ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 10 Δεκεμβρίου;

Κριός

Κριέ, η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος που απασχολούν την οικογένειά σου. Προσοχή μετά το μεσημέρι καθώς η κυκλοθυμία εντείνεται και μπορείς να ξεσπάσεις στο ταίρι σου.

Ταύρος

Ταύρε, η σημερινή μέρα σε βοηθά να πάρεις αποφάσεις που μπορεί να παίξουν καθοριστικής σημασίας σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις. Φιλικά πρόσωπα θα πρωταγωνιστήσουν στο πλευρό σου ώστε να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η σημερινή μέρα σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου και για αυτά που μπορείς να προσφέρεις στην επαγγελματική σου ζωή. Πρόσωπα από τον ευρύτερο περίγυρο δείχνουν την εκτίμησή τους και αυτό σε χαροποιεί ιδιαίτερα.

Καρκίνος

Καρκίνε, η σημερινή μέρα σε φέρνει πιο κοντά με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που έχεις να δεις καιρό. Φρόντισε να περάσεις όμορφα μαζί τους και να απολαύσεις στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς.

Λέων

Λέων, η σημερινή μέρα ενισχύει την ανάγκη για να ασχοληθείς με ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σου δημιουργούν έντονη ανασφάλεια ακόμα. Προσοχή σε πιθανή καχυποψία που θα επηρεάσει γενικότερα τις σχέσεις σου.

Παρθένος

Παρθένε, η σημερινή μέρα σε βοηθά να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου και να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί το τελευταίο διάστημα να σε απασχόλησαν. Η επανεξέταση στόχων και φιλοδοξιών βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Ζυγός

Ζυγέ, η σημερινή μέρα δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε συζητήσεις με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην καθημερινότητα επιδιώκοντας να αλλάξεις τα δεδομένα στο πρόγραμμα και στις υποχρεώσεις σου. Η λογική προσέγγιση στα πράγματα θα σε βοηθήσει να πετύχεις τις όποιες αλλαγές θέλεις να πραγματοποιήσεις.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η σημερινή μέρα απογειώνει τη διάθεσή σου και σε βοηθά να περάσεις στιγμές χαράς, διασκέδασης και ξεγνοιασιάς με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στη ζωή σου σε όλα τα επίπεδα. Απόλαυσε κάθε στιγμή που θα ανεβάσει το κέφι σου στα ύψη.

Τοξότης

Τοξότη, η σημερινή μέρα ενισχύει την ανάγκη να εκφράσεις όλα αυτά που μπορεί να σε φοβίζουν σε πρόσωπα της οικογένειας δίνοντας ένα τέλος σε πιθανές υποθέσεις που σε απασχόλησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η σημερινή μέρα σού δίνει την ευκαιρία να εξομαλύνεις τη σχέση σου με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον. Η ανάγκη της ισορροπίας είναι έντονη και σε χαρακτηρίζει αυτή τη χρονική περίοδο.

Υδροχόος

Υδροχόε, η σημερινή μέρα σού δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με αυτά που σε ανησυχούν και μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια. Πρόσωπα μέσα από την καθημερινότητα θα βρεθούν στο πλευρό σου για να σε ηρεμήσουν.

Ιχθύες

Η σημερινή μέρα ανεβάζει κατακόρυφα την αισιοδοξία, τη χαρά, τη γενναιοδωρία, την πίστη στον εαυτό σου. Φρόντισε να μην χάσεις το μέτρο ιδιαίτερα το μεσημέρι καθώς μπορεί να οδηγηθείς σε συμπεριφορές που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια