ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 6  Οκτωβρίου;

Κριός

Κριέ, η υπερβολή σε χαρακτηρίζει σήμερα και μπορεί να σε οδηγήσει συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου. Προσοχή στην αλαζονεία καθώς είναι αυτή που θα δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στο περιβάλλον που κινείσαι. Ιδιαίτερα το βράδυ φρόντισε να αποφύγεις τις εντάσεις με πρόσωπα του φιλικού περίγυρου.

Ταύρος

Ταύρε, η κοινωνική καταξίωση έρχεται σε πρώτο πλάνο καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ξεχωρίσεις στο περιβάλλον που κινείσαι. Παράλληλα όμως δεν είσαι διατεθειμένος να δεχτείς καταπίεση και οι αντιδράσεις σου θα το δείξουν ξεκάθαρα. Προσοχή γιατί ο εκνευρισμός είναι κακός σύμβουλος.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η αισιοδοξία κάνει την εμφάνισή της όμως φαίνεται να μετριάζεται από τη λογική και την διάθεση να προχωρήσεις σε μελλοντικούς στόχους κάνοντας πράξεις. Μην επιτρέψεις σε υπέρ φιλόδοξες προσπάθειες να κυριαρχήσουν καθώς τότε θα αφεθείς και δεν θα καταβάλεις την απαιτούμενη προσπάθεια.

Καρκίνος

Καρκίνε, οι φόβοι κάνουν την εμφάνισή τους και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στην εσωστρέφεια. Η καχυποψία κυριαρχεί και επηρεάζει σημαντικά τις σχέσεις με τους γύρω σου. Καλά θα κάνεις να μην χάσεις τη λογική σου γιατί οι αντιδράσεις σου θα είναι έντονες και θα ενοχλήσουν.

Λέων

Λέοντα, οι αντιπαραθέσεις με τους γύρω σου μπορεί να οδηγήσουν σε ψυχρότητα και αποστασιοποίηση. Προσοχή σε νευρικότητα και ξεσπάσματα που μπορεί να επηρεάσουν την διάθεσή σου. Δεν θα διστάσεις να ξεσπάσεις στον περίγυρο και αυτό είναι κάτι που θα οδηγήσει στα άκρα.

Παρθένος

Παρθένε, ένταση μπορεί να επικρατήσει στην καθημερινότητα καθώς οι ανατροπές στο πρόγραμμά σου σε γεμίζουν εκνευρισμό. Συγκράτησε τους υψηλούς τόνους για να μην υπάρξουν προβλήματα με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά καθώς έχεις την τάση να εκδηλώνεις άμεσα τους φόβους σου.

Ζυγός

Ζυγέ, η αισιοδοξία και η χαρά βοηθούν να ξεπεράσεις τις δυσκολίες όμως είναι βέβαιο ότι δεν είσαι ανέμελος. Προσοχή σε υπερβολικές συμπεριφορές που μπορεί να ενοχλήσουν τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθώς η έπαρση δεν θα βοηθήσει στο να υπάρξει ομαλότητα στις σχέσεις σου.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η επαφή με τα πρόσωπα της οικογένειας είναι σημαντική για εσένα, όμως φαίνεται να αναλαμβάνεις ευθύνες και αυτό να σε πιέζει ψυχολογικά. Η καθημερινότητα έχει υπερβολικούς ρυθμούς αλλά δεν είσαι διατεθειμένος να τους ακολουθήσεις γιατί η νωχελικότητα κυριαρχεί και σε καθοδηγεί σήμερα.

Τοξότης

Τοξότη, είναι έντονη διάθεση για να ασχοληθείς και να επικοινωνήσεις με τα πρόσωπα του κοντινού σου περίγυρου. Παίρνεις δύναμη από τις συζητήσεις μαζί τους. Παράλληλα δίνεις με ωριμότητα τις συμβουλές που μπορεί να σου ζητήσουν. Ιδιαίτερη προσοχή το βράδυ καθώς αιφνιδιαστικά γεγονότα δημιουργούν εκνευρισμό.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η διάθεση να βρεθείς με τα πρόσωπα της οικογένειας είναι έντονη και μπορεί να κυριαρχήσει στην ημέρα αποφεύγοντας έτσι πιθανές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις. Φρόντισε να μην γίνεσαι υπερβολικός λόγω της έντονης κυκλοθυμίας και να προστατεύσεις τις σχέσεις με οικεία πρόσωπα που σου δίνουν πολλά.

Υδροχόος

Υδροχόε, οι προσωπικές σου ανάγκες έρχονται στο προσκήνιο καθώς διεκδικείς να είσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Είναι σημαντικό να περιορίσεις τον εγωκεντρισμό και τον υποκειμενισμό δεν σου επιτρέπει να δεις αντικειμενικά πως πρέπει να εκδηλώσεις αυτά που νιώθεις χωρίς να δημιουργήσεις προστριβές.

Ιχθύες

Ιχθύ, η έντονη εσωστρέφεια μπορεί να οδηγήσει στο να απομακρυνθείς από όλους. Οι σκέψεις του παρελθόντος που έρχονται στο μυαλό σου ανακινούν ανασφάλειες και φόβους που έχεις καλά κρυμμένους μέσα σου. Μην επιτρέψεις στην απογοήτευση να κυριαρχήσει καθώς είναι βέβαιο ότι μπορείς να μείνεις μακριά από ότι σε πληγώνει.