ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 21 Αυγούστου;

Κριός

Κριέ, η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι παραμένει στην Παρθένο και μπορείς να τακτοποιήσεις καθημερινές υποθέσεις και εργασιακά θέματα, ώστε να απαλλαγείς από το άγχος. Αργότερα περνάει στον Ζυγό και επιδιώκεις να έρθεις πιο κοντά σε συνεργάτες και ταίρι, καθώς δεν θέλεις να σε κατακλύσουν οι ανασφάλειες.

Ταύρος

Ταύρε, η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι παραμένει στην Παρθένο και μπορείς να απολαύσεις στιγμές χαράς και ευδαιμονίας με πρόσωπα που αγαπάς. Αργότερα περνάει στον Ζυγό αυξάνοντας κατακόρυφα τις καθημερινές υποχρεώσεις, καθώς μπορεί να προκύψουν θέματα στον εργασιακό χώρο που πρέπει να λύσεις.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι παραμένει στην Παρθένο και μπορείς να ασχοληθείς με οικογενειακές υποθέσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν. Αργότερα περνάει στον Ζυγό και ανεβαίνει η διάθεσή σου κατακόρυφα καθώς αφήνεις πίσω ό,τι σε πιέζει και φροντίζεις να περάσεις καλά.

Καρκίνος

Καρκίνε, η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι παραμένει στην Παρθένο και μπορείς να τακτοποιήσεις εμπορικές υποθέσεις και ζητήματα δημοσίων σχέσεων που σε απασχολούν έντονα. Αργότερα περνάει στον Ζυγό και θέλεις να περάσεις χρόνο με πρόσωπα από την οικογένεια, απολαμβάνοντας τη θαλπωρή που σου δίνουν.

Λέων

Λέοντα, η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι παραμένει στην Παρθένο και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Αργότερα περνάει στον Ζυγό και δεν θα διστάσεις να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος ώστε να απολαύσεις την παρέα τους.

Παρθένος

Παρθένε, η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι παραμένει στο ζώδιό σου και μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο που είναι απαραίτητες για την εξέλιξή σου. Αργότερα περνάει στον Ζυγό και στρέφεις την προσοχή σου σε οικονομικές υποθέσεις και εκκρεμότητες που σου προκαλούν ανασφάλεια.

Ζυγός

Ζυγέ, η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι παραμένει στην Παρθένο και σου δίνεται η δυνατότητα να κλείσεις κύκλους από παλαιότερες καταστάσεις που σε προβληματίζουν. Αργότερα περνάει στο ζώδιό σου και σε βοηθά να βγεις από την εσωστρέφεια. Διεκδικείς τον χώρο και την προσοχή των σημαντικών προσώπων της ζωής σου.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι παραμένει στην Παρθένο και μπορείς να κλείσεις υποθέσεις σε σχέση με φίλους που σε έχουν αναστατώσει. Αργότερα περνάει στον Ζυγό και έχεις την ανάγκη να απομονωθείς σκεπτόμενη παλαιότερες καταστάσεις που σε έχουν πληγώσει.

Τοξότης

Τοξότη, η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι παραμένει στην Παρθένο και μπορείς να διευθετήσεις επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να σου προκαλούν άγχος. Αργότερα περνάει στον Ζυγό και αφήνεις πίσω την ένταση, καθώς επικεντρώνεις την προσοχή σου σε φιλικές παρέες.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι παραμένει στην Παρθένο και έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον. Αργότερα περνάει στον Ζυγό και κάνεις στροφή στην καριέρα καθώς προκύπτουν υποχρεώσεις και ευθύνες με τις οποίες πρέπει να ασχοληθείς.

Υδροχόος

Υδροχόε, η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι παραμένει στην Παρθένο και μπορείς να ασχοληθείς με υποθέσεις οικονομικής φύσεως που σε ταλανίζουν. Αργότερα περνάει στον Ζυγό και αφήνεις πίσω την εσωστρέφεια στρεφόμενη στο ευρύτερο περιβάλλον και σε παρέες με τις οποίες έχεις χαθεί.

Ιχθύες

Ιχθύ, η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι παραμένει στην Παρθένο και σου δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσεις με αποφασιστικό τρόπο σε προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα. Αργότερα περνάει στον Ζυγόκαι επιδιώκεις να απομονωθείς και να παρακολουθήσεις χωρίς να εκφράζεσαι τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.