ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που θα θριαμβεύσουν στη δουλειά τον Νοέμβριο

Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας, όπου ελπίζουμε ότι θα μυρίσει λίγος χειμώνας αλλά και αυτός που σε αναγκάζει να βάλεις τα κεφάλια μέσα και να δουλέψεις κάπως πιο οργανωμένα. Εκτός όμως από σκληρή δουλειά, χρειάζεσαι και λίγη τύχη. Και πού θα την βρεις; Μα στους πλανήτες φυσικά. Ο δέκατος οίκος της καριέρας παίρνει μία γερή δόση καλοτυχίας, αλλά θα σε απασχολήσει (θετικά) και η προσωπική σου ζωή. Κράτα την 24η Νοεμβρίου σαν ημέρα, γιατί τότε η Αφροδίτη και ο Δίας συναντιούνται στον Τοξότη και αυτό μεταφράζεται σε νέες εμπειρίες, χαρά και αισιοδοξία. Ποια είναι, λοιπόν, αυτά τα ζώδια που θα επωφεληθούν στο έπακρον;

 

Σκορπιός

Ο μήνας για εσένα έχει ήδη ξεκινήσει θετικά, με την Αφροδίτη στον Τοξότη και στον δεύτερο οίκο των αξιών, του εισοδήματος και των υλικών αγαθών. Αυτή η διέλευση θα σε κάνει πιο παραγωγική (έρχονται λεφτά δηλαδή) και θα σου χαρίσει τεράστια αυτοπεποίθηση. Όπως ήδη έχω πει, η 24η Νοεμβρίου είναι μία super lucky μέρα, που θα σηματοδοτήσει αλλαγές και θα σου φέρει φήμη και επαγγελματική εξέλιξη. Ή που θα δεις άσπρη μέρα στα οικονομικά σου ή που θα προκύψει μία καλύτερη δουλειά από αυτή που έχεις.

Διάβασε κι αυτό: Τα 3 ζώδια που έχουν γεννηθεί για να είναι καλλιτέχνες

Τοξότης

Τοξότη, μην παραπονιέσαι καθόλου. Ο Νοέμβριος σου δείχνει όλη του την εύνοια, ξεκινώντας από το ότι ο Ερμής θα ενεργοποιήσει τον τομέα της δουλειάς αλλά και της συντροφικότητας. Είσαι μπακούρι; Τώρα ήρθε η ώρα για ζευγάρωμα. Από την πρώτη κιόλας μέρα του Νοεμβρίου, η ακαταμάχητη Αφροδίτη σου έχει δείξει τις απολαύσεις της ζωής και θα συνεχίσει να το κάνει μέχρι το τέλος του μήνα. Δε ξέρω αν το έχω αναφέρει ήδη, αλλά στις 24 Νοεμβρίου, έχε τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί μιλάμε για τη μέρα των ευκαιριών σε όλους τους τομείς.

Ιχθύς

Τον Νοέμβριο θα επανέλθεις στην πρότερη ισορροπία σου (γιατί τις πέρασες κι εσύ τις αναταράξεις σου). Η αρχή έγινε με την Αφροδίτη πάνω από τον οίκο της καριέρας, της κληρονομιάς και της φήμης, πράγμα που σημαίνει ότι δε θα δυσκολευτείς καθόλου να σαγηνεύσεις τους ανωτέρούς σου (προαγωγή;). Ξέρω, έχω κουράσει, αλλά θα τύχεις κι εσύ της εύνοιας της 24ης Νοεμβρίου. Τα πράγματα θα γίνουν πολύ καλύτερα στη δουλειά αλλά θα είσαι και σε θέση να εκθέσεις τις ιδέες σου και ολάκερη την προσωπικότητά σου.