ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 18 Οκτωβρίου;

Κριός

Η διάθεση να επικοινωνήσεις τα συναισθήματά σου είναι έντονη και μπορείς να στραφείς σε πρόσωπα του κοντινού περίγυρου για να συζητήσεις θέματα που πιθανά σε απασχολούν. Είναι σημαντικό καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις ψυχολογικά και να έχεις εξαιρετική διάθεση.

Ταύρος

Ο εγωισμός μπορεί να σε οδηγήσει σε επιβλητικές διαθέσεις και αυτό είναι αρκετό για να δημιουργήσει προβλήματα στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Φρόντισε να αφήσει στην άκρη τον υποκειμενισμό που δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρη κρίση και σε εγκλωβίζει στο εγώ σου.

Δίδυμοι

Αξιοποίησε σήμερα την ανάγκη για επικοινωνία με φιλικά πρόσωπα καθώς αυτό θα λειτουργήσει ευεργετικά στην ψυχολογία σου. Έχεις την ευκαιρία με αυτό τον τρόπο να δεις αντικειμενικά τι είναι αυτό που ικανοποιεί τους φίλους σου και μπορεί να σας συνδέσει στον απόλυτο βαθμό.

Καρκίνος

Η επικοινωνία επικεντρώνεται πια στα φιλικά σου πρόσωπα καθώς το βράδυ έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με φίλους που έχετε κοινές απόψεις. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει μοναδικές ιδέες που θα γίνουν κοινές επιδιώξεις.

Λέων

Επικοινωνώντας με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος ανανεώνεσαι και δημιουργείς καινούργια πλάνα για το μέλλον. Είναι σημαντικό να εκφράσεις σκέψεις και βλέψεις καθώς τα πρόσωπα που συνομιλείς ανταποκρίνονται θετικά σε ό,τι σκέφτεσαι.

Παρθένος

Η επικοινωνιακή σου διάθεση αλλάζει καθώς επικεντρώνεσαι πια στο να συζητάς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος. Η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις σχέδια για το μέλλον που σε γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία.

Ζυγός

Μπαίνεις σε μία περίοδο εσωστρέφειας και καχυποψίας που μπορεί να επηρεάσει την επικοινωνία με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Προσοχή καθώς οι ανασφάλειές σου μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις και να δυναμιτίσουν την θετική ατμόσφαιρα που μπορεί να υπάρχει.

Σκορπιός

Περνάς σε μία περίοδο συζητήσεων και επικοινωνίας που είναι σημαντική για εσένα. Δείχνεις κατανόηση και διαλλακτικότητα στα θέλω των άλλων και αυτό σε βοηθά να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες και να αποφύγεις περιττές συγκρούσεις.

Τοξότης

Η δημιουργικότητα πρωταγωνιστεί στην ημέρα καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις τι πραγματικά σε ευχαριστεί. Η επικοινωνία με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου γίνεται με ευκολία και δείχνουν τη διάθεση να σε καλύψουν συναισθηματικά αντιλαμβανόμενοι πιθανές ανασφάλειες σου.

Αιγόκερως

Η μέρα σού δίνει την ευκαιρία να γίνεις πιο δημιουργικός εκφράζοντας συναισθήματα και ανάγκες με μεγαλύτερη ευκολία. Παράλληλα όμως επιδιώκεις να γίνεις το επίκεντρο και αυτό μπορεί να ενοχλήσει καθώς γίνεσαι υπερβολικός στις εκφράσεις και στις κινήσεις σου.

Υδροχόος

Έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με αμεσότητα με τα πρόσωπα του οικογενειακού περίγυρου. Αυτό που επιδιώκεις είναι να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν και να επηρεάζουν μέχρι και σήμερα τις μεταξύ σας σχέσεις.

Ιχθύες

Η καθημερινότητα σού δημιουργεί άγχος και επικριτική διάθεση. Αυτό δεν σου επιτρέπει να απολαύσεις τις στιγμές με κοντινά σου πρόσωπα και σε οδηγεί να γίνεις εριστικός μαζί τους, προσπαθώντας να εκτονώσεις τον εκνευρισμό που νιώθεις. Οι συγκρούσεις δεν αποκλείεται αν δεν βάλεις νερό στο κρασί σου.