ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 31 Αυγούστου;

Κριός

Κριέ, η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και σου δίνει ώθηση ώστε να στραφείς στις φιλικές παρέες και σε ομαδικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν έντονα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ό,τι αφορά τις αντιδράσεις σου καθώς με ευκολία μπορείς να γίνεις ιδιαίτερα εριστικός, κάτι που θα ενοχλήσει τους γύρω σου.

Ταύρος

Ταύρε, η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και καλείσαι να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις που έχεις να αναλάβεις στην επαγγελματική σου ζωή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να εμπιστευτείς τις δυνατότητές σου και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο κι εσύ επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον. Είναι σημαντικό για εσένα να συναντηθείς με πρόσωπα που έχεις καιρό να δεις και μπορείς να συζητήσεις μαζί τους διάφορα πραγματικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν.

Καρκίνος

Καρκίνε, η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα και επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν. Προσοχή στον εκνευρισμό και στις ανασφάλειες που μπορείς να δείξεις καθώς θα προκαλέσουν υπερένταση με πρόσωπα που εμπλέκονται στις συναλλαγές σου.

Λέων

Λέοντα, η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο κι εσένα σε ενδιαφέρει να ισορροπήσεις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα. Προσοχή καθώς έχεις την τάση να ικανοποιείς τους άλλους αφήνοντας τις προσωπικές σου ανάγκες σε δεύτερη μοίρα.

Παρθένος

Παρθένε, η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και καλείσαι να διαχειριστείς καθημερινά ζητήματα που αυξάνουν τους ρυθμούς κατακόρυφα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε εμμονές και άγχος που δεν αφήνουν περιθώριο να σκεφτείς ψύχραιμα και μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά.

Ζυγός

Ζυγέ, η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και στρέφεις όλη σου την προσοχή στην προσωπική σου ζωή και στο πώς να διασκεδάσεις με τις παρέες που έχεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν τόσο το ταίρι σου όσο και τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και σου δίνεται η δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον, κάτι που έχεις έντονα ανάγκη. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με συναισθηματικές εξάρσεις και την κυκλοθυμία που μπορεί να δημιουργήσουν έντονες αντιπαραθέσεις.

Τοξότης

Τοξότη, η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με πρόσωπα από το στενό σου περιβάλλον. Η επικοινωνία για εσένα είναι σημαντική για αυτό και δεν θα διστάσεις να έρθεις σε επαφή μαζί τους και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και τους προβληματισμούς που μπορεί σε απασχολούν καιρό.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Προσπάθησε να μην επικεντρώνεσαι μόνο σε ό,τι απολαμβάνεις εσύ και δώσε την ευκαιρία στους άλλους να αντιληφθούν τι είναι αυτό που πραγματικά σε βοηθάει για να νιώσεις σταθερότητα.

Υδροχόος

Υδροχόε, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δίνεται η ευκαιρία να βγεις από την εσωστρέφεια και να πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς. Προσοχή καθώς ο παρορμητισμός και η επιθετικότητα μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή.

 

Ιχθύς

Ιχθύ, η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και νιώθεις έντονα την ανάγκη να απομονωθείς από όλους και όλα. Καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό σου και σε προβληματίζουν. Φρόντισε να ξεφύγεις από αυταπάτες και τον έντονο συναισθηματισμό που δεν σου επιτρέπουν να δεις την πραγματικότητα.