ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 10 Αυγούστου;

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες επιδιώκοντας την κάλυψη σου σε όλα τα επίπεδα. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο το πρωί δημιουργεί όμορφη ατμόσφαιρα με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος που την απολαμβάνεις στο έπακρο.

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και βγαίνεις από την εσωστρέφεια διεκδικώντας περισσότερη προσοχή από τα πρόσωπα που είναι σημαντικά για σένα. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο το πρωί σε βοηθά να απολαύσεις όμορφες στιγμές με το κοντινό σου περιβάλλον που θα απογειώσουν τη διάθεσή σου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και είναι πιθανό να επιδιώξεις να απομονωθείς μακριά από όλους λόγω των αναμνήσεων που μπορεί να τριβελίζουν το μυαλό σου. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο το πρωί σε βοηθά να ισορροπήσεις και να βρεις την αυτοπεποίθησή που χρειάζεται για να ξεπεράσεις ότι σε έχει τραυματίσει στο παρελθόν.

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το φιλικό του περιβάλλον καθώς έχεις νέες προτάσεις και ιδέες να εκφράσεις. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου το πρωί σε βοηθά να γοητεύσεις σε όποιο περιβάλλον και αν κινηθείς και να εντυπωσιάσεις με την συμπεριφορά σου.

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και αυξάνονται κατακόρυφα οι υποχρεώσεις στην επαγγελματική στέγη, κάτι που μπορεί να σου δημιουργεί άγχος. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο το πρωί σε βοηθά να ξεφύγεις από την ένταση και να κλείσεις υποθέσεις θα μπορούν να σου αποδώσουν σημαντικά οικονομικά οφέλη.

Παρθένος

Παρθένε, η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να διασκεδάσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον που έχεις να δεις καιρό. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο το πρωί σε βοηθά να δρομολογήσεις σχέδια σε σχέση με στόχους και φιλοδοξίες που έχεις ή με την εκπαίδευση που θα σε απασχολήσει έντονα.

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο δημιουργώντας έντονη εσωτερική αναστάτωση και εκνευρισμό που καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο το πρωί σε βοηθά να ισορροπήσεις και να ξεκινήσεις τη μέρα σου έχοντας στόχο να εντυπωσιάσεις τους πάντες στο πεδίο της καριέρας.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατήσει η αρμονία. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο το πρωί  ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεσή σου και γοητεύεις τους πάντες σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και σε καλεί να διαχειριστείς καθημερινά ζητήματα και εργασιακές υποχρεώσεις που μπορεί να σε φορτίζουν. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο το πρωί σε βοηθά να ξεπεράσεις το άγχος και να βρεις το ψυχικό σθένος να διαχειριστείς ιδανικά όποιες ευθύνες έχεις αναλάβει.

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και δυναμισμό από ποτέ καθώς είσαι βέβαιος για τον εαυτό σου και για αυτά που μπορεί να δώσεις στους άλλους. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο το πρωί σε βοηθάει να λειτουργήσεις με αρμονία σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και επικεντρώνεις την προσοχή σου στην οικογένεια καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βιώσεις στιγμές ζεστασιάς και τρυφερότητας. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο το πρωί σε βοηθάει να ξεφύγεις από την κυκλοθυμία και να λειτουργήσεις με ιδανικό τρόπο σε καθημερινές υποχρεώσεις που έχει.

Ιχθύς

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θέλεις να αφιερώσεις χρόνο σε πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς η επικοινωνία μαζί τους σε απογειώνει. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο το πρωί ανεβάζει κατακόρυφα την αισιοδοξία και λειτουργεί ιδανικά σε εμπορικές συμφωνίες ή πιθανές συναλλαγές που μπορεί να έχεις.