ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 23 Αυγούστου;

Κριός

Κριέ, το τετράγωνο της Σελήνης στον Ζυγό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ψυχρότητα σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Σκορπιό και ασχολείσαι περισσότερο με οικονομικά ζητήματα αφού είναι σημαντικό για εσένα να κλείσεις υποθέσεις.

Ταύρος

Ταύρε, το τετράγωνο της Σελήνης στον Ζυγό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω ενισχύει το άγχος και τη νευρικότητα σε καθημερινό επίπεδο δημιουργώντας προβλήματα στη δουλειά. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Σκορπιό και ήρθε η στιγμή να κοινωνικοποιηθείς καθώς επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα.

 

 

 

Δίδυμοι

Δίδυμε, το τετράγωνο της Σελήνης στον Ζυγό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει στο να πάρεις αποστάσεις από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει λόγω ανασφάλειας. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Σκορπιό και στρέφεις την προσοχή σου σε καθημερινά ζητήματα που δημιουργούν εκνευρισμό.

Καρκίνος

Καρκίνε, το τετράγωνο της Σελήνης στον Ζυγό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε ένταση και διαπληκτισμούς με πρόσωπο από την οικογένεια. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Σκορπιό και έχεις την ευκαιρία να τα ξεχάσεις όλα και να αφιερώσεις χρόνο στη διασκέδαση και στις παρέες που μπορείς να περάσεις όμορφα.

Λέων

Λέοντα, το τετράγωνο της Σελήνης στον Ζυγό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ζητήματα με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος που θα σε απογοητεύσουν. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Σκορπιό και θέλεις να αφιερώσεις χρόνο στην οικογένεια και σε πρόσωπα που σου χαρίζουν ζεστασιά και τρυφερότητα.

Παρθένος

Παρθένε, το τετράγωνο της Σελήνης στον Ζυγό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω είναι πιθανό να σε αναγκάσει να περιοριστείς σημαντικά σε οικονομικό επίπεδο. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Σκορπιό και επιδιώκεις να επικοινωνήσεις με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον που σε καταλαβαίνουν.

Ζυγός

Ζυγέ, το τετράγωνο της Σελήνης στο ζώδιό σου με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε μπλοκαρίσματα που προέρχονται από το οικογενειακό περιβάλλον. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Σκορπιό και επικεντρώνεις την προσοχή σου στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες.

Σκορπιός

Σκορπιέ, το τετράγωνο της Σελήνης στον Ζυγό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να φέρει καταστάσεις του παρελθόντος στην επιφάνεια που σε απογοητεύουν. Μετά το μεσημέρι περνάει στο ζώδιό σου και ξεχνάς όλα αυτά που σε πίεζαν καθώς βγαίνεις με δυναμισμό στο προσκήνιο, διεκδικώντας την προσοχή των γύρω σου.

Τοξότης

Τοξότη, το τετράγωνο της Σελήνης στον Ζυγό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να υπάρξει ψυχρότητα με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο που θα σε αναστατώσει. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Σκορπιό και επιδιώκεις να απομονωθείς σκεπτόμενος παλιότερες καταστάσεις που σε πληγώνουν.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, το τετράγωνο της Σελήνης στον Ζυγό με τον Κρόνο στο ζώδιό σου μπορεί να δημιουργήσει προστριβές στο επαγγελματικό περιβάλλον. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Σκορπιό και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να δώσεις χρόνο σε φιλικές παρέες που σε βοηθούν να ξεφύγεις από τις πολλές υποχρεώσεις.

Υδροχόος

Υδροχόε, το τετράγωνο της Σελήνης στον Ζυγό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να λειτουργήσει περιοριστικά με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον λόγω καταστάσεων του παρελθόντος που σε ταλαιπωρούν. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Σκορπιό και δείχνουν κανένα ενδιαφέρον για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Ιχθύες

Ιχθύ, το τετράγωνο της Σελήνης στον Ζυγό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω ενισχύει την κατήφεια και την ανασφάλεια επηρεάζοντας σημαντικά οικονομικές σχέσεις και προσωπική ζωή. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Σκορπιό και σε βοηθά να βρεις το κέφι και την αισιοδοξία σου δημιουργώντας μοναδικές προϋποθέσεις για διασκέδαση.