ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 11 Νοεμβρίου;

Κριός

Κριέ, η ανάγκη για να κατανοήσεις το κοντινό περιβάλλον σου είναι έντονη όμως δεν είναι εύκολο να την εκφράσεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε μεγάλες υποσχέσεις που μπορεί να φαίνονται ιδανικές όμως τελικά το πιθανότερο είναι να σε απογοητεύσουν. Φρόντισε να διασκεδάσεις και να αφήσεις τις σημαντικές αποφάσεις για αργότερα.

Ταύρος

Ταύρε, η μέρα σε καλεί να επικεντρωθείς στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες και να κάνεις μία νέα αρχή που θα δομήσει μία νέα εικόνα στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Η αποφασιστικότητα και η ωριμότητά σου ξεχωρίζουν.

Δίδυμοι

Δίδυμε, από σήμερα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου που μπορεί να σε βοηθήσει στους βασικούς τομείς που σε ενδιαφέρουν. Αξιοποίησε την ωριμότητα και τη ρεαλιστική προσέγγιση στα πράγματα ώστε να δομήσεις ένα καλύτερο μέλλον και να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Καρκίνος

Καρκίνε, οι ευαισθησίες σου ξεχειλίζουν καθώς δεν είναι εύκολο να τις διαχειριστείς. Η ψυχολογία σου θα σε οδηγήσει στην απομόνωση και δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς θέματα της καθημερινότητας που απαιτούν αυτοσυγκέντρωση και ψυχραιμία.

Λέων

Λέοντα, αναρωτιέσαι αν το φιλικό σου περιβάλλον αντιλαμβάνεται πραγματικά τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί. Προσπάθησε να χαρείς τις στιγμές και να αποφύγεις πιθανές συζητήσεις που μπορεί να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις.

Παρθένος

Παρθένε, είναι σημαντικό για εσένα να αντιληφθείς πώς πρέπει να διαχειριστείς το κομμάτι της αυτοπροβολής που σε απασχολεί έντονα. Προσοχή σε λανθασμένες επιλογές προσώπων που μπορεί να υπόσχονται πολλά όμως στο τέλος το πιθανότερο είναι να σε εκθέσουν.

Ζυγός

Ζυγέ, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αντιληφθείς πραγματικά τι είναι αυτό που σε χαροποιεί και σε γεμίζει σε πνευματικό επίπεδο. Οι σκέψεις είναι πολλές όμως δεν είναι ξεκάθαρες για αυτό φρόντισε να μην χάσεις το μέτρο με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η συναισθηματική φόρτιση είναι αυξημένη καθώς είσαι ανάστατος και ανασφαλής και αυτό εκδηλώνεται με έντονο τρόπο στο περιβάλλον που κινείσαι. Τα ξεσπάσματα δεν θα ωφελήσουν για να δεις ξεκάθαρα τι είναι αυτό που σε φοβίζει καθώς κυρίως καλείσαι να αντιμετωπίσεις προσωπικά σου απωθημένα.

Τοξότης

Τοξότη, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς επιδιώκεις να δείξεις στο περιβάλλον σου τι είναι αυτό που είναι αναγκαίο για εσένα. Καλά θα κάνεις βέβαια να αποφύγεις τις συνομιλίες καθώς θα αντιληφθείς γρήγορα ότι δεν μπορείς να βγάλεις τα κατάλληλα συμπεράσματα.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, έχεις την ευκαιρία να αναθεωρήσεις ζητήματα που αφορούν τη σωματική σου υγεία και την ενέργειά σου. Οφείλεις να σκεφτείς αν προσέχεις τον εαυτό σου όμως να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος επιλογές καθώς δεν θα είναι εύκολο να τις τηρήσεις.

Υδροχόος

Υδροχόε, απολαμβάνεις κάθε στιγμή χαράς και διασκέδασης όμως δεν είναι εύκολο να οριοθετηθείς και μπορεί να χάσεις το μέτρο. Φρόντισε να μην ξεφύγεις από τα όρια και να χαρείς την ημέρα με την παρέα που θέλεις καθώς έτσι θα βιώσεις παραγωγικά το κάθε λεπτό που θα μείνει χαραγμένο μέσα σου.

Ιχθύες

Ιχθύ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς στην οικογένειά σου και να φροντίσεις να ξεπεράσεις ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σου έχουν κοστίσει. Έχεις τη δυνατότητα να θεμελιώσεις νέες σχέσεις με οικεία πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα.