ΖΩΔΙΑ

Τα πράγματα που φοβάται περισσότερο κάθε ζώδιο

Όλοι μας φοβόμαστε κάτι. Η άρνηση των φόβων μας, μπορεί να κάνει τη διαχείριση καταστάσεων πολύ δύσκολη. Το να αποδεχθούμε τους φόβους μας από την άλλη, κάνοντας ταυτόχρονα βήματα για να τους ξεπεράσουμε, μπορούν να μας κάνουν πιο δυνατούς.

Τι σημαίνουν οι ανασφάλειες και οι φόβοι για κάθε ζώδιο;  

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τις μεγαλύτερες ανασφάλειες και τους φόβους μας, ώστε να μπορέσουμε σιγά-σιγά να τους ξεπεράσουμε και προχωρήσουμε. Κάτι που μπορεί να επιτευχθεί μόνο όταν δεν μας δεσμεύει το άγχος. Για να μπορέσουμε να αναγνωρίσουμε και να αντιμετωπίσουμε λοιπόν ανασφάλειες και φόβους, παρακάτω ρίχνουμε μια ματιά στα πράγματα που μπορεί να φοβάται κανείς περισσότερο με βάση το ζώδιό του.

Pexels

Οι ανασφάλειες και οι μεγαλύτεροι φόβοι για κάθε ζώδιο – Κριός

Οι Κριοί έχουν τεράστιο φόβο μήπως χάσουν την εξουσία του πάνω στους ανθρώπους. Θέλουν να γίνουν γνωστοί σε όλους, οπότε ο φόβος ότι δεν τους ακούγονται αρκετά, τους πληγώνει περισσότερο. Φοβούνται μήπως μείνουν μόνοι και δεν αναγνωρίζεται η αξία τους από τον κόσμο.

Ταύρος

Οι Ταύροι προτιμούν να ζήσουν μια ζωή πολυτέλειας, οπότε το να ζουν κάτω από τη γραμμή, θα τους ταρακουνήσει απολύτως. Ο μεγαλύτερος φόβος τους είναι να μην μπορούν να φροντίσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Οι Ταύροι εργάζονται πολύ σκληρά, οπότε το να παίρνουν λιγότερα από αυτά που αξίζουν τους αποθαρρύνει.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι φοβούνται να καταλήξουν ως βαρετοί άνθρωποι. Ο ενθουσιασμός, η διασκέδαση και η χαρά τους για τη ζωή, είναι το μόνο που ξέρουν. Αλλά αν τους βάλουν στη γωνία να κάνουν μια βαρετή δουλειά ή να κάνουν μια κοσμική ζωή, σίγουρα θα καταρρεύσουν.

Οι ανασφάλειες και οι μεγαλύτεροι φόβοι για κάθε ζώδιο – Καρκίνος

Στους Καρκίνους δεν αρέσει να έρχονται αντιμέτωποι με οτιδήποτε, ειδικά αν αυτό περιλαμβάνει καυγάδες. Φοβούνται μήπως επισκιαστούν και εξουθενωθούν. Έχουν πολλά θέματα άγχους και φοβούνται μην χάσουν την οικογένειά τους και τους αγαπημένους τους.

Λέων

Οι Λέοντες είναι περήφανοι και ο μεγαλύτερος φόβος τους είναι η απόρριψη. Γι’ αυτούς, η επίδειξη της δύναμής τους είναι απαραίτητη. Δεν αντέχουν να ζουν μόνοι τους. Φοβούνται τη μοναξιά και να μένουν στα αζήτητα.

Παρθένος

Οι Παρθένοι φοβούνται να χάσουν τον έλεγχο και δεν τα παρατάνε σχεδόν ποτέ. Αντιμετωπίζουν έναν συνεχή φόβο απώλειας χρημάτων. Η σκέψη του να χάσουν χρήματα τους στοιχειώνει σε όλη τους τη ζωή. Φοβούνται επίσης να ζήσουν μια ζωή με οικονομικούς περιορισμούς, που τους αφαιρούν την ευτυχία τους.

Οι ανασφάλειες και οι μεγαλύτεροι φόβοι για κάθε ζώδιο – Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι επίσης από τα ζώδια που φοβούνται να χάσουν χρήματα. Δεν μπορούν να φανταστούν μια ζωή χωρίς πολυτέλειες. Επίσης φοβούνται να μοιραστούν τα πράγματά τους. Διατηρούν τα πράγματά τους με πολύ οργανωμένο και προσεγμένο τρόπο.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί φοβούνται να εκτεθούν μπροστά σε όλους. Τους αρέσει να διατηρούν ένα προσωπείο, για να μην πληγωθούν από τους ανθρώπους. Δεν ανοίγονται πραγματικά σε κάποιον γρήγορα. Είναι επίσης επιφυλακτικοί απέναντι σε νέες γνωριμίες, καθώς προτιμούν έναν περιορισμένο κοινωνικό κύκλο.

Τοξότης

Οι Τοξότες γενικά έχουν μια πολύ ανήσυχη φύση και είναι σε μεγάλο βαθμό ευάλωτοι σε διαφορετικά είδη φόβων, πιο συχνά ίσως σε είδη όπως η κλειστοφοβία. Φοβούνται επίσης ιδιαίτερα να αποκαλύψουν τις αδυναμίες τους.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι φοβούνται ότι δεν θα μπορέσουν να φτάσουν στην κορυφή, επειδή είναι γεννημένοι νικητές. Φοβούνται μήπως χάσουν και ντρέπονται αν τους συμβεί κάτι τέτοιο. Είναι επίσης γνωστό, ότι είναι οι πιο εσωστρεφείς και ντροπαλοί από όλα τα ζώδια.

Οι ανασφάλειες και οι μεγαλύτεροι φόβοι για κάθε ζώδιο – Υδροχόος

Οι Υδροχόοι φοβούνται να ρισκάρουν, γιατί νιώθουν πολύ καλά να ζουν με άνεση. Τους αρέσει όλα να είναι εύκολα. Όσον αφορά τον εργασιακό τους χώρο, φοβούνται μήπως έρθουν σε δεύτερη μοίρα και είναι υποχείρια των συναδέλφων τους.

Ιχθύες

Οι Ιχθύες είναι οι πιστοί άνθρωποι, οι οποίοι θα έκαναν τα πάντα για την αγάπη. Απλώς δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την απόρριψη, γιατί θα διαλύσει την καρδιά τους. Είναι επίσης αρκετά ευαίσθητοι και η συνάντηση με κάποιον που είναι κρυφά χειριστικός και ελεγκτικός, είναι ο χειρότερος εφιάλτης τους.