ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια του σαββατοκύριακου

Φίλοι της εκπομπής Τα Άστρα και τα Ζώδια μας Βάλανε Εμπόδια, καλώς ήρθατε στις προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 2-3 Νοεμβρίου.

Τώρα, για να είμαστε ειλικρινείς, όπως ακριβώς θα το ήθελε και η Φαίη Ρουμπίνη, δε χρειάζεται πανικός, απλά οι Ταύροι, οι Καρκίνοι, οι Παρθένοι, οι Σκορπιοί, οι Αιγόκεροι και οι Ιχθύες ίσως πετύχουν άτομα του παρελθόντος τους εκεί έξω, πράγμα που δε συνιστά από μόνο του πρόβλημα, αλλά στην παρούσα φάση βαριούνται πάρα πολύ το σοσιαλάιζινγκ, γιατί τους καίνε άλλα πράγματα.

Σε περίπτωση που το ξέχασα παραπάνω, ως τις 21 Νοεμβρίου θα διαρκέσει αυτό το ταρατατζούμ, συνεπώς κουράγιο και υπομονή σε όλους, εκτός από τους Τοξότες που θα έχουν την Αφροδίτη πάνω τους και θα περνάνε τέλεια (ή θα είναι απλά στον κόσμο τους, καμιά φορά αυτά τα δυο συμπίπτουν στην περίπτωσή τους).

Για καλύτερη εικόνα του ωροσκοπίου σας να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας, δεν τα γράφαμε τζάμπα τόσες ώρες.  

ΚΡΙΟΣ

Όποιος χάνει στα χαρτιά, κερδίζει στην αγάπη, όποιος χάνει και στα δυο μάλλον πρέπει να επανεξετάσει τις προτεραιότητές του. Αφενός ο ανάδρομος Ερμής μπλέκει τα πράγματα στη δουλειά ιδίως ως προς τις πηγές εσόδων και σας εκνευρίζει (δικαίως) κι αφετέρου εδώ και μερικές μέρες έχουν πάρει φωτιά τα γκομενικά σας, έστω και σε επίπεδο πληκτρολογίου (“άλλα παιδάκια δεν έχουν ούτε κινητό”, θα σας πω σε αυτό το σημείο και μετά θα σωπάσω). Κρατήστε το ότι όλα μπορούν να συζητηθούν με τον άλλο, πολύ ξεκάθαρα βέβαια, για να μην έχετε παρεξηγήσεις, και ότι όλα μπορούν να μετατεθούν για αργότερα – εξάλλου σημασία έχει ότι οβερόλ αισθάνεστε πως πετάτε, κι ας μην ξέρετε ακριβώς κατά πού πηγαίνετε, non;

ΤΑΥΡΟΣ

Λογικά ο Σβαρτζενέγκερ στον πρώτο Terminator είχε λιγότερα νεύρα από ό,τι εσείς αυτή τη στιγμή, κι ενδεχομένως να του είχε κάτσει κι αυτουνού (sic) μια τέτοια Νέα Σελήνη πάνω του κι ένας ανάδρομος Ερμής που έχει φέρει την επικοινωνία στα άκρα – και δυστυχώς όχι με την Βίκυ Φλέσσα, αλλά τα κανονικά άκρα, αυτά από τα οποία είστε έτοιμοι να σπρώξετε όποιον σας λέει βλακείες. Ευτυχώς η Αφροδίτη από τον Τοξότη σάς βοηθάει να ηρεμεί λίγο το ψυχούλι σας, ωστόσο η επαναφορά κόσμου στο προσκήνιο μετά από καιρό (για να το πούμε απλά “εκεί που τους είχατε ξεχασμένους σαν να είχαν καταταγεί στη Λεγεώνα των Ξένων ή το Σαρβάιβορ της Κουρούτας, τσουκ και σας άρχισαν στα τηλέφωνα”) θα φέρει λίγη ακόμα ένταση και πολλή παραπάνω σκέψη σχετικά με το αν έχετε εσείς όντως δουλειά με αυτούς τους ανθρώπους. Το βασικό είναι να κρατάτε την ψυχραιμία σας στη δουλειά και να μην είστε έτοιμοι να τους αρπάξετε όλους από τον καρύτζαφλο – τα άλλα θα έρθουν, νέοι είστε ακόμα.

