ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Πριν κάνεις οτιδήποτε να μην μάθεις τι προβλέπει το ζώδιό σου;

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Μετά από ένα πρόσφατο οικονομικό πρόβλημα αποφασίσατε να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να κάνετε ότι είναι απαραίτητο. Είστε συνηθισμένοι να ελέγχετε την κατάσταση και κάποια μικρά οικονομικά προβλήματα δεν θα σας καταβάλλουν. Τα λεφτά δεν είναι το παν. Η αντίδρασή σας στα προβλήματα, η αυθεντικότητά σας και η αυτοθυσία σας θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε την κατάσταση.

Ερωτικά: Έχετε κολλήσει σε μια κατάσταση που φαίνεται ότι δεν σας ικανοποιεί όσο και να το θέλετε. Μια νέα ματιά σχετικά με τις επιλογές που έχετε ίσως σας δώσει ευκαιρίες που δεν είχατε σκεφτεί. Είτε είστε σε μια μακροπρόθεσμη σχέση είστε ψάχνετε για ένα ειδύλλιο μια νέα ματιά ίσως σας δώσει την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε την ημέρα.

Οικονομικά & Καριέρα: Η θετική ενέργεια της χθεσινής ημέρας συνεχίζει να ενεργεί υπέρ σας και σήμερα. Οι ευκαιρίες είναι γύρω σας οπότε εκμεταλλευτείτε τες. Δεν υπάρχει λόγος να είστε κολλημένοι σε κάτι που δεν σας αρέσει. Ήρθε η ώρα για αλλαγή.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Μπαίνετε σε μια θετική περίοδο ηρεμίας και αναζωογόνησης. Υπάρχει μια αρμονική ατμόσφαιρα. Θα αισθανθείτε πολύ κοντά σε αυτούς που αγαπάτε και αυτοί θα σας δείχνουν πόσο σας νοιάζονται. Μην προσπαθήσετε να εξηγήσετε το τι συμβαίνει απλά απολαύστε την ζωή στο έπακρο σήμερα. Τα καλά πράγματα δεν κρατάνε για πάντα.

Ερωτικά: Όσο είστε πρόθυμοι να έχετε τον έλεγχο και να σιγουρεύετε τις επιλογές σας τόσο θα κερδίζετε σε πάθος και ενέργεια στην ερωτική σας ζωή. Προσπαθήστε να μην το παρακάνετε όμως γιατί μπορεί να γίνετε υπερβολικοί με τον έλεγχο. Χαλαρώστε και κρατήστε ανάλαφρη την συμπεριφορά σας ώστε να έχετε μια ωραία βραδιά.

Οικονομικά & Καριέρα: Αν δεν μπείτε στην μάχη δεν πρόκειται να κερδίσετε. Το να εμπλακείτε σε μια δύσκολη κατάσταση δεν σας φαίνεται ωραίο και αλλά αυτός είναι ο τρόπος αν θέλετε να προχωρήσετε. Προχωρήστε και να έχετε αυτοπεποίθηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Τα κοντινά σας άτομα είναι θα απαιτητικά σήμερα. Μπορεί να σας ζητήσουν να ασχοληθείτε με κάποια πράγματα που χρειάζονται όλη σας την ενέργεια. Προσπαθήστε να μην εξαντληθείτε αν θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας. Συνήθως δεν φοβάστε τίποτα και τίποτα δεν μπορεί να μπει στον δρόμο σας. Από τώρα και στο εξής να σκέφτεστε πριν δράσετε. Με αυτό τον τρόπο τα όνειρά σας θα γίνουν πραγματικότητα γρηγορότερα.

Ερωτικά: Ελεύθεροι: Ο Ερμής σας δίνει την δυνατότητα να δείτε πως τα πράγματα βελτιώνονται σχετικά με ένα ειδύλλιο. Αν είχατε λίγη επικοινωνία με αυτό το άτομο, θετικές αλλαγές θα εμφανιστούν σύντομα στον ορίζοντα. Σε σχέση: Αν το έχετε παρακάνει με το φαγητό η σημερινή ευθυγράμμιση θα σας υπενθυμίσει ότι πρέπει να κάνετε αλλαγές στην διατροφή σας και να βάλετε την άσκηση στην καθημερινότητά σας.

