ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 12 Νοεμβρίου;

Κριός

Κριέ, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά τις σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον και σου δίνεται η ευκαιρία να θεμελίωσης μία νέα πορεία με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα λύνοντας προβλήματα του παρελθόντος που σε έχουν απασχολήσει.

Ταύρος

Ταύρε, η ανάγκη να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα είναι κυρίαρχη όμως το πρωί δεν αποκλείεται να υπάρξουν προβλήματα λόγω της έντασης που εκδηλώνεις. Φρόντισε να μην επηρεάσουν τις φιλικές σου σχέσεις και προσπάθησε να έχεις ξεκάθαρη αντιμετώπιση σε ζητήματα που σε απασχολούν.

Δίδυμοι

Εκφράζεις με αμεσότητα συναισθήματα και ανάγκες, όμως το πρωί μπορεί να υπάρχει έντονος εκνευρισμός λόγω φόρτου εργασίας και αυτό να εκδηλωθεί άμεσα στον περίγυρό σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στη συμπεριφορά σου που μπορεί να δημιουργήσει έντονους καβγάδες.

Καρκίνος

Η μέρα σε καλεί να κάνεις μία νέα αρχή σε σχέση με το παρελθόν και πιθανά ζητήματα που αντιμετωπίζεις. Ήρθε η ώρα να απαλλαγείς από φόβους και προκαταλήψεις πατώντας γερά στα πόδια σου και ξεπερνώντας τα όποια απωθημένα σε βουλιάζουν συναισθηματικά.

Λέων

Η μέρα επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε φιλικές σχέσεις που μπορεί να έχουν διαταραχθεί τον προηγούμενο καιρό και έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς για να αποκαταστήσεις. Δείχνεις αποφασιστικότητα και βούληση και αυτό αναγνωρίζεται από τους γύρω σου.

Παρθένος

Παρθένε,  η μέρα στρέφει την προσοχή σου σε σχέση με την δημόσια εικόνα σου και θέματα αυτοπροβολής που μπορεί να σε απασχολούν. Σου δίνεται η ευκαιρία να δομήσεις μία νέα καθημερινότητα που θα εντυπωσιάσει το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον σου.

Ζυγός

Ζυγέ, η μέρα ανοίγει μία νέα πορεία σε ό,τι αφορά τις σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον, όπως και σε ό,τι αφορά ζητήματα επιμόρφωσης που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Πρόσωπα από το εξωτερικό δείχνουν έντονα ότι θέλουν να ασχοληθούν μαζί σου.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η μέρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε σχέση με την ψυχολογική σου κατάσταση και έχεις την ευκαιρία να κλείσεις θέματα που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος και ανασφάλεια. Προσοχή σε ξεσπάσματα λόγω της έντασης, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου.

Τοξότης

Τοξότη, η μέρα επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ισορροπήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο ρεαλιστικός λόγος θα βοηθήσει στο να ξεπεραστούν οι όποιες εντάσεις.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η μέρα σε καλεί να επικεντρωθείς σε ζητήματα της καθημερινότητας και τη σωματική σου υγείας. Είναι πιθανόν να πάρεις αποφάσεις για ένα νέο πρόγραμμα διατροφής ή να βάλεις την γυμναστική στη ζωή σου για να βελτιώσεις την ενέργειά σου.

Υδροχόος

Υδροχόε, η μέρα στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τα παιδιά και τη δημιουργία καθώς είναι αυτά που σε γεμίζουν χαρά και ζωντάνια. Η διασκέδαση δεν θα λείψει και θα πρωταγωνιστήσεις σε όποια παρέα κι αν βρεθείς ανεβάζοντας τους πάντες με την υπέροχη διάθεση σου.

Ιχθύες

Ιχθύ, βρίσκεις τον χρόνο να δεις με πρόσωπα από την οικογένειά σου που είναι σημαντικά για εσένα. Απολαμβάνεις την τρυφερότητα και τη ζεστασιά που σου δείχνουν. Προσοχή δείξε τις πρωινές ώρες γιατί μπορεί η νευρικότητα να κυριαρχήσει και να οδηγηθείς σε συγκρούσεις για ζητήματα που προκύπτουν από το παρελθόν