Διάβασε ακόμα: Τι brunch σου ταιριάζει, ανάλογα με το ζώδιό σου

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πίεση είναι τόσο μεγάλη από όλες τις μπάντες, που είστε οριακά να πάρετε ένα μικρόφωνο και να ερμηνεύσετε στο καραόκε της γειτονιάς το “είμαι τρελός καουμπόι, έχω δυο μέτρα μπόι” (από Γιώργο Λεμπέση). Στη δουλειά δεν προλαβαίνετε να γεμίσετε την καφετιέρα με τον καφέ φίλτρου, να βάλετε το τάπερ στο ψυγείο, να πάτε για κατούρημα, και γενικώς να ασχοληθείτε με πέντε βασικά πράγματα που θα σας θυμίσουν ότι είμαστε κι “ανθρώποι” και δε γίνεται να τα κάνουμε όλα σαν μοντεράκια. Ευτυχώς έχετε πολλή ενέργεια και δεν μένετε καθόλου μέσα στο σπίτι, σαν να έχετε ντοπαριστεί ψυχολογικά, πράγμα που σημαίνει πως όποια δυσκολία κι αν προκύψει σε πρακτικό επίπεδο (οικονομικό, οικογενειακό, κ.λπ.) θα διευθετηθεί, αρκεί να μη χάσετε το ρυθμό σας και σας πιάσει κρίση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εδώ και δυο τρεις μέρες έχετε κατεβάσει τη μαύρη εσάρπα της Μαρινέλλας στο “Άνοιξε Πέτρα” και τη φρεσκάρετε για παν ενδεχόμενο, αφού βλέπετε τη συναισθηματική καρμανιόλα να απλώνει μπροστά σας όσο φτάνει το μάτι. Πρώτον, τσιλάρετε, διότι η Νέα Σελήνη είναι δύσκολη για όλους, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον εν λόγω ανάδρομο Ερμή. Δεύτερον, σιγά μην περιμένατε τις προαναφερθείσες συνθήκες για να θυμηθείτε τον Θανάση (αυτόν που κλάψατε προ τετραετίας, όχι αυτόν που έχετε – αν έχετε – τώρα) ώστε να αρχίσετε να κοπανιέστε ξανά κάζουαλι στα πορσελανάτα πλακάκια του τριαριού. Ναι, φυσικά και από καιρού εις καιρόν αυτοί οι άνθρωποι που κάποτε ήταν το παρελθόν σας θα επιστρέφουν στην καθημερινότητά σας, είτε ως τυχαιότητα, είτε ως εκκρεμότητα που πρέπει να τακτοποιηθεί, επειδή όμως η ζωή συνεχίζεται πρέπει να είστε έτοιμοι να τη ζήσετε, και δη σε συνεννόηση με τον υπόλοιπο κόσμο. Μην τρομάζετε, η δουλειά τουλάχιστον πάει καλά και φαίνεται πως έχετε το κουράγιο να τα αντιμετωπίσετε όλα μαζί. 

ΛΕΩΝ

To μουντ του Σαββατοκύριακου είναι “σας ακούω κύριε Τρούπη”, αλλά με ύφος Τασσώς Καββαδία σε νύφη Τζένη Λιβανού που μόλις έχει ξεκουβαλήσει ο γιος της σπίτι. Διάφορα οικογενειακά περασμένα μεν, ξεχασμένα όχι, επανέρχονται αυτές τις μέρες και πρέπει να κάνετε τον Πιερλουίτζι Κολίνα του σαλονιού σας, ανάμεσα στη μάνα, την αδερφή, τον πατέρα και την ψυχική σας υγεία – διότι εσείς κατά βάση με την Αφροδίτη στον Τοξότη μια χαρά περνάτε, και το κοινό σας έχετε να σας περιμένει, και τις εξοδούλες σας θα κάνετε και ουδόλως ενδιαφέρεστε για τη θέση του διαιτητή σε θέματα που κάνατε αγώνα να θάψετε. Ενιγουέι, αυτή η Νέα Σελήνη που μόλις αφήσαμε πίσω μας είναι δύσκολη, απαιτητική τκαι πολύ αποτελεσματική για όσους την πάρουν στα σοβαρά. Δείτε, λοιπόν, στα σοβαρά όσα συμβαίνουν (για να μην τρομάξετε, βασικά δείτε την κωμωδία ως κωμωδία και την τραγωδία ως φάρσα) και πάρτε τα ανάλογα μέτρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν ήσασταν χαρακτήρας τηλεοπτικής σειράς αυτές τις ημέρες, σίγουρα θα ήσασταν η Σίσσυ από τις Σαββατογεννημένες, στη φάση που έβγαζε έξω το δίχως άλλο την Τάμυ (από Αδαμαντία), με τη βοήθεια της καρέκλας με τα ροδάκια, κάθε όποτε έλεγε τη δική της παπαριά. Η διαφορά είναι ότι αυτές τις ημέρες, με τον ανάδρομο Ερμή να ανακατεύει τα πάντα, ενίοτε στο μυαλό σας φουσκώνει η σημασία κάποιων πραγμάτων και παρεξηγείτε πιο εύκολα τους ανθρώπους – όχι ότι κι αυτοί βέβαια δε σας έχουν δώσει πατήματα. Τα καλά νέα είναι ότι η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει πάρα πολύ να βρείτε την ηρεμία στο σπιτάκι σας και να τελειώσετε και τις πέντε δουλειές που έχετε και περιμένουν εδώ και πολλές εβδομάδες. Να θυμάστε να ελέγχετε τα πάντα στην επικοινωνία σας και αν χρειάζεται, ακόμα και σαν την κυρία Κόλλια να κάνετε στις πόρτες του κόσμου.

