ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 19 Αυγούστου;

Κριός

Κριέ, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα που πραγματοποιείται σήμερα σε καλεί να κάνεις μία νέα αρχή σε ό,τι αφορά στην προσωπική σου ζωή και σε ό,τι αφορά στα παιδιά. Προσοχή καθώς ο υποκειμενισμός και η πιθανή ψυχρότητα μπορεί να οδηγήσουν στο να πάρεις αποστάσεις από σημαντικά πρόσωπα για εσένα.

Ταύρος

Ταύρε, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα που πραγματοποιείται σήμερα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ό,τι αφορά στην οικογένεια καθώς δεν αποκλείεται να αναλάβεις συγκεκριμένες ευθύνες που θα αναθεωρήσουν σχέδια που είχες σε μελλοντικό επίπεδο. Προσοχή καθώς η κυκλοθυμία και το έλλειμμα αντικειμενικότητας δεν βοηθά να έχεις ξεκάθαρη σκέψη.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα που πραγματοποιείται σήμερα σε καλεί να προχωρήσεις σε ένα νέο κεφάλαιο σε σχέση με το κοντινό σου περιβάλλον. Όμως δεν αποκλείεται να υπάρχει έντονη καχυποψία και νευρικότητα απέναντι σε δικούς σου ανθρώπους που θα δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου.

Καρκίνος

Καρκίνε, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα που πραγματοποιείται σήμερα μπορεί να είναι ένα νέο ξεκίνημα για εσένα σε ό,τι αφορά στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις πραγματικά σε προσωπικό επίπεδο παίρνοντας αποστάσεις από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Λέων

Λέοντα, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου που πραγματοποιείται σήμερα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μία νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Είναι γεγονός ότι ιδιαίτερα στα επαγγελματικά καλείσαι να προσπαθήσεις και να δουλέψεις σκληρά για να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στους στόχους σου.

Παρθένος

Παρθένε, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα που πραγματοποιείται σήμερα σε καλεί να αφήσεις πίσω σου ζητήματα που εκκρεμούν και σε έχουν πληγώσει, κάνοντας μία νέα αρχή. Δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσεις θέματα στην προσωπική σου ζωή που έχουν αφήσει τραύμα μέσα σου.

Ζυγός

Ζυγέ, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα που πραγματοποιείται σήμερα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ό,τι αφορά φιλικές σχέσεις, στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις, ομαδικές προσπάθειες που θέλεις να συμμετέχεις. Γεγονός είναι ότι οι αυξημένες υποχρεώσεις σε οδηγούν να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις να ακολουθήσεις και τι όχι.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα που πραγματοποιείται σήμερα μπορεί να δημιουργήσει σημαντικές νέες ευκαιρίες στην επαγγελματική σου ζωή που καλείσαι να αξιοποιήσεις. Προσοχή καθώς μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα αυστηρός και σκληρός με τους γύρω σου και αυτό να προκαλέσει ένταση.

Τοξότης

Τοξότη, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα που πραγματοποιείται σήμερα σε ωθεί σε νέα ξεκινήματα που αφορούν ζητήματα εκπαίδευσης. Το έλλειμμα αυτοπεποίθησης θα μπει εμπόδιο στις όποιες εξελίξεις. Είναι σημαντικό να πιστέψεις στον εαυτό σου.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα που πραγματοποιείται σήμερα σε οδηγεί σε μία νέα αρχή σε ό,τι αφορά ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Η ξεκάθαρη στάση σου θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από το έλλειμμα καχυποψίας που μπορεί να σε ταλαιπωρήσει.

Υδροχόος

Υδροχόε, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα που πραγματοποιείται σήμερα μπορεί να οδηγήσει σε ένα νέο κεφάλαιο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις ζητήματα του παρελθόντος που ακόμα σε βαραίνουν και επηρεάζουν και την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή.

Ιχθύες

Ιχθύ, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα που πραγματοποιείται σήμερα σε οδηγεί σε μία νέα αρχή σε ό,τι αφορά την καθημερινότητα και τη δουλειά σου. Είναι γεγονός ότι μπορεί να υπάρξουν σημαντικές προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες που έχεις θέσει στη ζωή σου.