ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 13 Αυγούστου;

Κριός

Κριέ, το τετράγωνο του Άρη στο ζώδιό σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί οδηγήσει σε συγκρουσιακές διαθέσεις και εξουσιαστικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και σου δίνεται η ευκαιρία να ξεφύγεις συζητώντας με κοντινά σου πρόσωπα. Βγες έξω, δες φίλους και επικοινώνησε με το ταίρι σου. Είναι η ιδανική μέρα για να τα κάνεις όλα αυτά. Η αντίληψή σου θα σε οδηγήσει σωστά στη δουλειά.

Ταύρος

Το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει την κυκλοθυμία και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να απομακρυνθείς από το ευρύτερο περιβάλλον. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και σε απασχολούν οικονομικά ζητήματα που θέλεις να τακτοποιήσεις λόγω των ανασφαλειών σου.

Δίδυμοι

Το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στην επιφάνεια έντονη καχυποψία για φιλικά πρόσωπα προκαλώντας αντιπαραθέσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και μπορείς να επικεντρωθείς σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο στα σχέδια που έχεις.

Καρκίνος

Το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί ένα εκρηκτικό σκηνικό στην επαγγελματική σου ζωή με πολλές εντάσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και δεν σου επιτρέπει να έχεις ξεκάθαρη σκέψη και διαχείριση σε ζητήματα που σε απασχολούν έντονα.

Λέων

Το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ανησυχία και εντάσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και επιδιώκεις να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα που μπορούν να σε χαλαρώσουν.

Παρθένος

Το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει την καχυποψία και τις αμφιβολίες σε οικονομικά ζητήματα που αντιμετωπίζει. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους αυξάνοντας κατακόρυφα τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που μπορεί να σου δημιουργούν επιπλέον άγχος.

Ζυγός

Ζυγέ, το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να προκαλέσει σημαντικές εντάσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και σε βοηθά να ξεφύγεις από τις εντάσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον που φροντίζουν να διασκεδάσεις.

Σκορπιός

Το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί αναστάτωση και εριστικές συμπεριφορές στην καθημερινότητα. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και ο εκνευρισμός εντείνεται καθώς υπάρχουν αμφιβολίες που εκδηλώνονται σε προσωπικό επίπεδο.

Τοξότης

Το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει τις ανασφάλειες και τους φόβους δημιουργώντας προβλήματα στην προσωπική σου ζωή. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και επιδιώκεις να κοινωνικοποιηθείς για να ξεφύγεις από τις δυσκολίες που μπορεί να υπάρχουν.

Αιγόκερως

Το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα σε οικογενειακό επίπεδο προκαλώντας έντονες κόντρες. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και ασχολείσαι με θέματα καθημερινής φύσεως και εργασιακά που πιέζουν το πρόγραμμά σου.

Υδροχόος

Το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει τις αμφιβολίες και την καχυποψία για πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και σε βοηθά να ξεφύγεις από την ένταση καθώς μπορείς να στραφείς στις παρέες σου και να διασκεδάσεις εκτονώνοντας τη νευρικότητα.

Ιχθύς

Το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν προβλήματα σε οικονομικά θέματα καθώς η αντίδρασή σου θα είναι έντονη. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και δείχνεις το ενδιαφέρον σου σε οικογενειακές υποθέσεις που σε απασχολούν έντονα.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις