ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 11 Αυγούστου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Λέοντα μπορεί να δημιουργήσει εσωτερική σύγκρουση που θα φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες. Παράλληλα όμως, το τρίγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω δημιουργεί τις κατάλληλες διεξόδους για αισιοδοξία που θα βοηθήσουν να ξεπεραστούν πιθανές εντάσεις.

Ταύρος

Ταύρε, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Λέοντα δεν αποκλείεται να φέρει κυκλοθυμία ή νευρικότητα κυρίως στο οικογενειακό περιβάλλον. Παράλληλα όμως το τρίγωνο της με τον Δία στον Αιγόκερω σε βοηθάνε και περάσεις την οποία ένταση και να δεις με θετική μάτια πιθανές διαφωνίες που σε έχουν αναστατώσει.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Λέοντα δημιουργεί έντονη νευρικότητα που μπορεί να εκδηλωθεί στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Παράλληλα όμως το τρίγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω σε βοηθά να ξεπεράσεις ότι σου δημιουργεί ανασφάλειες και να αφήσει στην άκρη την νευρικότητα και τους φόβους.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Λέοντα δεν αποκλείεται να προκαλέσει αναστάτωση λόγω ανασφαλειών που θα επηρεάσει τις φιλικές σου σχέσεις. Παράλληλα όμως το τρίγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω σε βοηθά να βρεις τη θετική διάθεση και την κατανόηση απέναντι στους άλλους για να ξεπεράσεις τις όποιες εντάσεις.

Λέων

Λέων, η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το τετράγωνό της με τον Ήλιο στο ζώδιό σου μπορεί να προκαλέσει υπερένταση και να επηρεάσει τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Παράλληλα όμως το τρίγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω σε βοηθά να βρεις λύσεις που θα εκτονώσουν κάθε ένταση και εκνευρισμό με τους γύρω σου.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Λέοντα δεν αποκλείεται να προκαλέσει νευρικότητα σε παρέες με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου. Παράλληλα όμως το τρίγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω σε βοηθά να τις αφήσεις πίσω σου και να περάσεις όμορφα στην παρέα που θα βρεθείς.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Λέοντα ενισχύει τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν προβλήματα σε οικονομικές του υποθέσεις. Παράλληλα όμως το τρίγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω σε βοηθά να εμπιστευτείς τον εαυτό σου και να διεκδικήσεις αυτό που σου αξίζει με επιτυχία.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Λέοντα αναστατώνει τις διαπροσωπικές σχέσεις και δημιουργεί προστριβές. Παράλληλα όμως το τρίγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω σε βοηθά να ξεπεράσεις την όποια ένταση και να βρεις πάλι την καλή σου διάθεση που θα βοηθήσει να κρατήσεις τις απαιτούμενες ισορροπίες.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Λέοντα δεν αποκλείεται να δημιουργήσει προβλήματα στην καθημερινότητα λόγω ασυνεννοησίας. Παράλληλα όμως το τρίγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω σε βοηθά να πατήσεις στα πόδια σου και με αυτοπεποίθηση να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Λέοντα μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στην προσωπική σου ζωή λόγω φόβων και ανασφαλειών που έρχονται στην επιφάνεια. Παράλληλα όμως το τρίγωνό της με τον Δία στο ζώδιό σου σε βοηθά να ξεπεράσεις πιθανές αμφιβολίες για το ταίρι σου και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί του.

Υδροχόος

Υδροχόε, η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Λέοντα εντείνει τον εσώτερο εκνευρισμό και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε σχέσεις και οικογένεια. Παράλληλα όμως το τρίγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω λειτουργεί βοηθητικά για να ξεπεράσεις ανασφάλειες και απωθημένα και να αφήσεις πίσω σου ό,τι σε εκνευρίζει.

Ιχθύς

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Λέοντα μπορεί να οδηγήσει σε γκρίνια και ανασφάλειες που εκδηλώνονται κυρίως στο κοντινό σου περιβάλλον. Παράλληλα όμως το τρίγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω σε βοηθά να ξεπεράσεις την οποία αναστάτωση και να αφήσεις πίσω δυσάρεστες στιγμές που δεν σου κάνουν.