ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Πριν κάνεις οτιδήποτε να μην μάθεις τι προβλέπει το ζώδιό σου;

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Σας τρομάζει όταν έχετε την αίσθηση πως η ζωή ξεγλιστρά μέσα από τα δάκτυλά σας και δεν μπορείτε να κάνετε κάτι. Το θέμα είναι ότι εσείς δεν βλέπετε καθαρά τα πράγματα. Αισθάνεστε λίγο στο περιθώριο αλλά μην ανησυχείτε. Απλά έχετε ξεμείνει από ενέργεια. Δείτε την όλη κατάσταση ως ένα απαραίτητο διάλειμμα από τα πάντα.

Ερωτικά: Αυτή την εβδομάδα η ανάδρομη πορεία του Ερμή ολοκληρώνεται έτσι καινούργιες ιδέες και μελλοντικά σχέδια που ήταν σε αναμονή θα αρχίσουν να υλοποιούνται. Ίσως μιλήσετε και με κάποιον φίλο που είχατε χαθεί. Η σημερινή επαφή της Σελήνης με τον Δία μπορεί επίσης να σας φέρει χαρά.

Οικονομικά & Καριέρα: Σήμερα γίνεται μια μεγάλη αλλαγή και εσείς βρίσκεστε αντιμέτωποι με μεγάλες ανατροπές. Μην μένετε σε πρόσφατα εμπόδια και δυσκολίες καθώς θα είναι μόνο προσωρινά. Τώρα είναι η ευκαιρία σας να δείξετε την αξία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Όταν ήσασταν μικρότεροι ο ανθρωπισμός και η γενναιοδωρία σας δεν είχαν όρια. Ήσασταν ενεργοί πολίτες. Σήμερα μπορεί να θυμηθείτε αυτά τα υπέροχα όνειρα. Ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε κάποια από αυτά πραγματικότητα. Θα ήταν υπέροχο αν μπορούσατε με κάποιο τρόπο να το συνδυάσετε με την δουλειά σας. Ποτέ δεν είναι αργά για να πραγματοποιηθεί ένα όνειρο.

Ερωτικά: Ελεύθεροι: Αν αισθάνεστε τυχεροί είναι γιατί ένα ειδύλλιο εμφανίζεται στον δρόμο σας και φαίνεται να πηγαίνει όπως θέλετε. Η τύχη σας χαμογελά, οπότε ευχαριστηθείτε το. Σε σχέση: Προσπαθείτε σκληρά για να έχετε ένα ωραίο και ζεστό σπίτι και σας φαίνεται πως κανείς δεν το εκτιμά αλλά ίσως ο/η σύντροφός σας να σας έχει μια έκπληξη.

Οικονομικά & Καριέρα: Σήμερα οι άνθρωποι μπορεί να είναι ιδιαιτέρως σκληροί απέναντί σας. Μην παίρνετε τις κουβέντες τους προσωπικά. Είστε πολύ πιο έξυπνοι από αυτούς. Μπορεί να προκύψουν εντάσεις χωρίς ουσιαστικό λόγο. Κάντε ότι μπορείτε για να το αποφύγετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Πάντα ήσασταν ευαίσθητοι απέναντι στην δυστυχία των παιδιών. Σήμερα δεν μπορείτε άλλο να σκέφτεστε τον πόνο των παιδιών που περνούν δύσκολα ή που είναι θύματα πολέμου. Αυτό γίνεται ακόμα πιο επίπονο όταν σκέφτεστε τα χαρούμενα παιδιά που υπάρχουν γύρω σας. Ίσως σκέφτεστε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι για αυτό. Μάλλον έχετε δίκιο.

Ερωτικά: Ελεύθεροι: Η καρδιά σας και το μυαλό σας μπορεί να σας λένε διαφορετικά πράγματα σήμερα. Ακόμα και αν ένα ειδύλλιο φαίνεται ότι προχωράει καλά, συναισθηματικά δεν είστε καλά. Πάρτε χρόνο για να δείτε τι φταίει. Σε σχέση: Αν θέλετε να βγείτε έξω και να περάσετε καλά τότε το να βγείτε μαζί με τον/την σύντροφό σας είναι ότι καλύτερο.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχετε το πράσινο φως που περιμένετε. Γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε και πως είναι και το σωστό. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και προχωρήστε με αυτοπεποίθηση. Είστε σε ένα νέο μονοπάτι που θα σας οδηγήσει στην επιτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά:  ίσως αισθάνεστε ότι πρέπει να δουλέψετε για έναν σκοπό ή για ένα κόμμα. Η περίοδος αυτή σας φέρνει πιο κοντά σε ανθρωπιστικούς σκοπούς και σε κοινωνικά ζητήματα και σας ωθεί να σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε για τους λιγότερο τυχερούς ανθρώπους. Ακούστε την καρδιά σας και αποφασίστε να είναι πιο γενναιόδωροι στην ζωή.