Οικονομικά & Καριέρα: Η έντονη ενέργεια της ημέρας είναι σύμμαχός σας. Η παραγωγικότητά σας είναι πολύ υψηλή οπότε απλά δεχτείτε ότι έρχεται προς το μέρος σας. Έχετε την δυνατότητα να αντιμετωπίζετε πολλούς ανθρώπους αλλά και δουλειές ταυτόχρονα. Αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Εσείς και οι φίλοι σας μπορεί να σχεδιάζετε ένα party εδώ και καιρό. Τώρα συνειδητοποιείτε πως είναι δικό σας θέμα να υλοποιηθεί. Φαίνεται πως για να γίνει πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη και να φροντίσετε το θέμα. Σας αρέσει να είστε σε αυτή την θέση. Το δημιουργικό μυαλό σας μπορεί να σας προσφέρει ιδέες για ένα party που κανείς δεν θα ξεχάσει.

Ερωτικά: Ελεύθεροι: Μια θετική προσέγγιση μπορεί να βελτιώσει ένα ενδεχόμενο ειδύλλιο αλλά οι αυθόρμητες επιθυμίες μπορεί να σας δημιουργήσουν μπελάδες. Αν χαλαρώσετε τότε η βραδιά ενδείκνυται για διασκέδαση. Σε σχέση: Η σκληρή δουλειά και η καθημερινότητα μπορεί να σας απομακρύνουν από τον/την σύντροφό σας αλλά μια ευκαιρία να αναζωπυρώσετε το πάθος μπορεί να εμφανιστεί αργότερα.

Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις με τους συναδέλφους σας σήμερα. Κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας δώσουν οδηγίες ενώ απλά δεν είναι η δουλειά τους. Η ένταση θα κλιμακωθεί γρήγορα. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις εντάσεις και να βρείτε την λύση.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Η τύχη είναι με το μέρος σας. Και σας αξίζει καθώς έχετε δουλέψει πολύ σκληρά για να έχετε αυτά τα αποτελέσματα. Στην αστρολογία, όπως και στην ζωή δεν γίνεται να επιτύχεις μόνο με την βοήθεια της τύχης. Η επιτυχία είναι αποτέλεσμα μεγάλης ενέργειας και αλλαγών που έχετε κάνει. Συνεχίστε να δίνετε στο σύμπαν την θετική σας ενέργεια που είναι υπεύθυνη για την επιτυχία σας.

Eρωτικά: Ελεύθεροι: Μια κοινωνική εκδήλωση μπορεί να είναι πιο ενδιαφέρουσα απ’ όσο νομίζατε. Αν αποφασίσετε να παρευρεθείτε τότε οι ευκαιρίες για ειδύλλια θα είναι πολλές. Σε σχέση: Κάποια πράγματα που σας φαίνονταν περίπλοκα πριν φαίνεται πως ξεκαθαρίζουν όσο δεν προσπαθείτε να τα επιλύσετε. Ζητήστε την συμβουλή του/της συντρόφου σας.

Οικονομικά & Καριέρα: Είστε στα σύννεφα σήμερα και δικαιολογημένα. Έχετε μεγάλο πλεονέκτημα στην δουλειά σας. Μην αφήσετε τους άλλους να έχουν το επάνω χέρι. Εσείς έχετε όλα τα χαρτιά και η επιτυχία σήμερα είναι με το μέρος σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Τα αστέρια σας πιέζουν να δεχτείτε περισσότερες ευθύνες στην ζωή σας. Για την ακρίβεια ίσως νομίζετε ότι δεν μπορείτε να τα καταφέρετε αλλά τελικά όλα θα πάνε καλά. Αυτή τη στιγμή, φαίνεται πως έχετε ένα μεγάλο χάρισμα να καθοδηγείτε τους άλλους, να παίρνετε αποφάσεις και να κάνετε ότι είναι απαραίτητο ώστε να ολοκληρώσετε όλα τα ομαδικά σχέδια. Μην υποτιμάτε τον εαυτό σας.

Ερωτικά: Ελεύθεροι: είστε διατεθειμένοι να πάρετε ρίσκα στην προσωπική σας ζωή. Μην δράσετε όμως αυθόρμητα απέναντι σε κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει. Σε σχέση: Όταν τελειώσουν οι δουλειές θα έχετε πολύ χρόνο για ένα γεύμα ή για μια ταινία.

