ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 2 Δεκεμβρίου;

Κριός

Κριέ, η μέρα ενισχύει τη μελαγχολία και δεν αφήνει περιθώρια για να ξεφύγεις από συναισθηματικές αναταραχές και ξεσπάσματα που έρχονται στην επιφάνεια. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην συμπεριφορά σου σε καθημερινό επίπεδο καθώς δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς.

Ταύρος

Η μέρα σού δίνει τη δυνατότητα να ξεπεράσει ζητήματα του παρελθόντος που σου δημιουργούν ανασφάλεια. Μπορείς να βρεις ηρεμία μέσα σου πιστεύοντας στον εαυτό σου και σε αυτό που αξίζεις.

Δίδυμοι

Η μέρα σού δίνει την ευκαιρία να μιλήσεις με φιλικά πρόσωπα που έχεις να συναναστραφείς καιρό. Μπορείς να περάσεις όμορφες στιγμές χαλαρώνοντας μαζί τους, καθώς το έχεις έντονα ανάγκη.

Καρκίνος

Η μέρα δημιουργεί ένα ξέφρενο σκηνικό διασκέδασης που θέλεις να συμμετάσχεις. Προσοχή όμως σε υπερβολές που μπορεί να οδηγήσουν στην αμετροέπεια και να μην απολαύσεις τις όμορφες στιγμές που μπορείς να έχεις με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος.

Λέων

Λέων, η μέρα ενισχύει τις ανασφάλειες και τις φοβίες σου και δεν αφήνει περιθώρια για να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να διαχειριστείς τους γύρω σου. Η καχυποψία μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις που θα έχουν σημαντικό κόστος για τις σχέσεις σου.

Παρθένος

Παρθένε, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει έντονα συγκρουσιακές καταστάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις. Δεν είναι δύσκολο να χάσεις το μέτρο και να οδηγηθείς σε κόντρες χωρίς πραγματικά να ξέρεις τους λόγους. Φρόντισε να μην χάσεις τη λογική και το ρεαλισμό σου.

Ζυγός

Η μέρα δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινότητα καθώς δεν είναι εύκολο να βάλεις πρακτικά ένα πρόγραμμα που μπορείς να ακολουθήσεις. Προσπάθησε να μην θολώνεις σκεπτόμενος άλλα πράγματα πέρα από τις υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιώσεις.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η μέρα σε οδηγεί σε ξέφρενα γλέντια και διασκέδαση καθώς θέλεις να απολαύσεις κάθε στιγμή με την παρέα σου. Οι υπερβολές θα χαλάσουν την όλη ατμόσφαιρα για αυτό φρόντισε να είσαι εγκρατής και να μην χάσεις το μέτρο.

Τοξότης

Τοξότη, η μέρα φορτίζει συναισθηματικά το οικογενειακό περιβάλλον καθώς φέρνει στην επιφάνεια αναμνήσεις που σε έχουν πληγώσει βαθύτατα. Προσπάθησε να μην βουλιάξεις στη μελαγχολία και να αποφύγεις κόντρες και εντάσεις που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν.

Αιγόκερως

Η μέρα δημιουργεί ένα ιδανικό σκηνικό με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος. Μπορείς να απολαύσεις την κατανόηση και την συμπόνια τους, φρόντισε να μην δώσεις υποσχέσεις που δεν είναι εύκολο να κρατήσεις γιατί είναι βέβαιο ότι θα εκτεθείς.

Υδροχόος

Υδροχόε, η μέρα δημιουργεί θολό τοπίο στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Δεν είναι εύκολο να αντιληφθείς ποια είναι η πραγματική σου αξία για αυτό και αντιδράς απότομα σε πρόσωπα που σου δημιουργούν ανασφάλεια και φόβους με τα λεγόμενά τους.

Ιχθύες

Η μέρα στρέφει την προσοχή σου στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να σε έχουν επηρεάσει σε οικογενειακό επίπεδο και να βρεις την αυτοπεποίθηση και την κυριαρχία σου.