Ερωτικά: Ελεύθεροι: Τα όνειρά σας να συναντήσετε κάποιο ιδιαίτερο άτομο ίσως σας φαίνεται πως επείγουν τώρα περισσότερο από ποτέ καθώς η φαντασία σας κορυφώνεται. Αν συμβεί κάτι τέτοιο θα είναι κάτω από καθημερινές περιστάσεις. Σε σχέση: Αποφύγετε να κάνετε μεγάλες αγορές ειδικά πριν ελέγξετε τα οικονομικά σας.

Οικονομικά & Καριέρα: Μην αφήσετε την καλή σας διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας να χαλάσουν από την άσχημη συμπεριφορά κάποιου. Υπάρχει περίπτωση κάποιοι να προσπαθήσουν να σας αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτεστε. Μην το αφήσετε να συμβεί. Να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Δυστυχώς αυτή μπορεί να είναι μια περίοδος εντάσεων και μεγάλων διαφωνιών στην οικογένειά σας, ειδικά με τα αδέλφια σας. Είναι καιρός να αντιμετωπιστούν αυτά τα προβλήματα μια και καλή. Είναι καλό να χτίσετε μια νέα σχέση μαζί τους. Μπορεί να είναι επίπονο αλλά πρέπει να κάνετε το πρώτο βήμα. Κάντε μια οικογενειακή συνάντηση και συζητήστε τα πάντα.

Eρωτικά: Έχετε πολλές χρυσές ευκαιρίες, όπως και την δυνατότητα να προχωρήσετε ένα ειδύλλιο πιο πέρα. Αν αισθάνεστε πως λείπει κάτι, τώρα τα αστέρια μπορεί να σας σπρώξουν να δεθείτε σε βαθύτερο επίπεδο. Θα συζητήσετε για το τι συμβαίνει και θα είστε καλοί ακροατές.

Οικονομικά & Καριέρα: Η μέρα ξεκινά με έναν άβολο τρόπο αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να μείνετε στο περιθώριο. Ο καλύτερος τρόπος είναι να μιλήσετε για τις ανησυχίες και τα συναισθήματά σας με τους άλλους. Στην περίπτωσή σας η επικοινωνία είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε το άγχος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: είστε έτοιμοι να κάνετε ότι θέλετε. Τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν καλά καθώς απολαμβάνετε τα αποτελέσματα των κόπων σας και των παρελθοντικών  σας αποφάσεων. Τα εμπόδια που έμπαιναν στον δρόμο σας είναι παρελθόν πλέον. Η οικογένειά σας είναι χαρούμενη και υγιής. Η επιτυχία σας ενθαρρύνει να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο μέλλον όπου σας περιμένουν ακόμα καλύτερες ημέρες.

Ερωτικά: Σήμερα η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει έντονα συναισθήματα και παράλληλα να ενδυναμώσει την φαντασία σας. Τα πράγματα όμως μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται σχετικά με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει οπότε μην υποθέσετε τίποτα. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για βαθύτερο δεσμό αλλά δεν είναι τόσο απλό καθώς τα συναισθήματα είναι περίπλοκα.

Οικονομικά & Καριέρα: Η αλλαγή είναι πιθανή σε μια ημέρα σαν την σημερινή. Η ενέργεια είναι ιδανική ώστε να ξεκινήσετε από την αρχή σχετικά με ένα παλιό πρόβλημα. Το να προσπαθείτε να λύσετε παλιά προβλήματα με παλιούς τρόπους δεν πρόκειται να βοηθήσει. Η επιτυχία θα έρθει μέσα από μια νέα λύση.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Πρέπει να είστε πιο αυθόρμητοι και να σταματήσετε να προσπαθείτε να οργανώσετε την ζωή των άλλων. Θα δείτε ότι δεν είναι δύσκολο να αφήσετε τα πράγματα απλά να συμβούν. Το αναπάντεχο είναι επίσης γοητευτικό. Είστε σκλάβοι της ρουτίνας και πρέπει να χαλαρώσετε λίγο και να αφήσετε κάποια πράγματα στην τύχη. Οι άνθρωποι γύρω σας θα αγαπήσουν τον αυθορμητισμό σας.

