ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Πριν κάνεις οτιδήποτε να μην μάθεις τι προβλέπει το ζώδιό σου;

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: στους γύρω σας μπορεί να φαίνεστε λογικοί ως συνήθως αλλά κρύβετε πολλές από τις ιδέες και τα οράματά σας βαθιά στην ψυχή σας. Πνίγεστε από εμπειρίες του παρελθόντος ακόμα και να δεν το συνειδητοποιείτε. Ότι και να σας έρθει στο μυαλό, μπορεί να σας φανεί περίεργο αλλά θα είναι πρακτικά χρήσιμο.

Ερωτικά: Αν είστε ελεύθεροι,  μια φαντασίωση σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα σήμερα αλλά μην βγάλετε συμπεράσματα ότι πρόκειται για σχέση. Με τον Ερμή να ετοιμάζεται να μπει στο ζώδιό σας, είναι καλύτερα να περιμένετε και να αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν. Αν είστε σε σχέση η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη και θα παραμείνει έτσι μέχρι να αποφασίσει ο ένας από τους δύο να κάνει την πρώτη κίνηση.

Οικονομικά & Καριέρα: Οι ιδέες σας είναι σωστές αλλά μπορεί να σας λείπει η συγκέντρωση που απαιτείται ώστε να τις υλοποιήσετε. Η συγκέντρωση δεν είναι εύκολη αλλά σκεφθείτε ότι αυτό είναι το κλειδί για την επιτυχία. Είστε πιο κοντά στην επιτυχία απ’ όσο νομίζετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Σε φίλους και συναδέλφους μπορεί να φαίνεται πως ξαφνικά αποκτήσατε μια έντονη παρουσία στην εργασία. Η εμπειρία σας έχει συνδυαστεί με την γνώση που έχετε αποκτήσει και σας έχει προσφέρει πολλές πρακτικές ιδέες για πρόοδο. Ίσως έχετε χάσει την πίστη στους στόχους σας αλλά τώρα μοιάζουν πολύ εφικτοί. Ότι ζητούσατε εδώ και καιρό μπορείτε να το αποκτήσετε. Μπορείτε πραγματικά να προοδεύσετε.

Ερωτικά: Το να εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας σε σχέση με κάποιο συγκεκριμένο άτομο είναι η καλύτερη επιλογή. Η επαφή της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σας συστήνει να είστε προσεκτικοί. Αν και όλα φαίνονται καλά, να είστε προσεκτικοί για τα κυφά σχέδια κάποιου. Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε σχέση,  αν οι ιδιωτικές σας στιγμές είναι λίγες τότε ήρθε η ώρα να αναλάβετε δράση.

Οικονομικά & Καριέρα: Τώρα είναι η ώρα να ξεκινήσετε να επανεξετάζετε τα σχέδια που κάνατε πριν. Δείτε πρώτα σε ποιο σημείο είναι πριν αποφασίσετε να κάνετε ένα βήμα μπροστά. Αν το κάνετε αυτό θα εξοικονομήσετε πολύ χρόνο, ενέργεια και πόρους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Σήμερα η διαίσθησή σας θα είναι οξυμένη. Μπορεί να σας βοηθήσει στην καριέρα σας, σε κάποιο προσωπικό στόχο ή να προσφέρετε βοήθεια σε έναν φίλο. Έχετε την δυνατότητα να αντιλαμβάνεστε το τι θέλουν οι γύρω σας και το πώς πρέπει να τους αντιμετωπίζετε. Χρησιμοποιείστε αυτή τη δυνατότητα τώρα που μπορείτε καθώς θα σας οδηγήσει σε επιτυχία και καλή τύχη.

Ερωτικά: Ελεύθεροι: Πάρτε την ευκαιρία και γκρεμίσετε τα τείχη που μπορεί να σας κρατούν μακριά από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μια μικρή χειρονομία από μέρους σας ίσως βάλει τα πράγματα σε σωστή τροχιά. Σε σχέση: Οι ανάγκες σας μπορεί να έρθουν σε σύγκρουση με αυτές της οικογένειά σας. Ίσως χρειάζεστε ένα διάλειμμα για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Οικονομικά & Καριέρα: Ο αγώνας συνεχίζεται αλλά κάποιος μπορεί να σας αφήσει. Ένας συνάδελφος στον οποίο νομίζατε ότι μπορούσατε να στηριχτείτε κάνει ένα μεγάλο βήμα πίσω. Ξαφνικά, αυτή η μεγάλη υποστήριξη στην οποία ελπίζατε δεν είναι και τόσο σίγουρη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Κάποιοι φίλοι ή κάποια ομάδα στην οποία συμμετέχετε μπορεί να ζητήσουν την βοήθειά σας για να δημιουργήσουν ένα σχέδιο που θα τους οδηγήσει στη πρόοδο. Το μυαλό σας λειτουργεί με τον σωστό τρόπο για κάτι τέτοιο γι’ αυτό ασχοληθείτε προσωπικά με αυτό. Ίσως είστε το επίκεντρο της προσοχής κάποια στιγμή και ίσως μοιραστείτε τις γνώσεις σας με τους υπόλοιπους. Μην ξεχάσετε όμως τους δικούς σας στόχους οι οποίοι επίσης μπορούν να προχωρήσουν σήμερα.