ΖΥΓΟΣ

Ας ξεκινήσουμε με κάτι πάρα πολύ βασικό, εκτός από πόκετ μάνι για να έχετε να ξοδεύετε στα πανέρια του Οικονομόπουλου και τα πατατάκια μπάρμπεκιου στο σούπερ, δε θα κρατάτε άλλα λεφτά πάνω σας, διότι είστε ικανοί να κάνετε ντιλς χειρότερα κι από τις εφηβικές γκομενικές επιλογές σας (βαριά κουβέντα, αλλά ναι, ισχύει αυτό). Επιπλέον, όποια καθυστέρηση βλέπετε σε όποια σχέδιά σας, δεν είναι (μόνο) η τύχη σας η αλογομούρα, αλλά ενίοτε και η καλή σας νεράιδα, που δε θέλει να βάλετε κι άλλα πράγματα στο κεφάλι σας, από τη στιγμή που ούτε τα υπάρχοντα δε θέλετε να διαχειριστείτε. Στα καλά νέα της ημέρας, γκομενικώς κινούνται διάφορα, και κυρίως σταματάτε να είστε σαν την Ματίνα Μανταρινάκη στα μπαρ, καθώς όλα τα άλλα είναι ανάδρομα/ στραβά/ στριμόκωλα, αλλά ο κυβερνήτης σας σολάρει από τον Τοξότη καλύτερα από ό,τι ο Σαλέας σε πανηγύρι της Παναγίας στο Κορακοχώρι Ηλείας.

