ΖΩΔΙΑ

Πώς τσακώνονται τα ζώδια και πώς λύνουν τις διαφορές τους

Pexels

Είτε πρόκειται για την προσωπική ή την επαγγελματική σου ζωή, οι συγκρούσεις και οι τσακωμοί είναι σχεδόν αναπόφευκτο να συμβούν. Και επειδή το ζώδιο ενός ατόμου μπορεί να μας μάθει πολλά για τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του, το να μάθεις τον τρόπο με τον οποίο τσακώνονται τα ζώδια, μπορεί να σε βοηθήσει να δημιουργήσεις μια σταθερή στρατηγική για την επίλυση μελλοντικών συγκρούσεων.

Πώς τσακώνονται τα ζώδια

Πώς τσακώνονται τα ζώδια Pexels

Είναι γεγονός πως κάποια ζώδια λατρεύουν να τσακώνονται. Μπορεί να σου φαίνεται παράλογο αν δεν είσαι ένα από αυτά, αλλά υπάρχει για μερικά ζώδια, υπάρχει πάντα ένας καλός λόγος για να ξεκινήσεις έναν τσακωμό. Δεδομένου ότι ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, είναι τόσο αναπόσπαστο μέρος του τρόπου με τον οποίο εκφράζουμε τα πράγματα, αυτός είναι ο πλανήτης που συνδέεται καλύτερα με την αποκλιμάκωση ενός καβγά. Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις πώς τσακώνονται τα ζώδια και πώς μπορεί να επιλυθεί η σύγκρουση με το καθένα από αυτά.

Κριός

Αν ο φλογερός Κριός δεν βλέπει την αξία σε ένα ζήτημα, μπορεί να μην ενδιαφέρεται να λύσει μια σύγκρουση που τον περιβάλλει. Για αυτόν τον λόγο, όταν προσπαθείς να κάνεις ειρήνη με έναν Κριό, πρέπει πρώτα να του ξεκαθαρίσεις ότι η επίλυση είναι σημαντική για εσένα. Μπορεί να μην είναι πάντα σε θέση να καταλάβει γιατί κάποιος μπορεί να του επιτεθεί. Οπότε το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να υπογραμμίσεις πόσο σημαντικό είναι για σένα να τα βρείτε. Ελπίζοντας ότι θα καταλάβει.

Ταύρος

Δεδομένου ότι χρειάζεται πολλή προσπάθεια για να αλλάξει ένας Ταύρος την προοπτική του, όταν τσακώνεσαι με αυτό το ζώδιο της Γης, πρέπει πρώτα να δείξεις προθυμία να κατανοήσεις την στάση του. Ακόμα κι αν ο Ταύρος δει τη δική σου πλευρά, σίγουρα δεν θα συμφωνήσει με αυτή. Επομένως ο πιο ήμερος τρόπος για να λυθεί μια σύγκρουση με έναν Ταύρο, είναι να συμφωνήσετε ότι διαφωνείτε.

Πώς τσακώνονται τα ζώδια – Δίδυμοι

Κυβερνούμενος από τον Ερμή, ο Δίδυμος λατρεύει να σκέφτεται δυνατά κατά τη διάρκεια των καβγάδων. Κάτι που απαιτεί πολλή υπομονή για όσους θέλουν να επιλύσουν μια σύγκρουση μαζί του. Είναι πιο εύκολο να τα βρεις με τους Διδύμους, όταν είσαι στενός φίλος τους ή ένα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Υπογράμμισε λοιπόν αυτή τη σχέση σας,  και να θυμάσαι ότι πρέπει να είσαι πάντα προετοιμασμένη για κάθε ενδεχόμενο. Οι Δίδυμοι εκφράζονται.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι συχνά προσανατολίζονται γύρω από τους άλλους και δεν είναι πραγματικά στη φύση τους να τσακώνονται. Αντίθετα, προσπερνούν τις καθημερινές τους αλληλεπιδράσεις για να αποφύγουν τις συγκρούσεις. Σε περίπτωση που βρεθείς αντιμέτωπη με έναν Καρκίνο, όμως, δείξε ότι τον γνωρίζεις και τον νοιάζεσαι. Υπενθύμισέ του ότι δεν είναι βάρος για σένα.

Λέων

Σε έναν καβγά, ο Λέων επεξεργάζεται τα πράγματα στο μυαλό του πριν μιλήσει. Προσπαθεί επίσης να προβλέψει τις ανάγκες των άλλων, ώστε να μην χρειάζεται να φτάσουν τα πράγματα στη σύγκρουση. Επιπλέον, όταν οι Λέοντες γνωρίζουν ότι έχουν κάνει κάτι λάθος, συνήθως ζητούν συγγνώμη. Όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο τσακώνεται αυτό το ζώδιο, μπορεί να υπάρξει κάποια απώθηση εάν δεν αισθάνεται ότι έχει κάνει λάθος.

