ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που θα ζήσουν τον απόλυτο έρωτα το 2022

Pexels

Το 2022 θα είναι για τρία συγκεκριμένα ζώδια, η ιδανική χρονιά για να ζήσουν τον απόλυτο έρωτα και να βρουν επιτέλους τον ιδανικό σύντροφο

Τα ζώδια που θα ζήσουν τον απόλυτο έρωτα το 2022

Τα ζώδια που θα ζήσουν τον απόλυτο έρωτα το 2022 Pexels

Σχεδόν πάντα συμβαίνει κάτι «αρνητικό» στα αστέρια. Είτε πρόκειται για μια έκλειψη, είτε για έναν ανάδρομο πλανήτη ή για έναν πλανήτη που σχηματίζει τετράγωνο στον χάρτη σου. Υπάρχουν, ωστόσο, περίοδοι που τα πράγματα φαίνονται να πάνε όπως πρέπει, ειδικά όταν πρόκειται για τα ερωτικά.

Συγκεκριμένα για τα παρακάτω τρία ζώδια, το 2022 φαίνεται πως θα κυλήσει με τον πιο ρομαντικό τρόπο.

Όλα τα ζώδια μπορεί να περιμένουν ένα δύσκολο ξεκίνημα με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου. Μια επιρροή που μας κάνει να αναπαράγουμε μοτίβα παλαιότερων σχέσεων. Ωστόσο, μερικά ζώδια, υπό την εύνοια άλλων πλανητών, μπορεί να βρουν το ερωτικό τους ταίρι.

Αν αναζητάτε λίγη αγάπη, το 2022 μπορεί να είναι η χρονιά σας. Αυτά τα τρία ζώδια είναι τα πιο πιθανό να ερωτευτούν το 2022. Αφήστε τους πλανήτες να κάνουν τα μαγικά τους!

Τα ζώδια που θα ζήσουν τον απόλυτο έρωτα το 2022 – Ταύρος

Οι Ταύροι είναι γενικά γνωστοί ως οι ηδονιστές και οι υλιστές του ζωδιακού κύκλου. Στην πραγματικότητα ωστόσο, είναι από από τα πιο ρομαντικά ζώδια. Αυτό συμβαίνει επειδή ο κυβερνήτης πλανήτης σας Αφροδίτη κυριαρχεί τόσο στα υλικά αγαθά όσο και στην αγάπη και το σεξ.

Αυτή η χρονιά θα έχει ελάχιστες προκλήσεις στον αισθηματικό τομέα, για τους Ταύρους, επομένως η πρόκληση είναι να βγουν από την άνεσή τους. Αντί για το συνηθισμένο πρώτο ραντεβού, δοκιμάστε κάτι εντελώς νέο: Ένα μάθημα γιόγκα, μια βόλτα στο βουνό, μια βραδιά με επιτραπέζια, για να διευρύνετε τις ευκαιρίες σας στην αγάπη και το έρωτα.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι το 2022, θα έχουν μία από τις καλύτερες χρονιές τους. Σε κάθε περίπτωση, η νέα χρονιά κυλά πιο ομαλά από το 2021. Μαζί με μια γενική αίσθηση ευκολίας, έρχεται η αίσθηση ότι η αγάπη και ο έρωτας, είναι δυνατόν να υπάρξουν στη ζωή.

Με τους μεγάλους πλανήτες σε ανάδρομη πορεία το 2021, οι Καρκίνοι πιθανόν να αισθάνθηκαν συγκρατημένοι από δυνάμεις εκτός του ελέγχου τους. Η όποια στασιμότητα στις σχέσεις τους, ωστόσο, εξαφανίζεται. Η αδελφή ψυχή τους μπορεί μπορεί να βρίσκεται μόλις λίγους μήνες, μακριά.

Ιχθύες

Το 2022, αναμένεται να είναι μια απίστευτη χρονιά για τους Ιχθύες, με ελάχιστα κοσμικά εμπόδια, στο δρόμο για την αναζήτηση αγάπης. Η ευκολία που φέρνει το 2022, θα τους δώσει πρόσβαση σε ρομαντικές εμπειρίες. Επίσης, ας μην ξεχνάμε ότι η αγάπη είναι στη φύση τους. Οι Ιχθύες, έχουν τόσα πολλά συναισθήματα και σας αρέσει να τα μοιράζεστε με άλλους ανθρώπους.

Το πρώτο εξάμηνο του 2022, προσφέρει τις περισσότερες ερωτικές ευκαιρίες. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον χρόνο για να καλλιεργήσετε αυθεντικές σχέσεις (πλατωνικές ή άλλες) και να δείτε ποιες από αυτές ανθίζουν. Να είστε προσεκτικοί γύρω στο τέλος του έτους. Εάν πρόκειται να βρείτε κάποιον με τον οποίο συνδέεστε πραγματικά σε επίπεδο ψυχής, πιθανότατα θα είναι πριν από τον Οκτώβριο.