Ερωτικά: Ελεύθεροι: Συνήθως περνάτε καλά με φίλους οπότε σήμερα ίσως είναι η τέλεια ημέρα για καφέ και φαγητό μαζί τους. Το να βοηθάτε τους άλλους να χαλαρώνουν είναι από τις καλές σας ικανότητες, οπότε δείτε ποιος είναι διαθέσιμος και κανονίστε. Σε σχέση: Θέλετε να επενδύσετε στην υγεία σας; Προσπαθήστε να σιγουρευτείτε όμως ότι εκεί που θα επενδύσετε τα χρήματά σας αξίζει.

Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να αισθάνεστε πως οι σύμμαχοί σας εγκαταλείπουν. Οι φιλικές σχέσεις στην δουλειά σας αρχίζουν να αλλάζουν. Η διάθεσή σας αρχίζει να γίνεται άσχημη επίσης με αποτέλεσμα τα πράγματα να γίνουν ακόμα χειρότερα. Προσπαθήστε να είστε αισιόδοξοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Δουλεύετε σκληρά και αυτή την απαίτηση έχετε και από τους άλλους. Σήμερα ίσως πρέπει να ρίξετε μια προσεκτική ματιά στις επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις. Είστε απαιτητικά άτομα και μπορεί να σας απασχολεί η ποιότητα των φίλων σας. Η ζωή είναι μικρή για να ξοδεύετε ενέργεια σε άσχημες σχέσεις.

Ερωτικά: Ο Άρης στον οίκο των σχέσεων σας κάνει να ακολουθήσετε τα πάθη σας και η Σελήνη στο ζώδιό σας φέρνει τις επιθυμίες σας στην επιφάνεια. Όσο αποφασισμένοι και να είστε για να λιώσετε τον πάγο με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ίσως δείτε τελικά πως το να αφήσετε τα πράγματα να ακολουθήσουν τον δρόμο τους επιφέρουν γρηγορότερα το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οικονομικά & Καριέρα: Είστε στην ίδια ευνοϊκή θέση που ήσασταν και χθες αλλά  σήμερα το ρίσκο είναι πολύ υψηλό. Μπορεί οι άλλοι να διεκδικήσουν αυτό που νομίζατε ότι είναι δικαιωματικά δικό σας. Τώρα θα χρειαστεί να καταβάλλετε μεγαλύτερη προσπάθεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Προσέξτε για λάθη που μπορεί να γίνουν σήμερα. Ίσως έχετε επικοινωνιακά προβλήματα σχεδόν με όλους. Αισθάνεστε πως ότι και να λέτε δεν σας ακούει κάνεις. Μην εκνευρίζεστε. Χαλαρώστε και αντιμετωπίστε την κατάσταση με χιούμορ. Μείνετε παρατηρητής σήμερα και απλά δείτε τι θα γίνει.

Ερωτικά: Ελεύθεροι: Μια αλλαγή σε κάποια σχέδια για έξοδο, δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Αν ένα ραντεβού ακυρωθεί μπορείτε πάντα να υπολογίζετε σε ένα ευχάριστο βράδυ με φίλους στο σπίτι. Σε σχέση: Η σχέση με τον/την σύντροφό σας χρειάζεται την προσοχή σας. Αν έχει κάποιο πρόβλημα το να τον ακούσετε είναι ότι χρειάζεται.

Οικονομικά & Καριέρα: Πολλή ενέργεια έρχεται προς το μέρος σας και εσείς βρίσκεστε στο σωστό σημείο ώστε να την εκμεταλλευτείτε και να προωθήσετε την δουλειά σας. Μην υποτιμήσετε τις δυνάμεις της πειθούς σας. Έχετε περισσότερη δύναμη απ’ όση νομίζετε οπότε χρησιμοποιείστε την σοφά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Αυτή την στιγμή υπάρχει μεγάλη ένταση στην ατμόσφαιρα, ειδικά στο σπίτι σας. Αγνοείστε όσους προσπαθούν να σας προκαλέσουν. Μην εμπλακείτε σε διαφωνίες που μπορεί να καταλήξουν σε καβγάδες. Μείνετε λίγο μόνοι σας και ακούστε στο ένστικτό σας, τα συναισθήματά σας και τις επιθυμίες σας. Ίσως μπορείτε να επισκεφθείτε ένα μουσείο.

