ΖΩΔΙΑ

Τα χειρότερα ζευγάρια ζωδίων: Δεν ταιριάζουνε σου λέω

Unsplash

Τεχνικά, οποιοδήποτε ζώδιο, μπορεί να ερωτευτεί οποιοδήποτε άλλο ζώδιo. Αλλά σύμφωνα με τη συμβατότητα του ζωδιακού κύκλου, κάθε ερωτική ιστορία δεν έχει πάντα happy end. Ποια ζώδια είναι πιο πιθανό να τσακώνονται μέχρι τελικής πτώσεως ως ζευγάρι; Και ποιοι δύο δεν θα συμφωνούσαν καν για το πού θα πάνε το πρώτο τους ραντεβού;

Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις τα χειρότερα ζευγάρια ζωδίων. Κανόνισε το επόμενο ραντεβού σου ανάλογα. Εμείς προειδοποιήσαμε.

Κριός και Καρκίνος

Στον Κριό αρέσει να κινείται γρήγορα και να αξιοποιεί τον ρομαντισμό της στιγμής. Τι καλύτερο υπάρχει από το να νιώθεις αυτή τη σπίθα σύνδεσης και να ενεργείς αμέσως μετά; Για έναν Καρκίνο, πολλά. Οι Καρκίνοι είναι συναισθηματικοί και χρειάζονται χρόνο για να αναπτύξουν εμπιστοσύνη. Για αυτούς, ο ρομαντισμός είναι έργο τέχνης και οι λεπτομέρειες, μπορούν να κάνουν πραγματικά τη διαφορά. Δυστυχώς, όταν ένας Καρκίνος νιώσει αρκετά άνετα για να δεσμευτεί, ο Κριός έχει ήδη αποφασίσει ότι ο Καρκίνος δεν του αρέσει και έχει προχωρήσει.

Δίδυμοι και Σκορπιός

Τα χειρότερα ζευγάρια ζωδίων: Δεν ταιριάζουνε σου λέω Pexels

Το ελεύθερο μυαλό ενός Διδύμου, μπορεί να τον κάνει να έχει φαινομενικά αντιφατικές απόψεις. Κάτι που μπορεί να φρικάρει έναν Σκορπιό, ο οποίος πρέπει να ξέρει πού βρίσκεται και πού πατάει ο σύντροφός του, ανά πάσα στιγμή. Εάν το έδαφος αλλάζει συνεχώς κάτω από τα πόδια του, ένας Σκορπιός δεν θα αισθάνεται ασφαλής να επενδύσει συναισθηματικά σε μια μόνιμη σχέση. Πώς θα καταλάβει ότι είσαι αξιόπιστος, εάν είσαι πολύ παρορμητικός; Οι Δίδυμοι, από την άλλη, είναι πιο άνετοι σε ένα δυναμικό περιβάλλον και θέλουν να γίνουν αποδεκτοί για το ευμετάβλητο του χαρακτήρα τους.

Αιγόκερως – Τοξότης

Εάν ένας Αιγόκερως μπορεί να συνοψιστεί σε μια λέξη, θα ήταν «επαγγελματίας». Είναι εργατικοί, φιλόδοξοι και «κουμπωμένοι». Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι σοβαροφανείς και δύσκολοι. Απλά παίρνουν σοβαρά τους στόχους τους και εργάζονται σκληρά για να τους υλοποιήσουν. Χαρακτηριστικά που μπορεί να τους κάνουν απίστευτα ρομαντικούς και αξιόπιστους συντρόφους ζωής (aww). Ο Τοξότης, από την άλλη, είναι περισσότερο του αυτοσχεδιασμού. Ξέρουν ότι μπορούν να γοητεύσουν τους πάντες ανεξάρτητα από το τι κάνουν. Εκτός από έναν Αιγόκερω. Λυπάμαι, αλλά είναι το μόνο ζώδιο που δεν πρέπει να στήσεις ποτέ σε ένα ραντεβού. Τα μαγικά σου εδώ, δεν πιάνουν.

Ταύρος – Υδροχόος

Ο Ταύρος, είναι σταθερός και προβλέψιμος, ειδικά σε θέματα καρδιάς. Αυτό μπορεί να σημαίνει ρομαντισμό και αξιοπιστία για κάποιους και στασιμότητα για άλλους. Για τον Υδροχόο, τους καινοτόμους και τους εικονομάχους του ζωδιακού κύκλου, το να κάνουν το ίδιο πράγμα, με τον ίδιο τρόπο είναι συνταγή ασφυξίας και πλήξης. Τους ενεργοποιεί κυρίως η πρωτοτυπία και χρειάζονται το άτομο με το οποίο βγαίνουν, να τους τονώσει πνευματικά και καλλιτεχνικά. Για τον περιποιητικό Ταύρο, αυτό ακούγεται σαν σπατάλη ενέργειας. Αφού βρουν αυτό που τους ταιριάζει, γιατί να το αλλάξουν; Αλλά οι Υδροχόοι θεωρούν εγγενώς ότι η μονοτονία είναι η απαίσια ανταμοιβή των προσεκτικών τύπων. Επομένως η αλλαγή, είναι πάντα στο τραπέζι.

 

Λέων – Ιχθύες

Οι ευαίσθητοι Ιχθύες ξεχειλίζουν από καρμική σοφία και ενσυναίσθηση για τους άλλους. Και οι τολμηροί Λέοντες ξεχειλίζουν από αγάπη για τον εαυτό τους και πίστη στους ακολούθους τους. Και δεν ζητούν τίποτα λιγότερο από έναν σύντροφο. Ένας Λέων μπορεί να εκφραστεί για έναν συνάδελφό του που έκλεψε τα εύσημα για μια ακόμη ιδέα, ενώ οι Ιχθύες μπορεί να αρχίσουν να βλέπουν την άλλη πλευρά της ιστορίας. Δεν είναι ότι δεν φροντίζουν εσένα, αλλά ότι θέλουν να φροντίσουν όλον τον κόσμο.

Παρθένος – Ζυγός

Η εξυπνάδα της Παρθένου είναι μια από τις πιο ιδιαίτερες, σε όλο τον ζωδιακό κύκλο και προέρχεται από την ακλόνητα ρεαλιστική φύση τους. Δεν ενοχλούνται με τα περιττά. Γι’ αυτούς, οι πίκρες της ζωής, αντιμετωπίζονται με ακεραιότητα και χιούμορ. Αυτό μπορεί να ακούγεται αναζωογονητικό για κάποιους, αλλά για τον ρομαντικό Ζυγό παραείναι ρεαλιστικό. Οι Ζυγοί είναι εγγενώς αισιόδοξοι και τείνουν να πιστεύουν ότι σχεδόν τα πάντα είναι δυνατά με καλή συνεργασία. Αλλά αυτό που βρίσκουν ως έμπνευση, φαίνεται εντελώς αφελές στα μάτια ενός Παρθένου, ο οποίος με τη σειρά του φαίνεται σαν ένας μεγάλος γκρινιάρης, στον Ζυγό.