Ερωτικά: Αν είστε ελεύθεροι, ο χρόνος που έχετε δώσει ώστε να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα θα βοηθήσει και τ συναισθήματά σας. Αν χρειάζεστε να μιλήσετε με κάποιον, ζητήστε από έναν φίλο να τα πείτε πίνοντας έναν καφέ. Σε σχέση: Κάποια προσωρινά προβλήματα με τον/την σύντροφό σας μπορεί να είναι κάτι απλό. Αν έχετε την διάθεση συγχώρεσης τότε τα προβλήματα θα λυθούν νωρίτερα.

Οικονομικά & Καριέρα: Τα τωρινά σχέδιά σας μπορεί να παγώσουν εξαιτίας της άσχημης συμπεριφοράς κάποιου σήμερα. Φαίνεται πως τα πιστεύω κάποιου κλονίζουν την δουλειά αλλά και τα σχέδιά σας. Ξεκινήστε διάλογο ώστε να αποφύγετε τις αρνητικές συνέπειες.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Η καριέρα σας προχωρά μέσα από ξεκάθαρη, σωστή λογική και μέσα από την καλή επαγγελματική συμπεριφορά σας. Τα οικονομικά σας φαίνονται πολύ καλά τώρα οπότε εκμεταλλευτείτε όποιες ευκαιρίες μπορεί να εμφανιστούν. Το να δουλεύετε με άλλους είναι κερδοφόρο και μπορεί να σας φέρει πιο κοντά. Κάντε το και τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν.

Ερωτικά: Ελεύθεροι: Η σημερινή επαφή του Ποσειδώνα με την Σελήνη υποδηλώνει πως ένα άτομο που σας ενδιαφέρει περιμένει την αλήθεια για να εντυπωσιαστεί. Κάντε ερωτήσεις και συζητήστε πριν δεθείτε υπερβολικά ώστε να αποφύγετε παρεξηγήσεις. Zwdia σε σχέση: Μια ειλικρινής συζήτηση είναι το καλύτερο για να αντιμετωπιστεί η πίεση και τα τυχόν προβλήματα.

Οικονομικά & Καριέρα: Θα περάσετε από εξέταση. Οι σκεπτικιστές γύρω σας, σας στέλνουν έναν σεισμό που είναι πολύ πιθανό να ταράξει όσα έχετε δουλέψει σκληρά για να χτίσετε. Τα αποτελέσματα της εξέτασης θα εξαρτηθούν από το πόσο καλοί είστε στην δουλειά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις, που ίσως έχουν να κάνουν με την δουλειά, μπορεί να σας φέρουν σε επαφή με κάποιους πολύ συναρπαστικούς ανθρώπους ή από ξένες χώρες. Η λογική σας αλλά και η προσωπικότητά σας ενισχύουν τα επικοινωνιακά χαρίσματά σας και όλοι θα θέλουν να ακούσουν τι έχετε να πείτε. Μπορεί να κάνετε κάποιες σημαντικές επαφές. Ίσως αυτό το βράδυ να είναι πολύ σημαντικό για τα μελλοντικά σας σχέδια.

Ερωτικά: Ελεύθεροι: Η δύσκολη αντίδραση κάποιου ατόμου που σας ενδιαφέρει μπορεί να σας χαλάσει το βράδυ εκτός και αν κάνετε κάτι άμεσα. Η ευαίσθητη πλευρά και η ηρεμία σας μπορούν να διορθώσουν την κατάσταση. Σε σχέση: Η επαφή της Σελήνης με το Ερμή και τον Ποσειδώνα υποδηλώνει πως τα πράγματα μπορεί να μην πάνε όπως τα έχετε σχεδιάσει αλλά ακόμα καλύτερα.

