ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 25 Αυγούστου;

Κριός

Κριέ, η Σελήνη μέχρι το απόγευμα παραμένει στον Σκορπιό και σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις οικονομικής φύσεως που μπορεί να σε προβληματίζουν. Μετά περνάει στον Τοξότη και το τετράγωνό της με τον Ήλιο στην Παρθένο μπορεί να δημιουργήσει συναισθηματική αναστάτωση με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον λόγω εμμονών που έρχονται στην επιφάνεια.

Ταύρος

Η Σελήνη μέχρι το απόγευμα παραμένει στον Σκορπιό και νιώθεις έντονα την ανάγκη να τακτοποιήσεις ζητήματα σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων. Μετά περνάει στον Τοξότη και το τετράγωνό της με τον Ήλιο στην Παρθένο σου δημιουργεί έντονη αναστάτωση και αμφιβολίες που εκδηλώνεται στην προσωπική σου ζωή.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η Σελήνη μέχρι το απόγευμα παραμένει στον Σκορπιό και έχεις την δυνατότητα να κλείσεις υποθέσεις στην καθημερινότητα που σε απασχολούν. Μετά περνάει στον Τοξότη και το τετράγωνό της με τον Ήλιο στην Παρθένο μπορεί να φέρει εντάσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει λόγω διαφωνιών που έρχονται στην επιφάνεια.

Καρκίνος

Καρκίνε, η Σελήνη μέχρι το απόγευμα παραμένει στον Σκορπιό και νιώθεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει στις προσωπικές σου επιδιώξεις. Μετά περνάει στον Τοξότη και το τετράγωνό της με τον Ήλιο στην Παρθένο αναστατώνει το καθημερινό σου πρόγραμμα και δημιουργεί εντάσεις.

Λέων

Λέων, η Σελήνη μέχρι το απόγευμα παραμένει στον Σκορπιό και σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις υπόθεση οικογενειακής φύσεως. Μετά περνάει στον Τοξότη και το τετράγωνό της με τον Ήλιο στην Παρθένο μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα που προκαλούνται από ανασφάλεια και φόβο στην προσωπική του ζωή.

Παρθένος

Παρθένε, η Σελήνη μέχρι το απόγευμα παραμένει στον Σκορπιό έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις θέματα που αφορούν το εμπόριο και σε ενδιαφέρουν άμεσα. Μετά περνάει στον Τοξότη και το τετράγωνό της με τον Ήλιο στο ζώδιό σου ενισχύει την κυκλοθυμία και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα δημιουργώντας προβλήματα στην προσωπική σου ζωή.

Ζυγός

Η Σελήνη μέχρι το απόγευμα παραμένει στον Σκορπιό εισόδημα την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Μετά περνάει στον Τοξότη και το τετράγωνό της με τον Ήλιο στην Παρθένο ενισχύει το συναισθηματισμό λόγω καταστάσεων του παρελθόντος που έρχονται στην επιφάνεια.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η Σελήνη μέχρι το απόγευμα παραμένει στο ζώδιό σου και σου επιτρέπει να δρομολογήσεις καταστάσεις σε όλα τα επίπεδα της ζωής. Μετά περνάει στον Τοξότη και το τετράγωνό της με τον Ήλιο στην Παρθένο μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις για οικονομικά ζητήματα με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον.

Τοξότης

Τοξότη, η Σελήνη μέχρι το απόγευμα παραμένει στον Σκορπιό και έχεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορεί να σε αγχώνω. Μετά περνάει στο ζώδιό σου και το τετράγωνό της με τον Ήλιο στην Παρθένο δημιουργεί σημαντική ένταση και διαφωνίες στο επαγγελματικό περιβάλλον.

Αιγόκερως

Η Σελήνη μέχρι το απόγευμα παραμένει στον Σκορπιό και έχεις την ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα από τον φιλικό περίγυρο που σε ευχαριστούν ιδιαίτερα. Μετά περνάει στον Τοξότη και το τετράγωνό της με τον Ήλιο στην Παρθένο ενισχύει την αναστάτωση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν λανθασμένα συμπεράσματα για πρόσωπο από το ευρύτερο περιβάλλον.

Υδροχόος

Υδροχόε, η Σελήνη μέχρι το απόγευμα παραμένει στον Σκορπιό να έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις επαγγελματικά ζητήματα που έχεις αναλάβει. Μετά περνάει στον Τοξότη και το τετράγωνό της με τον Ήλιο στην Παρθένο δεν αποκλείεται να ενισχύσει την καχυποψία απέναντι σε πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στον φιλικό σου περίγυρο.

Ιχθύς

Ιχθύ, η Σελήνη μέχρι το απόγευμα παραμένει στον Σκορπιό και δημιουργεί όμορφη αίσθηση με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον. Μετά περνάει στον Τοξότη και το τετράγωνό της με τον Ήλιο στην Παρθένο αυξάνοντας κατακόρυφα τις απαιτήσεις για τη νευρικότητα απέναντι σε συνεργάτες και ανωτέρους σου.