ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 29 Αυγούστου;

Κριός

Κριέ, το τρίγωνο του Ερμή στην Παρθένο με τον Δία στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές συζητήσεις στον εργασιακό χώρο. Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και η σύνοδός της με τον Πλούτωνα ενισχύει την καχυποψία και τις ανασφάλειες σε ό,τι αφορά την κοινωνική σου εικόνα.

Ταύρος

Ταύρε, το τρίγωνο του Ερμή στην Παρθένο με τον Δία στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις με αμεσότητα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και η σύνοδός της με τον Πλούτωνα ενισχύει την ανάγκη να αλλάξεις ριζικά την προσωπική σου κοσμοθεωρία.

Δίδυμοι

Δίδυμε, το τρίγωνο του Ερμή στην Παρθένο με τον Δία στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε συζητήσεις οικονομικής φύσεως που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και η σύνοδός της με τον Πλούτωνα ενισχύει πιθανά ανασφάλειες και καχυποψία που μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις.

Καρκίνος

Καρκίνε, το τρίγωνο του Ερμή στην Παρθένο με τον Δία στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει το ιδανικό πλαίσιο για σημαντικές συζητήσεις εμπορικού χαρακτήρα. Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και η σύνοδός της με τον Πλούτωνα ενισχύει την καχυποψία και την ανάγκη ελέγχου σε σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

Λέων

Λέοντα, το τρίγωνο του Ερμή στην Παρθένο με τον Δία στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να συζητήσεις με ευνοϊκούς όρους οικονομικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν. Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και η σύνοδός της με τον Πλούτωνα μπορεί να λειτουργήσει πιεστικά σε καθημερινό και εργασιακό επίπεδο.

Παρθένος

Παρθένε, το τρίγωνο του Ερμή στο ζώδιό σου με τον Δία στον Αιγόκερω σε βοηθά να εκφράσεις με ευκολία συναισθήματα, κυρίως στην προσωπική σου ζωή. Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και η σύνοδός της με τον Πλούτωνα απογειώνει το πάθος και τις αισθήσεις απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου.

Ζυγός

Ζυγέ, το τρίγωνο του Ερμή στην Παρθένο με τον Δία στον Αιγόκερω σε βοηθά να εκφράσεις όλα αυτά που σε προβληματίζουν από παλιά σε πρόσωπα του οικογενειακού του περιβάλλοντος. Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και η σύνοδός της με τον Πλούτωνα ενισχύει την ένταση στην οικογένεια και την ανάγκη δομικών αλλαγών.

Σκορπιός

Σκορπιέ, το τρίγωνο του Ερμή στην Παρθένο με τον Δία στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος. Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και η σύνοδός της με τον Πλούτωνα σε βοηθά να διεισδύσεις στις σκέψεις των άλλων ώστε να αντιληφθείς πώς πραγματικά νιώθουν.

Τοξότης

Τοξότη, το τρίγωνο του Ερμή στην Παρθένο με τον Δία στον Αιγόκερω δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για σημαντικές συζητήσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον. Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και η σύνοδός της με τον Πλούτωνα δεν αποκλείεται να φέρει στην επιφάνεια φόβους και ανασφάλειες που σε ταλαιπωρούν.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, το τρίγωνο του Ερμή στην Παρθένο με τον Δία στο ζώδιό σου σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με πνευματικά ζητήματα και θέματα παιδείας που σε ενδιαφέρουν έντονα. Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου και η σύνοδός της με τον Πλούτωνα μπορεί να σε οδηγήσει σε επιθετικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν.

Υδροχόος

Υδροχόε, το τρίγωνο του Ερμή στην Παρθένο με τον Δία στον Αιγόκερω σε βοηθά να λύσεις καταστάσεις οικονομικής φύσεως που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και η σύνοδος της με τον Πλούτωνα μπορεί να ενισχύει ανασφάλειες και τραύματα του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν.

Ιχθύς

Ιχθύ, το τρίγωνο του Ερμή στην Παρθένο με τον Δία στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να σε φέρει κοντά σε νέα πρόσωπα που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στο επαγγελματικό περιβάλλον. Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και η σύνοδός της με τον Πλούτωνα μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές αναθεωρήσεις σε στόχους και φιλοδοξίες.

Δες εδώ αναλυτικά τις προβλέψεις