ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 13 Ιουλίου;

Κριός

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, εξελίσσεσαι προσωπικά και επαγγελματικά. Κράτα την πίεση μακριά και πέρνα ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σου.

Ταύρος

Άσε πίσω σου το παρελθόν και ζήσε το σήμερα. Εντυπωσιάζεις μία πολύ΄ενδιαφέρουσα παρουσία. Χρειάζεται να είσαι πιο συγκεντρωμένη στη δουλειά.

Δίδυμοι

Κάποιες φιλίες θα αλλάξουν εντελώς και η σχέση σου κρύβει πολλά νεύρα και ένταση. Κράτα χαμηλούς τόνους εκεί όπου διαφωνείς και λύση θα βρεθεί.

Καρκίνος

Έχεις πολλά νεύρα αλλά δεν χρειάζεται να την πληρώσουν οι άλλοι. Εκτός κι αν φταίνε. Αν υπάρχει πίεση στα ερωτικά, κάνε κινήσεις προς την αλλαγή.

Λέων

Σε απασχολούν θέματα μόρφωσης που θα σου δώσουν μεγάλη χαρά. Μην παθαίνεις εμμονές στη σχέση, διότι χαλάς το κλίμα.

Παρθένος

Σε έχει πιάσει μία ανεξήγητη ανησυχία και έχεις τα νεύρα σου. Ο σύντροφός σου σου δείχνει τη θετική πλευρά της ζωής και τα οικονομικά βελτιώνονται.

Ζυγός

Διεκδίκησε αυτά που θες και μην κάνεις υποχωρήσεις. Σε έχει πιάσει η κοινωνική σου διάθεση και θα γνωρίσεις σίγουρα ένα ενδιαφέρον πρόσωπο.

Σκορπιός

Ξεκίνα γυμναστική που είναι η καλύτερη εκτόνωση. Η σχέση σου βελτιώνεται γιατί το παίρνεις απόφαση να επικοινωνήσεις αποτελεσματικά.

Τοξότης

Βγες με τους φίλους σου και γλέντα τη ζωή. Το ταίρι σου σε στηρίζει και είναι εκεί για να σου υπενθυμίσει τα καλά που σου συμβαίνουν.

Αιγόκερως

Φροντίζεις οικογενειακές υποχρεώσεις και βρίσκεις λύσεις σε θέματα ακίνητης περιουσίας. Μην πεις όχι σε έναν νέο έρωτα.

Υδροχόος

Κανόνισε σύντομα μία μίνι απόδραση και γέμισε τις μπαταρίες σου. Το χρειάζεσαι και το αξίζεις με τόση δουλειά.

Ιχθύς

Αφιερώνεις χρόνο στη σχέση σου και το πάθος αναζωπυρώνεται. Ήρθε η ώρα να ζητήσεις αύξηση στη δουλειά.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις