ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unspash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 3 Μαρτίου;

Κριός

Κριέ, ο έντονος συναισθηματισμός που σε διακατέχει σήμερα μπορεί να σε οδηγήσει στο να κλειστείς στον εαυτό σου και στις σκέψεις σου. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να λύσεις θέματα του παρελθόντος που μπορεί να σε προβληματίζουν καθώς οι ιδέες που έχεις θα είναι οι ιδανικές για να προχωρήσεις.

Ταύρος

Ταύρε, η διάθεση να επικοινωνήσεις με τα φιλικά σου πρόσωπα είναι έντονη για αυτό δεν θα διστάσεις να έρθεις σε επαφή μαζί τους μέσω βιντεοκλήσεις για να βλέπεις και αντιδράσεις. Οι ιδέες που προκύπτουν από τις μεταξύ σας συζητήσεις μπορεί να είναι άκρως ευεργετικές και να σε φέρνουν πιο κοντά στους στόχους και τις φιλοδοξίες σου.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η κατήφεια και η απαισιοδοξία κάνουν έντονα την εμφάνιση τους και θα πρέπει να διαχειριστείς αυτά σου τα συναισθήματα με ρεαλισμό και λογική για να καταφέρεις να ισορροπήσεις. Μην επιτρέψεις στο πιεστικό σου πρόγραμμα να επηρεάζει την ψυχολογία σου καθώς αυτό θα λειτουργήσει ανασταλτικά σε όλες σου τις δραστηριότητες.

Καρκίνος

Καρκίνε, η θετική ψυχολογία συνεχίζεται και είναι αυτή που σε στηρίζει ακόμα και σε πιθανές δυσκολίες που καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Τα πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος είναι εκεί για εσένα για αυτό μην διστάσεις να επικοινωνήσεις καθώς θα είναι ιδανικό για να περάσεις όμορφα συζητώντας μαζί τους.

Λέων

Λέων, ο εκνευρισμός είναι εμφανής από το πρωί καθώς φαίνεται να έρχονται στην επιφάνεια συναισθήματα και φοβίες που συνήθως έχεις καλά κρυμμένα μέσα σου. Μην αφήσεις την ένταση να κυριαρχήσει γιατί το πιθανότερο είναι να εκτονωθείς στους γύρω σου και αυτό να έχει αρνητικές προεκτάσεις.

Παρθένος

Παρθένε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να επικοινωνήσεις με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου και να προσπαθήσεις να καλύψεις πιθανές ανάγκες που έχουν. Φρόντισε να μην σε οδηγούν οι φόβοι σου σε συμπεριφορές και καταστάσεις που τελικά δεν σε ικανοποιούν γιατί αυτό είναι πολύ εύκολο να συμβεί και τελικά να εγκλωβιστείς σε κάτι που σε δυσαρεστεί.

Ζυγός

Ζυγέ, οι υποχρεώσεις είναι πολλές και είναι αυτές που μπορεί να σου δημιουργήσουν έντονη νευρικότητα καθώς θέλεις να τις διεκπεραιώσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Φρόντισε να αποκτήσεις την απαιτούμενη ψυχραιμία για να αποφύγεις ένταση που είναι άσκοπη. Εκμεταλλεύσου πιθανές ιδέες που θα δώσουν μοναδικές λύσεις και θα σε ηρεμήσουν.

Σκορπιός

Σκορπιέ, το ηθικό είναι ακμαιότατο και αυτό είναι τελικά που μπορεί να βοηθήσει σε πιθανές δυσκολίες και καταστάσεις που μπορεί να είναι απογοητευτικές. Το ότι βλέπεις τα πράγματα από τη θετική τους σκοπιά αντανακλάται και στο περιβάλλον σου και αυτό είναι κάτι που εκτιμούν οι γύρω σου ιδιαίτερα.

Τοξότης

Τοξότη, ήρθε η στιγμή να επικεντρωθείς στο οικείο περιβάλλον και να δώσεις την οικογένεια την προσοχή που της πρέπει. Είναι αυτό που θα βοηθήσει και εσένα στο να νιώσεις σταθερότητα και ασφάλεια και να είσαι έτοιμος συναισθηματικά να δεχτείς την τρυφερότητα και τη ζεστασιά που αποζητά σε αυτές τις μέρες σαν άνθρωπος.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, το να συζητήσεις και να ευχαριστηθείς τις στιγμές με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος είναι προτεραιότητα για εσένα. Είναι αυτό σε βοηθά να αφήσεις πίσω πιθανές εντάσεις που μπορεί να βιώνεις αυτή την περίοδο. Η καλή παρέα θα είναι φάρμακο στη νευρικότητα και στο άγχος.

Υδροχόος

Υδροχόε, φόβοι και πιθανές ανασφάλειες έρχονται στο προσκήνιο δεν αποκλείεται να σε επηρεάσουν σημαντικά επικεντρώνοντας την προσοχή σου στην προσωπική σου άξια. Καλά θα κάνεις να πιστέψεις στον εαυτό σου γιατί σε αντίθετη περίπτωση το έλλειμμα αυτοπεποίθησης θα επηρεάσει σημαντικά τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι.

Ιχθύες

Ιχθύες, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να διεκδικήσεις με δυναμισμό αυτό που θεωρείς ότι αξίζεις από τους γύρω σου, όμως ο τρόπος που θα το κάνεις είναι αυτός που θα κάνει τη διαφορά. Απόφυγε να είσαι εριστικός και υποκειμενικός καθώς αυτό είναι που θα ενοχλήσει σφόδρα.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.