ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 22 Αυγούστου;

Κριός

Κριέ, ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο και επικεντρώνεις όλη σου την προσοχή στην καθημερινότητα και σε υποχρεώσεις στην δουλειά. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και το τετράγωνό με την Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί να δημιουργήσει αναστάτωση στην προσωπική σου ζωή και σε πιθανές οικονομικές υποθέσεις.

Ταύρος

Ταύρε, ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο και σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις μοναδικά απολαμβάνοντας την διασκέδαση και το φλερτ το επόμενο χρονικό διάστημα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και το τετράγωνό με την Αφροδίτη στον Καρκίνο είναι πιθανό να προκαλέσει εντάσεις στην δουλειά που είναι προτιμότερο να αποφύγεις.

Δίδυμοι

Δίδυμε, ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι το επόμενο χρονικό διάστημα σε οικογενειακά ζητήματα που έρχονται στην επιφάνεια. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και το τετράγωνό με την Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί να ανεβάσει τη νευρικότητα σημαντικά επηρεάζοντας τη σχέση σου.

Καρκίνος

Καρκίνε, ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο και την επόμενη χρονική περίοδο θέματα με αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς, φίλους έρχονται στο προσκήνιο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και το τετράγωνό με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου ενισχύει την κυκλοθυμία και τον εγωισμό προκαλώντας νευρικότητα στο οικογενειακό περιβάλλον.

Λέων

Λέοντα, ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο και ανοίγει μία περίοδος μπροστά σου που θέματα υλικών και συναισθηματικών αναγκών θα σε απασχολήσουν έντονα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και το τετράγωνό με την Αφροδίτη στον Καρκίνο αναστατώνει τις σχέσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος λόγω καταστάσεων του παρελθόντος που εμφανίζονται και πάλι.

Παρθένος

Παρθένε, Ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου και βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο προσπαθώντας να διεκδικήσεις τον χώρο και τις ανάγκες σου στο περιβάλλον που κινείσαι. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και το τετράγωνό με την Αφροδίτη στον Καρκίνο δεν αποκλείεται να προκαλέσει εκνευρισμό σε φιλικές σχέσεις για οικονομικούς λόγους.

Ζυγός

Ζυγέ, ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο και μπαίνεις σε μία περίοδο απολογιστικού χαρακτήρα που θα εντείνει την εσωστρέφεια. Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και το τετράγωνό με την Αφροδίτη στον Καρκίνο εντείνει νευρικότητα και απολυτότητα επηρεάζοντας προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.

Σκορπιός

Σκορπιέ, ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο και στρέφεις την προσοχή σου το επόμενο χρονικό διάστημα σε φιλικές παρέες και ομαδικές προσπάθειες που σε ενθουσιάζουν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και το τετράγωνό με την Αφροδίτη στον Καρκίνο δεν σου επιτρέπει να απολαύσεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον, κατήφεια και εσωστρέφεια σε πολιορκούν.

Τοξότης

Τοξότη, ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο και για τις επόμενες περίπου τριάντα ημέρες δεν έχεις περιθώριο από το να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου που έρχονται με φόρα στο προσκήνιο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και το τετράγωνό με την Αφροδίτη στον Καρκίνο προκαλεί καχυποψία σε φιλικές σχέσεις.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο και νιώθεις την ανάγκη να στραφείς στο ευρύτερο περιβάλλον σου και να περάσεις υπέροχα με τις παρέες σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και το τετράγωνό με την Αφροδίτη στον Καρκίνο με ευκολία μπορεί να μεταφέρει την ένταση από την καριέρα στη σχέση σου.

Υδροχόος

Υδροχόε, ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο αυξάνοντας την εσωστρέφεια κατακόρυφα. Ζητήματα οικονομικής φύσεως έρχονται στην επιφάνεια και σε απασχολούν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και το τετράγωνό με την Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί να οδηγήσει σε γκρίνια και δυσθυμία που θα επηρεάσει δυσάρεστα τις σχέσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος.

Ιχθύες

Ιχθύ, ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και το τετράγωνό με την Αφροδίτη στον Καρκίνο δεν αποκλείεται να σε ωθήσει να εκδηλώσεις ανασφάλειες και ζήλια που θα πληγώσουν το ταίρι σου.