Οικονομικά & Καριέρα: Το να είστε περισσότερο κατηγορηματικοί είναι αυτό που χρειάζεται σήμερα. Κανείς  δεν πρόκειται να καλύψει τις ανάγκες σας και να ρωτήσει πως είστε και πως αισθάνεστε. Αν θέλετε να γίνει κάτι, πρέπει να το κάνετε. Αν θέλετε να καλυφθούν οι ανάγκες σας πρέπει να τις εκφράσετε.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Φαίνεται πως έχετε την κακή συνήθεια να αναβάλλετε για αύριο ότι μπορείτε να κάνετε σήμερα, ειδικά κάποια μικρά πράγματα όπως το να πληρώσετε τους λογαριασμούς, να καθαρίσετε το σπίτι ή να κάνετε εξετάσεις. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα να ασχοληθείτε με όλα αυτά, οπότε εκμεταλλευτείτε την στο έπακρο.

Ερωτικά: Ελεύθεροι: Ο Ήλιος και ο Έρμης στον Υδροχόο υποδηλώνουν πως θέλετε να περάσετε χρόνο με φίλους. Αν έχετε όρεξη, βγείτε έξω και φροντίστε να περάσετε καλά. Σε σχέση: Η διασκεδαστική και αισιόδοξη διάθεσή σας θα κάνει την σημερινή ημέρα ιδιαίτερη. Μην κανονίσετε τίποτα γιατί μπορεί να προκύψει κάτι ενδιαφέρον για εσάς και τον/την σύντροφό σας.

Οικονομικά & Καριέρα: Τα πάντα εκρήγνυνται γύρω σας. Σας φαίνεται ότι όλα διαλύονται, και μάλλον όντως διαλύονται. Μην ανησυχείτε. Είναι ένα μήνυμα από το σύμπαν ότι χρειάζεται να αλλάξετε και να ανασυνταχθείτε. Δοκιμάστε μια καινούργια προσέγγιση αφού η παλιά δεν λειτουργεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Εκεί που δεν το περιμένετε έρχεται η επιτυχία στην ζωή σας. Μπορείτε να αποχαιρετήσετε τους φόβους, τις αλλαγές στην διάθεσή σας και την ρουτίνα. Μπαίνετε σε μια υπέροχη περίοδο τύχης και επιτυχίας. Όλα αυτά έρχονται παρά το γεγονός ότι μερικές φορές χάνετε την αυτοπεποίθησή σας. Δεν πειράζει αφού η τύχη θα είναι στο πλευρό σας από εδώ και πέρα.

Ερωτικά: Ελεύθεροι: Οι συζητήσεις μπορεί να είναι ενδιαφέρουσες αλλά προσέξτε μην εμπλακείτε σε περίεργα παιχνίδια κάποιων που θα σας κάνουν να το μετανιώσετε. Να είστε χαλαροί αλλά και επιφυλακτικοί. Σε σχέση: Υπάρχουν κάποια νέα που σας έρχονται ξαφνικά και μπορεί να σας εκπλήξουν. Ίσως είναι μια καινούργια αρχή για εσάς και τον/την σύντροφό σας.

Οικονομικά & Καριέρα: Οι γύρω σας πρέπει να καταλάβουν πως σήμερα δεν πρέπει να σας προκαλούν. Είστε σαν μια βόμβα που μπορεί να εκραγεί ανά πάσα στιγμή. Κάντε ότι καλύτερο μπορείτε να μετατρέψετε αυτή την ενέργεια σας παραγωγική δουλειά και όχι σε θυμό στους γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Φαίνεται πως η ζωή σας χαμογελά. Υπάρχει κάποια μυστήρια δύναμη που έχει μπει στην ζωή σας και βελτιώνει τις επαφές σας με τους άλλους. Σας δίνει την ευκαιρία να τα καταφέρετε με ότι αναλάβετε. Η τύχη είναι στο πλευρό σας και σας καθοδηγεί. Τα αστέρια σας ευνοούν.

Ερωτικά: Ελεύθεροι: Χρειάζεται να σκεφτείτε με διαφορετικό τρόπο από τα συνηθισμένα αν θέλετε να κερδίσετε την προσοχή κάποιου ιδιαίτερου προσώπου. Σε σχέση: Αν η σχέση σας φαίνεται πως έχει φτάσει σε τέλμα να θυμάστε ότι στις σχέσεις είναι απαραίτητοι πάντα 2. Σκεφτείτε σήμερα τι μπορείτε να κάνετε για να αναζωπυρώσετε το πάθος στην σχέση σας.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχετε την συνταγή της επιτυχίας οπότε εφαρμόστε την. Διαλέξτε μια ιδέα, και όχι δέκα, και ακολουθήστε την. Έχετε την δυνατότητα να κάνετε τρομερή πρόοδο στην δουλειά σας σήμερα οπότε εκμεταλλευτείτε την ενέργεια και συνεχίστε. Τίποτα δεν σας στέκεται εμπόδιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Αυτή τη στιγμή οι πλανήτες ευθυγραμμίζονται με τέτοιο τρόπο που ενθαρρύνουν την επικοινωνία και τον γραπτό λόγο. Ίσως είναι η σωστή στιγμή να ασχοληθείτε το βιβλίο που θέλατε να γράψετε εδώ και καιρό. Μάλλον πρόκειται για επιτυχία. Έχετε χάρισμα σε αυτού του είδους την δημιουργία. Σταματήστε τις δικαιολογίες και κάντε το.

