ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που έχουν πάντα καλή διάθεση

Unsplash

Τους ξεχωρίζεις εύκολα μέσα στο πλήθος. Είναι εκείνοι οι άνθρωποι που είναι συνήθως χαμογελαστοί, γελάνε με την πρώτη αφορμή και δύσκολα πέφτουν ψυχολογικά. Είναι όλα τέλεια και στρωτά στη ζωή τους ή μήπως είναι η στάση ζωής που έχουν επιλέξει για τους εαυτούς τους;

Όπως και να έχει το πράγμα, η αστρολογία έχει κι εδώ να πει ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο και πως υπάρχουν ορισμένα ζώδια που βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο. Δεν είναι ότι δεν στενοχωριούνται ή ότι δεν τους αγγίζουν όλα τα στραβά που συμβαίνουν. Απλώς ελπίζουν ότι τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα και ότι υπάρχει λύση σε κάθε πρόβλημα. Και η καλή τους διάθεση μπορεί να σε παρασύρει. Είναι λοιπόν καλό να έχεις στη ζωή σου κάποιο από τα παρακάτω 3 ζώδια. Ή και όλα.

Κριός

Ο Κριός βρίσκεται σε μόνιμη κίνηση και εγρήγορση. Οι ενδορφίνες απελευθερώνονται συνεχώς και του δίνουν μία σταθερά καλή διάθεση. Είδες που η γυμναστική κάνει καλό; Το άλλο βασικό στοιχείο του Κριού είναι ότι δεν κολλάει ποτέ στις λεπτομέρειες και προτιμά να βλέπει το δάσος. Αυτό τον απαλλάσσει από τεράστια μιζέρια και πικρόχολα συναισθήματα. Αν κάνει λάθος στη δουλειά, μαθαίνει από αυτό και συνεχίζει τη ζωή του. Με χαμόγελο και όνειρα για νέες περιπέτειες.

Λέων

Το δυναμικό ζώδιο που εκτιμά τα καλά πράγματα που του συμβαίνουν και ξέρει ότι είναι σημαντικό να νιώθεις ευγνωμοσύνη. Έχει πολλούς ανθρώπους στη ζωή του και ξέρει πώς να βρίσκεται στο κέντρο του ενδιαφέροντος. Αυτό του δίνει ενέργεια για να συνεχίσει, παρά τις δυσκολίες. Η λάμψη που βλέπεις, ξεκινά από μέσα του. Εκτιμά αυτά που ήδη έχει και δεν απαιτεί πολύ περισσότερα. Και έτσι είναι σε καλή διάθεση.

Ζυγός

Η καλή διάθεση και η ευτυχία του Ζυγού είναι ξεκάθαρα θέμα συνειδητής επιλογής. Εφόσον αποζητά την ισορροπία στη ζωή του, ξέρει ότι η αρνητική ενέργεια και η κακή διάθεση δεν πρόκειται να κάνουν τη ζωή του εύκολη. Δίνει πολύ μεγάλη βάση στις μικρές χαρές της ζωής. Αν νιώσει άσχημα, δεν περιμένει από τους άλλους να του φτιάξουν τη διάθεση. Αγοράζει λουλούδια στον εαυτό του ή κάτι όμορφο για το σπίτι. Ο Ζυγός ξέρει ότι όλα είναι θέμα αντίληψης και όχι τύχης.