Πώς τσακώνονται τα ζώδια – Παρθένος

Μια πρόκληση που μπορεί να αντιμετωπίσεις σε έναν τσακωμό με έναν Παρθένο, είναι ότι δεν μοιράζεται πραγματικά τις σκέψεις του. Κάτι που μπορεί να δυσκολέψει την επίλυση μιας σύγκρουσης. Δύο πράγματα μπορεί να συμβούν με έναν Παρθένο: Δεν περιμένει τη σύγκρουση επειδή αισθάνεται ότι τα έχει ήδη κάνει όλα σωστά, ή μπορεί να έχει χαμηλές προσδοκίες από τον εαυτό του και να υιοθετεί μια στάση «ήξερες τι έπαιρνες». Έτσι, όταν πλησιάζεις έναν Παρθένο για να λύσεις κάτι, να είσαι λογική και ήρεμη. Υπάρχει ένα επίπεδο ισορροπίας που είναι σημαντικό για τον Παρθένο. Δεν υπάρχει κανένας επικίνδυνος ή ανόητος.

Ζυγός

Η αρμονική φύση του Ζυγού μπορεί να σημαίνει ότι κρατά τα συναισθήματά του για τον εαυτό του, αντί να τα εκφράζει και να διακινδυνεύει τη σύγκρουση. Του αρέσει να συμπαραστέκεται στους ανθρώπους και να διασφαλίζει ότι τους φροντίζει. Αναπόφευκτα ορισμένοι άνθρωποι μένουν έξω από την ομπρέλα της φροντίδας του. Αν είσαι εσύ ένας από αυτούς, λίγη ενσυναίσθηση μπορεί να δώσει λύση. Η διατήρηση των πραγμάτων σε ισορροπία μπορεί να είναι κάτι με το οποίο παλεύει ο Ζυγός, όταν παλεύει με πάρα πολλές μπάλες στον αέρα.

Πώς τσακώνονται τα ζώδια – Σκορπιός

Η γνώση ότι ο Σκορπιός είναι ιδιαίτερα παρατηρητικός, είναι το κλειδί για μια σύγκρουση μαζί του. Όταν αντιμετωπίζεις έναν Σκορπιό σε έναν καβγά, πρέπει επίσης να έχεις κατά νου ότι πιθανώς σε παρατηρούσε όλη την ώρα. Επομένως μάλλον θα έχει μια απάντηση έτοιμη. Όπως ο Ζυγός, έτσι και στον Σκορπιό αρέσει η ισορροπία. Μερικές φορές αυτό σημαίνει ότι θα σε ενημερώσει πώς τον αδικείς. Αντιμετώπισε την όποια σύγκρουση με έναν Σκορπιό ως ευκαιρία ανάπτυξης. Είναι το ζώδιο που έχει να κάνει με τον θάνατο, την αναγέννηση και τη μεταμόρφωση.

Τοξότης

Ο φιλελεύθερος Τοξότης, όπως και ο Παρθένος, πιστεύει ότι πρέπει να υπάρχει ένα απαραίτητο επίπεδο ευπρέπειας, ανεξάρτητα από το αν οι άνθρωποι τσακώνονται ή όχι. Εξαιτίας αυτού, οι άλλοι μπορεί να τον βλέπουν ως ψυχρό ή σκληρό. Προκειμένου να αντιμετωπίσεις καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο τσακώνεται ένας Τοξότης, πρέπει να του μιλήσεις πρώτα για το πώς νιώθεις. Σε καμία περίπτωση μην βάλεις τις φωνές. Αν υπάρχει ένα επίπεδο στη σύγκρουση, πιθανότατα θα συνεργαστεί για να λυθεί το όποιο ζήτημα.

Αιγόκερως

Αυτό που είναι δύσκολο με έναν Αιγόκερω είναι ότι μπορεί να είναι λίγο σκληροί. Ως το πιο προσανατολισμένο στους στόχους του, ζώδιο, ο Αιγόκερως θέλει τα περισσότερα πράγματα να έχουν πρακτικό σκοπό και συγκεκριμένο επίπεδο ωριμότητας, συμπεριλαμβανομένων των συζητήσεων. Ο Αιγόκερως θα ακούσει και μετά θα απαντήσει. Η συζήτηση μπορεί να μοιάζει με επίσημο debate. Οπότε προσπάθησε να μην τον διακόπτεις.

Πώς τσακώνονται τα ζώδια – Υδροχόος

Είναι καλύτερο να λύσεις μια σύγκρουση με έναν Υδροχόο επί τόπου, γιατί μπορεί να δυσκολευτεί να δει το θέμα αργότερα. Τα καλά νέα είναι ότι οι Υδροχόοι ενδιαφέρονται για την άποψη των άλλων και είναι ανοιχτοί στο να κάνουν λάθος. Τα όχι και τόσο καλά νέα, είναι ότι η φύση του ζωδίου τους, σημαίνει ότι ίσως χρειαστεί να τους υπενθυμίσεις τι πήγε λάθος εξαρχής και τσακωθήκατε.

Ιχθύες

Μερικές φορές, οι Ιχθύες μπορεί απλώς να μην καταλαβαίνουν από πού προέρχεται ένα άλλο άτομο. Η έννοια της σύγκρουσης μπορεί να τους είναι εντελώς ξένη προσθέτοντας ότι αυτό το θέμα ίσως πρέπει να επανεξεταστεί. Για να επιλύσεις έναν τσακωμό με έναν Ιχθύ, λοιπόν, είναι σημαντικό να τον βοηθήσεις να καταλάβει γιατί είναι σημαντικός για σένα. Οι διαρκώς ενσυναίσθητοι Ιχθύες θέλουν να καταλάβουν, επομένως είναι σημαντικό να μην τους μιλάς με συγκαταβατικό τρόπο.