ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που έχουν γεννηθεί για να είναι καλλιτέχνες

Η πραγματικότητα είναι ότι όλοι είμαστε καλλιτέχνες. Άλλος ζωγραφίζει φανταστικά πάνω στο λευκό καμβά, άλλος γράφει αριστουργήματα και άλλος φτιάχνει το πιο μερακλίδικο παστίτσιο. Όλα είναι τέχνη εξάλλου, αρκεί να το δεις έτσι. Αλλά όπως σε όλα τα πράγματα, έτσι και εδώ, υπάρχουν εκείνοι που ξεχωρίζουν περισσότερο λόγω αυθεντικής καλλιτεχνικής φύσης. Ας πούμε ότι είναι αυτά τα ζώδια που δε θα μπορούσαν να γίνουν λογιστές ή εφοριακοί. Είναι οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί για να κάνουν τον κόσμο λίγο πιο όμορφο.

 

Ταύρος

Δε θα περιμέναμε τίποτα λιγότερο από το ζώδιο που έχει για Κυβερνήτη την Αφροδίτη. Θέλεις να λειτουργείς πιο πρακτικά και δε σε αφήνει. Η Αφροδίτη εκπροσωπεί την ομορφιά, την αγάπη, την απόλαυση και τις ηδονές της ζωής. Ο Ταύρος τα εκπροσωπεί όλα επάξια και μέσα σε αυτά προσθέτει την πολυτέλεια και την καλαισθησία. Εννοείται ότι επιλέγει με κλειστά μάτια την ποιότητα αντί της ποσότητας, εκτός αν θέλει να γίνει πλούσιος (πράγμα αρκετά πιθανό για έναν Ταύρο). Μπορεί να γίνει ένας εξαιρετικός τραγουδιστής ή να διοργανώνει καλλιτεχνικά και πρωτοποριακά events.

Δες κι αυτό: Τα 5 ζώδια που λατρεύουν τα ζώα

Λέων

Τι θα κάναμε χωρίς το Λέοντα; Με τον πλανήτη Ήλιο να λαμποκοπά πάνω από το κεφάλι του, είναι ένα ζώδιο που θα βρεις πολύ συχνά στον καλλιτεχνικό χώρο και όχι άδικα. Είναι αυτοί οι άνθρωποι που εκφράζονται με τους πιο δημιουργικούς τρόπους, και συνήθως το κάνουν μέσα από τις τέχνες. Θέλει να βρίσκεται συνέχεια στο επίκεντρο της προσοχής, και το πετυχάινει για τους σωστούς λόγους. Μπορεί να το παρακάνει και να γίνεται πιο δραματικός από όσο χρειάζεται; Ναι φυσικά, αλλά για αυτό γίνεται εξαιρετικός ηθοποιός.

Ιχθύς

Τι να πεις για αυτήν την περίπτωση; Αστρολογικά μιλώντας, ο Ιχθύς κυβερνάται από τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη των ονείρων και του υποσυνείδητου και όλων των πραγμάτων που σχετίζονται με τις τέχνες, τις ταινίες και τη μουσική. Ας πούμε ότι είναι το ζώδιο με τη μεγαλύτερη και πιο δημιουργική φαντασία και είναι εκείνοι που έχουν τις πιο ιδιαίτερες ιδέες. Είναι οι παραγωγοί και οι σκηνοθέτες αλλά και οι ζωγράφοι που δημιουργούν τους πιο σουρεάλ πίνακες.