ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 24 Φεβρουαρίου;

Κριός

Κριέ, η καλή διάθεση σού επιτρέπει να βρεθείς με δικούς σου ανθρώπους, κυρίως του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος που είχες καιρό να δεις. Η ανάγκη για επικοινωνία μπορεί να φέρει και συζητήσεις πραγματικού ενδιαφέροντος που σε ικανοποιούν. Η έντονη ευαισθησία το βράδυ αλλάζει τη διάθεσή σου.

Ταύρος

Ταύρε, πιθανό είναι να σε κυριεύσουν φόβοι και ανασφάλειες που έρχονται στην επιφάνεια και σου δημιουργούν εκνευρισμό. Φρόντισε να χειραγωγήσεις την οποία νευρικότητα γιατί δεν αποκλείεται να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις με τους γύρω σου. Η καχυποψία εντείνεται στο μέγιστο και δημιουργεί προβλήματα.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η έντονη κοινωνική διάθεση που σε διακατέχει σού δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις την εξωστρέφεια ανταλλάσσοντας απόψεις καθώς διεκδικείς την αποδοχή των γύρω σου.

Καρκίνος

Καρκίνε, έχεις ρίξει όλο σου το βάρος στο να τακτοποιήσεις ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Αυτό όμως οδηγεί στο να γκρινιάζεις και να επικρίνεις τους γύρω σου με μεγάλη ευκολία, κάτι που ενοχλεί σημαντικά και επηρεάζει τις σχέσεις με το περιβάλλον σου.

Λέων

Λέων, μην χάσεις την ευκαιρία σήμερα να περάσεις όμορφα με όποια παρέα κι αν βρεθείς καθώς φαίνεται ότι η καλή σου διάθεση θα σε οδηγήσει εκεί. Η ανάγκη να τραβήξεις την προσοχή μπορεί να οδηγήσει σε λάθη και τελικά στο να ενοχλήσει τα πρόσωπα που περιβάλλεσαι.

Παρθένος

Παρθένε, απολαμβάνεις τις οικογενειακές στιγμές και είναι βέβαιο ότι δεν θα χάσεις ευκαιρία να βρεθείς με δικά σου πρόσωπα και να νιώσεις ζεστασιά και σταθερότητα δίπλα τους. Προσοχή δείξε στην έντονη κυκλοθυμία και στα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος αντιδράσεις που θα παρεξηγηθούν.

Ζυγός

Ζυγέ, το βέβαιο είναι ότι θα προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις με όποιο τρόπο μπορείς με πρόσωπα από το στενό σου περιβάλλον καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ανταλλάξεις απόψεις για πιθανά θέματα που σε απασχολούν.

Σκορπιός

Σκορπιέ, οι ανασφάλειές σου μπορεί να κυριαρχήσουν στην ημέρα και να δημιουργήσουν την ανάγκη να απομακρυνθείς από τις πολλές επαφές. Προσοχή ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες γιατί η σκέψη θολώνει λόγω λανθασμένων υποθέσεων που τελικά μπορεί να οδηγήσουν στην πλήρη απογοήτευση.

Τοξότης

Τοξότη, νιώθεις ότι ήρθε η σειρά σου να πρωταγωνιστήσεις εκδηλώνοντας άμεσα τον δυναμισμό και το ταμπεραμέντο σου. Φρόντισε βέβαια να κρατήσεις το μέτρο γιατί είτε από εκνευρισμό είτε η λανθασμένη σκέψη για κάποια πράγματα μπορεί να οδηγήσουν σε καταστάσεις που θα επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σου και το περιβάλλον γύρω σου.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η εσωστρέφεια κυριαρχεί και δημιουργεί ένα θολό τοπίο τόσο σε ό,τι αφορά τη συμπεριφορά σου όσο και σε ό,τι αφορά τις σκέψεις που μπορεί να τριβελίζουν το μυαλό σου. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις κατάματα πιθανές ανασφάλειες και απωθημένα που μόνο προβλήματα σου δημιουργούν και δεν σε αφήνουν να τα ξεπεράσεις.

Υδροχόος

Υδροχόε, το να συναναστραφείς με φιλικά πρόσωπα είναι το πρωτεύον σήμερα και σε βοηθά να δεις τη ζωή μέσα από ένα αισιόδοξο πρίσμα που έχεις πολύ ανάγκη. Καλά θα κάνεις βέβαια να δείξεις προσοχή σε πρόσωπα που μπορεί να υπόσχονται πολλά σε ό,τι αφορά τους στόχους σου, όμως το πιθανότερο είναι να σε εξαπατήσουν.

Ιχθύες

Ιχθύ, δεν αποκλείεται να βρεθείς με πρόσωπα από τον επαγγελματικό περίγυρό και να κληθείς σε συζητήσεις σε ό,τι αφορά την καριέρα σου και τις επιλογές σου. Είναι σημαντικό να μην εντυπωσιαστείς από πιθανές προτάσεις που μπορεί να φαίνονται μοναδικές, όμως το πιθανότερο είναι να κρύβουν πράγματα που τελικά να μην σου αρέσουν καθόλου.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.