Διάβασε ακόμα: Τα 4 πιο επικοινωνιακά ζώδια, εντός κι εκτός σχέσης

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πρώτον, μην πιστεύετε τίποτα αν δεν το δοκιμάσετε μόνοι σας και διπλοτριπλοτσεκάρετε ότι μιλάτε για το ίδιο πράγμα και εσείς και ο άλλος. Δεύτερον, ό,τι νέο ξεκίνησε αυτές τις ημέρες και ό,τι ξεκούνησε μετά από καιρό ενδέχεται, εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή, να κολλήσει πάλι, συνεπώς κάντε άνγκερ μάνατζμεντ όπως ο Άνταμ Σάντλερ σε εκείνη την ταινία με τον Τζακ Νίκολσον για να γλιτώσετε τα μπιμπελά γύρω σας. Τρίτον, γκομενικώς είστε μια χαρά, παρότι η Αφροδίτη πάει μια θέση πιο κει, ενώ οικονομικώς, λόγω ακριβώς αυτής της μετακίνησης, παίρνετε πολλές ανάσες (αν πάρετε και λιγότερα καινούργια ρούχα μαζί με αυτές τις ανάσες, ίσως και να σας μείνει ένα πεντάευρω το Σαββατοκύριακο). Είναι πολλά, είναι απαιτητικά, είναι στριμόκωλα, αλλά μόνο εσείς μπορείτε να τα κουλαντρίσετε όλα αυτά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ενδοσκόπηση προ των γενεθλίων σας συνεχίζεται, οι προκλήσεις είναι πολλές και συχνά αισθάνεστε σαν διαγωνιζόμενη στο GNTM που έχει περάσει από δοκιμασία φωτογράφησης με ζωντανά φίδια/ αλεξίπτωτο πλαγιάς/ γιλέκο με εκρηκτικά και πλέον δεν αντέχει ούτε εκπλήξεις τύπου “ο χορηγός έφερε να σας μοιράζουν λιποζάν μπανάνα αντί για φράουλα”. Ον δε μπράιτ σάιντ, λάμπετε πάρα πολύ με την Αφροδίτη πάνω σας, η οποία σάς βοηθάει για να μην κολλάει το μυαλό σας εκεί όπου δεν πρέπει και να μη σας παίρνει από κάτω η μπίγκερ πίκτσουρ της ασυνεννοησίας που επικρατεί γύρω σας. Διάφορες οικογενειακές εκκρεμότητες ίσως σας εκνευρίσουν πάλι, όπως συμβαίνει μια φορά στο τόσο, αλλά αφήστε αυτούς τους ανθρώπους έξω από τη ζωή σας και μην τους αφήνετε να σας επηρεάζουν, ειδικά όταν έρχονται πολύ όμορφες μέρες για εσάς στο άμεσο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Aχ, μη συγχύζεστε με τους φίλους σας μέρες που είναι, δε βλέπετε πως οι μισοί άνθρωποι βρίσκονται στα κάγκελα λόγω των συνθηκών; Προφανώς και “έπρεπε” να σας “χτυπήσει” ο ανάδρομος Ερμής στο συγκεκριμένο κομμάτι, το μόνο που διαθέτει μια σοβαρή συνέχεια/ συνέπεια εδώ και καιρό, τέλος πάντων, με ηρεμία, βήμα βήμα, θα τη βρείτε την άκρη και κυρίως θα εντοπίσετε αν οι όποιες διαφωνίες με τους φίλους σας εδράζονται στην αλήθεια ως έχει ή όπως τη νομίζετε εσείς (ή αυτοί, εγώ δεν τους βγάζω απέξω). Το καλό είναι πως όση κούραση κι αν έχετε, προχωράτε μπροστά και θέλετε πολύ να αλλάξετε την καθημερινότητά σας, παρότι αυτή η νέα Σελήνη μάς έπεσε πιο βαριά κι από καλολαδωμένο γιαπράκι στις 12:30 το βράδυ. Ένα πράγμα μόνο μην ξεχνάτε, πως αν κάνετε πως τα ξέρετε όλα, πάντα, θα χρειαστεί να υποστείτε τις συνέπειες, και σε αυτό δε θα είστε μόνοι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Λένα Ζευγαρά προειδοποιεί “μην κάνεις όνειρα γιατί ο Θεός γελάει” και έχει χίλια δίκια, αφού η νέα Σελήνη πρεσάρει πάρα πολύ το Σαββατοκύριακό σας, ιδίως από άποψης ρυθμών. Πρώτον, μερικές φορές είναι καλό αν βρίσκεστε σε πραγματική εγρήγορση και όχι σε επιλεκτική αζιτασιόν τύπου “ό,τι θυμάμαι, χαίρομαι” και δεύτερον, ξανά το πρώτο, τουτέστιν αφοσιωθείτε στη δουλειά, αλλά χωρίς να πάρετε τώρα επιπόλαιες αποφάσεις που υπαγορεύονται από την κούραση και το γεγονός ότι φάνηκε να παίρνετε μια ανάσα στις αρχές της εβδομάδας. Γκομενικώς έχετε πολύ “σκάψιμο” να κάνετε (ακόμα) για να δείτε τι σας καλύπτει στον Θανάση και τι όχι, αλλά επειδή πάλι θα έχετε μεγάλη ζήτηση και θα γίνεται συζήτηση γύρω από το όνομά σας, θα σας φάνε τα μπαρ και οι ταβέρνες (ό,τι προτιμάει ο καθένας), κι αν ο δρόμος σάς βγάλει ως την Λένα Ζευγαρά, πολλά φιλιά να δώσετε και ρίξτε ένα πανεράκι και για εμάς.

Διάβασε ακόμα: Τα 3 ζώδια που έχουν γεννηθεί για να είναι καλλιτέχνες

ΙΧΘΥΕΣ

Nαι, καμιά φορά οι κόποι σας αναγνωρίζονται σε βαθμό που το ταπεινό χαμομηλάκι μέσα σας μαραίνεται εντελώς και απολαμβάνετε την επιτυχία χωρίς να νομίζετε ότι σάς χαρίστηκε ή ότι είναι δανεική και ακριβοθώρητη, σα μεταξένια εσάρπα της μάνας σας (120 χιλιάδες δραχμές τ ό τ ε), που πήρατε κρυφά από το συρτάρι για να πάτε σε επίσημη εκδήλωση της δουλειάς και να μπείτε στο μάτι της κάθε καραμαούνας που νομίζει πως είναι κάτι επειδή ψωνίζει απ’ του Βερόπουλου. Δείξτε προσοχή στις μετακινήσεις λόγω του ανάδρομου Ερμή και μην κανονίσετε οποιαδήποτε εξόρμηση αν δεν τσεκάρετε τα πάντα (μα τα πάντα) γύρω από αυτήν. Η νέα Σελήνη είναι απαιτητική και θέλει να μας κάνει ανθρώπους όλους, συνεπώς ακούστε τη φωνούλα μέσα σας που λέει “πήγαινε να μάθεις ουγγρικά, δεν ξέρεις πού θα τα χρειαστείς” – μην παραμελήσετε όμως και την άλλη φωνούλα που λέει “άραξε λίγο και πιες ένα ντάκιρι σαν άνθρωπος, ΣΑΜΑΤΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΙΔΡΩΤΑ ΣΟΥ;”.

* Για περισσότερες προβλέψεις μπείτε στο thedailyowl.gr