ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 28 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Κριέ, σκέψου καλά πριν εκφράσεις αντιρρήσεις ή λειτουργήσεις σπασμωδικά στο φιλικό περιβάλλον καθώς αυτό θα έχει σημαντικό κόστος. Οι ανατροπές σε ό,τι αφορά στους στόχους σου μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν, πρέπει όμως να επιδείξεις την απαιτούμενη ψυχραιμία και ωριμότητα για να μπορέσεις να διαχειριστείς με επιτυχία την κάθε κατάσταση.

Ταύρος

Ταύρε, στρέφεις την προσοχή σου στην καθημερινότητα και σε δουλειές που θέλεις να τακτοποιήσεις. Είναι γεγονός όμως ότι η συγκρουσιακή σου διάθεση μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τη δράση σου και να μην αφήσει περιθώρια για ψύχραιμες κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να διαχειριστείς τα όποια ζητήματα θέλεις να επιλύσεις με ψύχραιμο τρόπο.

Δίδυμοι

Δίδυμε, νιώθεις ότι έχεις να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στο περιβάλλον που κινείσαι παρ’ όλες τις ανατροπές σε μελλοντικά σχέδια που βλέπεις να προκύπτουν. Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να περάσεις καλά και μην επιτρέψεις τον εκνευρισμό να κυριαρχήσει δημιουργώντας προβλήματα στις σχέσεις σου.

Καρκίνος

Καρκίνε, είναι σημαντικό για εσένα να επικεντρωθείς στην οικογένεια και στα πρόσωπα που σε γεμίζουν τρυφερότητα και ασφάλεια με τη συμπεριφορά τους. Η καχυποψία όμως μπορεί να οδηγήσει σε εκρηκτικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν για αυτό φρόντισε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό και να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

Λέων

Λέοντα, η ανάγκη να επικοινωνήσεις με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος είναι διάχυτη και κάνεις τα πάντα για να συζητήσεις μαζί τους ζητήματα που σε απασχολούν. Προσοχή όμως γιατί η ένταση μπορεί να οδηγήσει σε διαπληκτισμούς και προστριβές που τελικά δεν θα βοηθήσουν στο να βγάλεις τα απαραίτητα συμπεράσματα.

Παρθένος

Παρθένε, στρέφεις την προσοχή σου στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες και αυτό σε οδηγεί να έρθει σε επαφή με πρόσωπα που σου δίνουν ασφάλεια και σταθερότητα. Προσοχή στην αδιαλλαξία και σε εμμονές που θα δημιουργήσουν προβλήματα στην εξέλιξη των σχέσεών σου.

Ζυγός

Ζυγέ, βγαίνεις από την εσωστρέφεια που είχες τις προηγούμενες μέρες και απαιτείς με δυναμισμό να γίνεις το επίκεντρο της προσοχής στο περιβάλλον που κινείσαι. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εγωκεντρικές συμπεριφορές που καλά θα κάνεις να περιορίσεις για να μην υπάρξουν ενστάσεις και νευρικότητα.

Σκορπιός

Σκορπιέ, νιώθεις την ανάγκη να απομακρυνθείς από όλους και όλα καθώς η διάθεσή σου δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Οι αναμνήσεις του παρελθόντος τριβελίζουν το μυαλό σου και μπορεί να επηρεάσουν τις οικογενειακές σχέσεις καθώς δεν θα διστάσεις να ξεσπάσεις τα νεύρα σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Τοξότης

Τοξότη, η παρέα των φίλων σου και η συναναστροφή μαζί τους σε γεμίζει χαρά για αυτό δεν θα διστάσεις να έρθεις σε επικοινωνία με πρόσωπα που νιώθεις ότι μπορούν να αντιληφθούν τις απόψεις σου. Προσοχή με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς η ένταση μπορεί να οδηγήσει σε καυγάδες.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, εκλογικεύεις το συναίσθημα κι αυτό μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις με τα σημαντικά πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Φρόντισε να μην είσαι απόλυτος στις απόψεις σου και να αφήσεις πιθανή απαισιοδοξία στην άκρη καθώς μόνο έτσι θα χαρείς τις στιγμές που μπορείς να βιώσεις μαζί τους.

Υδροχόος

Υδροχόε, αφήνεις πίσω την καχυποψία και βρίσκεις την αισιόδοξη πλευρά της ζωής θέλοντας έτσι να ξεφύγεις από ό,τι αρνητικό μπορεί να σε απασχολεί αυτές τις ημέρες. Πρόσεξε τις αντιδράσεις σου γιατί μπορεί να γίνεις εκρηκτικός και να δημιουργήσεις προβλήματα ιδιαίτερα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Ιχθύες

Ιχθύ, είναι γεγονός ότι νιώθεις τις ανασφάλειες και τα απωθημένα που έχεις καλά κρυμμένα μέσα σου να έρχονται στην επιφάνεια και να λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Καταστάσεις του παρελθόντος εντείνουν τη δυσθυμία και δεν αφήνουν περιθώριο να ξεφύγεις από αρνητικές σκέψεις που σε ταλαιπωρούν.