Οικονομικά & Καριέρα: Αισθάνεστε σαν να έχει βάλει κάποιος την όπισθεν και όλη η δουλειά σας φαίνεται να πηγαίνει προς τα πίσω αντί για μπροστά. Μπορεί να σας φαίνεται σαν κάτι αρνητικό αλλά θα συνειδητοποιήσετε πως είναι απαραίτητο.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Ιδέες και οράματα που έρχονται μέσα από την ψυχή σας μπορεί να ενισχύσουν την αποτελεσματικότητά σας με ότι και να ασχοληθείτε σήμερα. Το μυαλό σας είναι ιδιαιτέρως πρακτικό και λογικό και όταν συνδυάζεται με αυξημένη διαίσθηση τότε ο συνδυασμός είναι εξαιρετικός. Καλύτερα θα ήταν να εργαστείτε μόνοι σας αλλά αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα μην ανησυχείτε γιατί και πάλι θα καταφέρετε ότι θελήσετε και θα το κάνετε καλά.

Ερωτικά: Ανάλαφρες σχέσεις σας δίνουν την ώθηση που θέλετε και ο Ήλιος στον Υδροχόο σας ενθαρρύνει να συγκεντρωθείτε στην χαρά και την διασκέδαση που σας προσφέρει η ζωή. Περάστε καλά με φίλους. Αν περιμένετε κάτι πιο ρομαντικό, η αποδοχή μια πρόσκλησης μπορεί να αφυπνίσει το πάθος.

Οικονομικά & Καριέρα: Οι άνθρωποι μπορεί να φαίνονται φίλοι σας αλλά να είστε προσεκτικοί. Μπορεί να σας χρησιμοποιούν για να πάρουν αυτό που θέλουν. Θα είναι δύσκολο να καταλάβετε τα κίνητρα των ανθρώπων μια μέρα σαν την σημερινή. Να είστε προσεκτικοί και μην αποκαλύψετε μυστικά σε ανθρώπους που δεν μπορείτε να εμπιστευθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Σήμερα μπορεί να παρευρεθείτε σε παραπάνω από μια εκδηλώσεις. Κάποιοι συνάδελφοί σας πιθανόν να είναι εκεί. Οι συζητήσεις σας θα επικεντρωθούν στην ανάπτυξη της εργασίας και στην οικονομία γενικότερα. Πολλές χρήσιμες πληροφορίες μπορεί να προκύψουν από αυτές τις επαφές. Θυμηθείτε τες ώστε να μπορέσετε να τις χρησιμοποιήσετε μετά.

Ερωτικά:  Μείνετε διαθέσιμοι καθώς μια αναπάντεχη έκπληξη μπορεί να εμφανιστεί. Νέα ή ένα τηλεφώνημα από έναν φίλο ή ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει μπορεί να σας κάνει να περάσετε καλά. Σε σχέση: Προσπαθήστε να βγείτε και να περάσετε καλά, ειδικά τώρα που μια καινούργια γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε πολύ καλή παρέα.

Οικονομικά & Καριέρα: Μερικές φορές τα σύμπαν σου ζητάει να ξανακάνεις κάτι το οποίο δεν έχει γίνει σωστά την πρώτη φορά. Σήμερα είναι μια από αυτές τις ημέρες που σας φαίνεται σαν να πηγαίνετε προς τα πίσω. Αντί να προχωράτε, αναγκάζεστε να πάτε πίσω και να δείτε τι έχει γίνει λάθος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχετε την τάση να ασχολείστε με πνευματικά πράγματα και όχι πρακτικά αλλά σήμερα θα θελήσετε να ασχοληθείτε με όσο το δυνατόν περισσότερα θέματα της καθημερινότητας ώστε να τελειώνετε. Μπορεί να συμπεριλαμβάνονται και δουλειές του σπιτιού που αγνοείτε εδώ και καιρό. Άλλα μέλη της οικογένειάς σας μπορεί να βοηθήσουν. Κάντε το και μετά θα το χαρείτε.

Ερωτικά: Ελεύθεροι: Είστε ξεκούραστοι και έχετε ανάγκη από διασκέδαση. Σήμερα, σπάστε την καθημερινότητα και μπορεί να έρθει η ευκαιρία που ελπίζατε μαζί με μια ευκαιρία για ρομαντική περιπέτεια. Σε σχέση: Ενθαρρύνετε τον/την σύντροφό σας αλλά μην χαλάσετε την σχέση σας βάζοντας υπερβολικές απαιτήσεις. Αφήστε τον/την να έχει τον δικό του/της ρυθμό.