Ερωτικά: Τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται αλλά περισσότερο το πώς αισθάνεστε για αυτά. Δώστε σημασία στα συναισθήματά σας καθώς μπορεί να σας δίνουν τις απαντήσεις που χρειάζεστε, ειδικά αν πρόκειται για μια σχέση όπου σας δίνει λόγους να ανησυχείτε. Ίσως ανακαλύψετε πως τελικά το πρόβλημα μπορεί εύκολα να λυθεί.

Οικονομικά & Καριέρα: σας προβληματίζει η επιτυχία των άλλων. Οι υπόλοιποι μπορεί να προχωρούν με νέες ιδέες και εσείς αισθάνεστε πως έχετε κολλήσει. Αν δεν μπορείτε να τους κερδίσετε, τότε ακολουθήστε τους. Μην μένετε ακίνητοι και στο περιθώριο. Προχωρήστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Εδώ και καιρό θέλατε να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας ή την συμπεριφορά σας απέναντι στα άτομα που αγαπάτε. Θέλετε να βάλετε την ζωή σας σε νέα πορεία χωρίς όμως να αναστατώσετε τα άτομα γύρω σας. Ίσως οι φίλοι σας και η οικογένειά σας να θέλουν το ίδιο και για εσάς. Ακολουθήστε αυτή την ιδέα.

Ερωτικά: Οι περιπέτειες και τα ειδύλλια μονοπωλούν την ζωή σας. Δεν θα επιλέξετε εσείς να κάνετε την πρώτη κίνηση. Φαίνεται πως ψάχνετε για μια σχέση βαθιά, ουσιαστική και μοναδική. Υπάρχει μια τέτοια ατμόσφαιρα απόψε, ιδανική για να σας βοηθήσει.

Οικονομικά & Καριέρα: Μην προσπαθείτε να ανακαλύψετε τον τροχό. Κάνετε έρευνα στον τομέα που δουλεύετε αλλά προφανώς και άλλοι το έχουν ήδη κάνει. Εκμεταλλευτείτε την σοφία που οι άλλοι μπορούν να μοιραστούν μαζί σας. Οι πηγές είναι διαθέσιμες.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Η περίοδος που έρχεται σας υπόσχεται τύχη και επιτυχία. Οι πρωτοβουλίες που θα αναλάβετε στην καριέρα σας ή την προσωπική σας ζωή θα σας ανταμείψουν. Ίσως πρέπει να σκεφτείτε να προσπαθήσετε κάτι τελείως διαφορετικό ως επάγγελμα. Εκμεταλλευτείτε όλη την τύχη που υπάρχει γύρω σας. Ζήστε την ζωή στο έπακρο.

Ερωτικά: Η βραδιά μπορεί να μην εξελιχθεί όπως νομίζατε. Βοηθά σήμερα να είστε χαλαροί και αυθόρμητοι και μπορεί να ευνοηθείτε από ένα ραντεβού έκπληξη ή μια απρόσμενη πρόσκληση. Χαλαρώστε και περάστε καλά αν εμφανιστεί η ευκαιρία. Αν όμως έχετε την δυνατότητα να μείνετε σπίτι, ίσως πρέπει να το επιλέξετε.

Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει μια φλόγα μέσα σας σήμερα που σας επιβάλλει να σηκωθείτε και να αναλάβετε δράση. Πάρτε όλη σας την σοφία και κάντε την παραγωγική. Οι γνώσεις είναι το μισό της επιτυχίας και το άλλο μισό είναι η δράση.

 

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε ακόμα στο Ladylike

Βουδαπέστη: Τι να μην κάνετε

Κουίζ: Μάθε πότε θα παντρευτείς

6 φανταστικές ιδέες αποθήκευσης

6 σάντουιτς υπερπαραγωγές που θα σου ανοίξουν την όρεξη