Ερωτικά: Αν τα πράγματα σχετικά με την προσωπική σας ζωή σας φαίνονται περίπλοκα και νομίζετε ότι κάποιος παίζει μαζί σας ίσως ήρθε ο καιρός να αλλάξετε συμπεριφορά. Μάλλον θα πρέπει να αποτραβηχτείτε από κάποιο συγκεκριμένο άτομο, που ίσως να μην σας κάνει καλό και να ψάξετε για κάτι καινούργιο.

Οικονομικά & Καριέρα: Σας είναι δύσκολο να είστε παραγωγικοί με τους άλλους ειδικά όταν οι γύρω σας αντιμετωπίζουν πολύ ανώριμα την εργασία τους. Προσπαθήστε να το προσπεράσετε και να δείτε την δημιουργική πλευρά της παιδικής συμπεριφοράς τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Αν οι γύρω σας, σας λένε ξεροκέφαλους ενώ είστε απλά αποφασισμένοι για κάτι τότε απλά αφήστε τους και κάντε αυτό που επιθυμείτε. Αν όμως δεν είστε τόσο αποφασισμένοι τότε ίσως να πρέπει να ακούτε και τους γύρω σας. Να θυμάστε ότι δεν σας ζηλεύουν απλά νοιάζονται για εσάς.

Ερωτικά: Ελεύθεροι: Αποδεχτείτε όποια ευκαιρία σας δοθεί να συναναστραφείτε με ανθρώπους, ειδικά με αυτούς που έχουν πρωτότυπες ιδέες και έντονη φαντασία. Αξίζει να μιλήσετε με κάποιους από αυτούς. Σε σχέση: Η αισιοδοξία είναι υπέροχη σε μια σχέση αλλά προσπαθήστε να μην ελπίζετε μόνο όταν τελικά χρειάζονται πράξεις.

Οικονομικά & Καριέρα: Επιτέλους θα λάβετε την υποστήριξη που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε με ένα σημαντικό σχέδιο. Είναι η ώρα για καινούργιο ξεκίνημα για εσάς. Τα πράγματα που ξεκινούν τώρα έχουν την δυνατότητα να γίνουν εξαιρετικά. Κάντε το.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε κάποια πράγματα τα οποία αποφεύγατε εδώ και καιρό.  Μόνο στον εαυτό σας χρειάζεται να λογοδοτήσετε. Δεν είστε οι μόνοι που χρειάζεται να αντιμετωπίσετε το παρελθόν οπότε χαλαρώστε. Μην προσπαθήσετε πάλι να αποφύγετε την όποια κατάσταση γιατί αυτό θα είναι χειρότερο από τον να τα αντιμετωπίσετε μια και καλή.

Ερωτικά: Ελεύθεροι: Η σημερινή βραδιά έχει πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση. Αν κάποιος σας προτείνει να βγείτε αποδεχτείτε την πρόταση. Αν είστε σε δίλημμα σχετικά με κάποιο πρόσωπο, ακολουθείστε την καρδιά σας καθώς θα σας δώσει την σωστή απάντηση. Σε σχέση: Αν σας προσκαλέσουν κάπου αποδεχτείτε ή αλλιώς καλέστε φίλους στο σπίτι. Να είστε προσεκτικοί όμως καθώς μπορεί να προκύψουν εντάσεις.

Οικονομικά & Καριέρα: Είστε σε καλή θέση με τους γύρω σας σήμερα και αυτό είναι σημαντικό για την επιτυχία σας. Είναι προτιμότερο να έχετε κόσμο με το μέρος σας παρά απέναντί σας ειδικά σήμερα που πρόκειται να δημιουργηθούν εντάσεις. Θα ξεπεράσετε τις δυσκολίες με ευκολία.

 

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε ακόμα στο Ladylike

Βουδαπέστη: Τι να μην κάνετε

Κουίζ: Μάθε πότε θα παντρευτείς

6 φανταστικές ιδέες αποθήκευσης

6 σάντουιτς υπερπαραγωγές που θα σου ανοίξουν την όρεξη