Οικονομικά & Καριέρα: Ο ρυθμός που δουλεύετε τον τελευταίο καιρό είναι τόσο γρήγορος και έντονος που μπορεί να έχετε παραλείψει σημαντικές λεπτομέρειες ή ευκαιρίες. Θα σας φανεί χρήσιμο να κοιτάξετε ξανά την δουλειά των τελευταίων ημερών με προσεκτικότερη ματιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Κάποιο μεγαλύτερο άτομο που συμπαθείτε πολύ μπορεί να σας επισκεφθεί, να σας τηλεφωνήσει και να σας ζητήσει την συμβουλή σας σε κάτι. Η λογική σκέψη ενδυναμώνει την διαίσθησή σας και θα σας φανεί χρήσιμη όχι μόνο για τους άλλους αλλά και για τον εαυτό σας. Να περιμένετε μια καλή ημέρα.

Ερωτικά: Ελεύθεροι: Αν και οι συνάδελφοι και συνεργάτες σας κάνουν να περνάτε καλά, μια έξοδος με φίλους μπορεί να είναι πολύ καλύτερη. Σε σχέση: Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και φτιάξτε τα πράγματα με τον/την σύντροφό σας. Αν είχατε μια παρεξήγηση, με υπομονή μπορείτε να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους.

Οικονομικά & Καριέρα: Μην βιαστείτε να κρίνετε και να απορρίψετε μια ιδέα. Αν και μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να την κατακερματίσετε και να κρατήσετε τα καλύτερα σημεία αυτό μπορεί να μην σας φανεί χρήσιμο στο μέλλον. Φροντίστε να είστε ανοιχτόμυαλοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η λογική και σωστά δομημένη σκέψη μπορεί να οδηγήσει σε μια κοινωνική, επαγγελματική ή οικονομική ανάπτυξη. Οι οργανωτικές σας ικανότητες είναι πιο ανεπτυγμένες από συνήθως. Ίσως μπορέσετε να καταλάβετε κάποια θέματα που σας ταλαιπωρούσαν. Θα ασχοληθείτε και με πολλά έγγραφα και θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε την δουλειά που χθες σας φαινόταν τρομακτική.

Ερωτικά: Έχετε μπει σε πειρασμό να κάνετε μια τολμηρή κίνηση, αλλά ίσως είναι καλύτερα να ανιχνεύσετε και να δείτε αντιδράσεις πρώτα. Μην μπείτε σε ένα καινούργιο ειδύλλιο χωρίς να ξέρετε σε τι μπλέκετε. Σε σχέση: Ενώ οι κοινωνικές δραστηριότητες μπορούν να είναι ευχάριστες, το να αναζωπυρώσετε το πάθος σας είναι η καλύτερη διασκέδαση.

Οικονομικά & Καριέρα: Ο χωρίς περιορισμούς τρόπος σκέψης σας σήμερα θα δεχτεί μεγάλη υποστήριξη. Ασχοληθείτε με όποια δουλειά σας παρέχει ανεξαρτησία. Ψάξτε για ευκαιρίες όπου μπορείτε να είστε ο εαυτός σας και δεν χρειάζεται να προσαρμόζεστε και να υποκρίνεστε.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά: θα αισθανθείτε πολύ επικοινωνιακοί σήμερα. Η συγκέντρωση και η λογική σκέψη είναι οι ικανότητες που μπορούν να κάνουν τις ιδέες σας λέξεις. Το χάρισμα της απευθείας επικοινωνίας που έχετε μπορεί να ξεκαθαρίσει παρελθοντικές επαφές, να εντυπωσιάσει άλλους και να τονώσει την αυτοπεποίθησή σας.

Ερωτικά: Αν είστε ελεύθεροι, παρακολουθήστε εκθέσεις ή πολιτιστικές εκδηλώσεις και ίσως συναντήσετε το πρόσωπο που πάντα ονειρευόσασταν. Σε σχέση: Η συζήτηση μπορεί να αποκαλύψει πράγματα που θα έχουν επίδραση στο μέλλον σας. Ακόμα και έτσι, το να λύσετε κάποια θέματα θα σας βοηθήσει στο μέλλον.

Οικονομικά & Καριέρα: Αν δεν ξέρεις την ιστορία σου τότε είσαι καταδικασμένος να την επαναλάβεις. Σκεφτείτε να κάνετε ένα βήμα πίσω. Ίσως τελικά αυτό να είναι απαραίτητο για να κάνετε αυτό το μεγάλο βήμα μπροστά που ελπίζατε. Έτσι μπορείτε να φτάσετε στην απόλυτη επιτυχία.

 

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε ακόμα στο Ladylike

Βουδαπέστη: Τι να μην κάνετε

Κουίζ: Μάθε πότε θα παντρευτείς

6 φανταστικές ιδέες αποθήκευσης

6 σάντουιτς υπερπαραγωγές που θα σου ανοίξουν την όρεξη