ΖΩΔΙΑ

Τα πιο επικίνδυνα ζώδια: Τα criminal minds του ζωδιακού κύκλου

Pexels

Σύμφωνα με την αστρολογία, όλοι έχουμε θετικά και αρνητικά στοιχεία τα οποία διαμορφώνουν την προσωπικότητα μας. Υπάρχουν όμως ζώδια που μπορεί να γίνουν πραγματικά επικίνδυνα;

Ποια είναι τα πιο επικίνδυνα ζώδια;

Τα πιο επικίνδυνα ζώδια Pexels

Το 2015, πολλά άρθρα ισχυρίστηκαν ότι το FBI δημοσίευσε μια μελέτη που κατατάσσει τα ζώδια με βάση την προδιάθεσή τους για εγκληματική δραστηριότητα, υποστηρίζοντας ότι ο Καρκίνος είναι το πιο επικίνδυνο ζώδιο. Ωστόσο, αυτό δεν αποδείχθηκε ποτέ, καθώς καμία τέτοια μελέτη δεν φαίνεται να έχει δημοσιευτεί από το FBI.

Αντίθετα, η βάση δεδομένων κατά συρροή δολοφόνων Killer.Cloud συνέταξε μια λίστα με 488 κατά συρροή δολοφόνους κατηγοριοποιημένους με βάση τα ζώδιά τους και με αυτόν τον τρόπο βρήκε τον Αιγόκερω ως το πιο επικίνδυνο ζώδιο. Με βάση τα τυπικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους και τα στατιστικά δεδομένα, παρακάτω θα βρεις τα πιο επικίνδυνα ζώδια. Ποιοι είναι οι εγκληματίες του ζωδιακού κύκλου και ποια τα πιο αθώα πλάσματα;

1. Αιγόκερως

Αυτό το ζώδιο είναι πολύ πιθανό να είναι ένας παντοδύναμος εγκληματίας. Ο Αιγόκερως διαθέτει όλα τα φόντα για να διαπράττει εγκλήματα οποιασδήποτε φύσης, είτε πρόκειται για μικροκλοπές, είτε για την πιο απεχθή δολοφονία. Το μειονέκτημά τους είναι ότι είναι απρόσεκτοι και μπορεί να τους πιάσουν εύκολα.

2. Λέων

Κυβερνούμενος από το στοιχείο της φωτιάς, ο Λέων έχει έντονο ταπεραμέντο, που μπορεί να φτάσει και το έγκλημα. Όταν διαπράττει εγκλήματα, είναι συχνά για να αποκτήσει φήμη.

3. Τα πιο επικίνδυνα ζώδια: Σκορπιός

Αυτό που κάνει τον Σκορπιό επικίνδυνο, είναι η τάση του να είναι ζηλιάρης, επιθετικός και σαδιστής. Μερικές φορές ο ζηλιάρης και επιθετικός Σκορπιός, μπορεί να είναι εξαιρετικά επικίνδυνος όταν οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες. Με τη σαδιστική του φύση, μπορεί να χειραγωγήσει εύκολα τους άλλους και ακόμα κι αν δεν διαπράττει εγκλήματα μόνος του, είναι  εκείνος που κινεί τα νήματα.

4. Τοξότης

Μια εξαιρετικά σκληρή προσωπικότητα, είναι αυτό που κάνει τον Τοξότη επικίνδυνο. Ο Τοξότης δεν θα γίνει βίαιος ακόμα και εάν η ζωή του κινδυνεύσει, αλλά υπό τις κατάλληλες συνθήκες, μπορεί να είναι εξαιρετικά βάναυσος. Είναι γνωστοί ως εξαιρετικά ευφυείς κλέφτες και ανήκουν στη λίστα των διαβόητων εγκληματιών που δραπέτευσαν από τη φυλακή.

5. Υδροχόος

Ο Υδροχόος μπορεί να έχει μια χειριστική και εκδικητική προσωπικότητα. Συνήθως είναι ο καλύτερος όταν πρόκειται να πάρει εκδίκηση. Οι χαρισματικές ηγετικές τους ικανότητες τους καθιστούν επίσης σπουδαίους χάκερ.

6. Ζυγός

Ο Ζυγός μπορεί να εμπλακεί σε οικονομικά εγκλήματα ή σε αυτά που σχετίζονται με ναρκωτικά. Αν και δεν παραβιάζουν εύκολο το νόμο, μπορούν επίσης να διαπράξουν εγκλήματα. Ενδιαφέρονται περισσότερο για τα χρήματα και τείνουν να εμπλέκονται σε εγκλήματα που σχετίζονται με χρηματικά κέρδη, όπως οι τραπεζικές ληστείες. Αποφεύγουν να διαπράττουν εγκλήματα μεμονωμένα και συνήθως έχουν συνεργούς.

7. Κριός

Ο πεισματάρης Κριός μισεί να του λένε τι να κάνει, και αν κάποιος προσπαθήσει να του επιβληθεί, θα αντιδράσει. Το πιθανότερο είναι ότι θα αναζητήσει παράνομα μονοπάτια προκειμένου να επιτύχει στη ζωή του.

8. Ιχθύες

Το ότι είναι θερμοκέφαλοι μπορεί να κάνει τους Ιχθύες επικίνδυνους. Τα ονειροπόλα ψάρια είναι αρκετά πιθανό να χάσουν την ψυχραιμία τους. Οι Ιχθύες τείνουν να χάνουν εύκολα την ψυχραιμία τους και, αν κάποιος δεν τους συγκρατήσει, γίνονται επικίνδυνοι. Είναι επίσης πιθανό να είναι αυτοκαταστροφικοί.

9. Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι πιο πιθανό να εμπλακούν σε απάτες ή κλοπές, χωρίς απαραίτητα να πρόκειται για βίαια εγκλήματα.

10. Παρθένοι

Οι Παρθένοι έχουν ιδιαίτερη ικανότητα να κλέβουν χωρίς να γίνονται αντιληπτοί. Κάνουν τα πάντα τόσο τακτοποιημένα, που είναι δύσκολο να βρεις ίχνος του εγκλήματός τους. Αναμειγνύονται συχνά σε ηλεκτρονικά εγκλήματα και διαρρήξεις.

11. Καρκίνος

Οι Καρκίνοι μπορεί να διαπράξουν «εγκλήματα πάθους», αφήνοντας διακριτικά σημάδια στο σώμα του θύματός τους. Τείνουν να συλλαμβάνονται για τη διάπραξη εγκλημάτων επανειλημμένα λόγω της έλλειψης ψυχικής σταθερότητας.

12. Ταύρος

Αν κάποιος παραπλανήσει έναν Ταύρο, μπορεί να γίνει ο πιο σκληρός τύπος του κόσμου. Γεννημένοι ηγέτες, μπορούν να γίνουν επικίνδυνοι προκειμένου να κυριαρχήσουν στον κόσμο και τίποτα δεν μπορεί να τους εμποδίσει.