχολογικά αλλά και να μην βαριέται τον ίδιο του τον χώρο. Βάζει πάντα τη δική του πινελιά και ακούει άπειρα μπράβο για το υψηλό του γούστο. Τέτοια εποχή θα οργάνωνε διάφορα dinner parties για φίλους και θα περνούσαν όλοι χάρμα.

Ιχθύς

Άλλο ένα ζώδιο του Νερού που είναι ευαίσθητο και λατρεύει τη θαλπωρή που του δίνει ο χώρος του. Θα στολίσει από πολύ νωρίς για Χριστούγεννα και το πιθανότερο είναι ότι θα ξεστολίσει το επόμενο καλοκαίρι. Αν μιλάμε για τη φετινή χρονιά, ξεκίνησε να γυαλίζει τον Άγιο Βασίλη- φωτιστικό από τον Αύγουστο. Τον αδικούμε; Όχι.