ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 14 Αυγούστου;

Κριός

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να δημιουργήσει λανθασμένα συμπεράσματα για το κοντινό σου περιβάλλον. Αργότερα, το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα σε βοηθά να ισορροπήσεις και να δεις τα πράγματα με ξεκάθαρη μάτια.

Ταύρος

Ταύρε, η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις για οικονομικά ζητήματα που καλό είναι να αποφύγεις. Αργότερα, το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα σε βοηθά να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να πάρεις σωστές αποφάσεις για τα οικονομικά σου.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου και το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις για προσωπικά και επαγγελματικά θέματα. Αργότερα, το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα σε βοηθά να ξεπεράσεις πιθανή απογοήτευση και συναισθηματισμό, η αυτοπεποίθηση κυριαρχεί σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

Καρκίνος

Καρκίνε, η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ενισχύει την εσωστρέφεια και την μελαγχολία. Αργότερα, το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα σε βοηθά να βρεις την αυτοπεποίθησή σου και να δείξεις αποφασιστικότητα πιστευόταν στον εαυτό σου.

Λέων

Λέοντα, η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να θολώσει τη σκέψη σου σε σχέση με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος. Αργότερα, το εξάγωνο της με τον Ήλιο στο ζώδιό σου σε βοηθά να ξεφύγεις από αυταπάτες και να διεκδικήσεις με αυτοπεποίθηση αυτά που θέλεις από τον φιλικό περίγυρο.

Παρθένος

Παρθένε, η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να δημιουργήσει λανθασμένα συμπεράσματα σε ότι αφορά την επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Αργότερα, το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα σε βοηθά να εναρμονίσεις λογική και ευαισθησία και να ξεπεράσεις πιθανές απογοητεύσεις.

Ζυγός

Ζυγέ, η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να δημιουργήσει ψευδαισθήσεις και αυταπάτες για πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Αργότερα, το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα σε βοηθά να ισορροπήσεις και να περάσεις όμορφα με πρόσωπα από τον φιλικό περίγυρο.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές οικονομικής φύσεως. Αργότερα, το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα σε βοηθά να ξεφύγεις από τις αυταπάτες και να λειτουργήσεις με ρεαλισμό και ένστικτο.

Τοξότης

Τοξότη, η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν αποκλείεται να δημιουργήσει σημαντικές αυταπάτες σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αργότερα, το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα σε βοηθά να ξεφύγεις από την απογοήτευση και να αντιμετωπίσεις με αυτοπεποίθηση ζητήματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε λάθος επιλογές στην καθημερινότητα. Αργότερα, το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα σε βοηθά να βρεις λογική και διαίσθηση που θα σε οδηγήσουν σε σωστές λύσεις.

Υδροχόος

Υδροχόε, η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν αποκλείεται να δημιουργήσει εντάσεις λόγω υπερευαισθησίας στην προσωπική σου ζωή. Αργότερα, το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα σε βοηθά να ισορροπήσεις και να ξεπεράσεις πιθανά προβλήματα με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου.

Ιχθύες

Ιχθύ, η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου ενισχύει την κυκλοθυμία και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα οικογενειακό επίπεδο. Αργότερα, το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα σε βοηθά να λειτουργήσεις ρεαλιστικά βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις