ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ζώδια που λατρεύουν τα ζώα

Αν έχεις κατοικίδιο, ξέρεις πολύ καλά το συναίσθημα. Γαυγίζει ή νιαουρίζει όταν ακούει τα κλειδιά στην πόρτα και κουλουριάζεται στα πόδια σου περιμένοντας ένα χάδι. Λειτουργεί αγχολυτικά και ζει μαζί σου σαν να είναι μέρος της οικογένειάς σου. Σε κοιτά μέσα στα μάτια και σε καταλαβαίνει χωρίς να χρειάζεται να εξηγείς. Αν δεν έχεις κατοικίδιο, μπορεί να είσαι αυτή η γλυκιά κυρία που ταίζει τις αδέσποτες γάτες και νοιάζεσαι για όλα τα ζωντανά αυτού του κόσμου. Ίσως περισσότερο από ό,τι νοιάζεσαι για τους ανθρώπους. Αν κουνάς το κεφάλι καταφατικά, τότε μάλλον ανήκεις σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια.

 

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι εξαιρετικά προστατευτικός και λατρεύει να έχει κάποιον υπό την προστασία του. Αφοσιώνεται πλήρως στο κατοικίδιό του και ζει για τη στιγμή που θα γυρίσει στο σπίτι και θα κυλιστούν παρέα στο πάτωμα για αγκαλιές και φιλιά. Δεν είναι ότι ο Ταύρος αντιπαθεί τους ανθρώπους. Είναι ότι η σχέση του με τα ζώα δεν έχει τα πάνω και τα κάτω όπως αυτή με τους ανθρώπους. Και καμιά φορά δεν έχει τη διάθεση να το αντιμετωπίσει.

Δες κι αυτό: Τα 5 πιο απαισιόδοξα ζώδια

Καρκίνος

Ε, αν δεν μπορεί ο Καρκίνος να συνδεθεί, τότε τι ελπίδα μας έχει μείνει στη ζωή; Είναι σε τόσο βαθιά επαφή με τα συναισθήματά του που έχει μπόλικο απόθεμα και για τους ανθρώπους και για τα ζώα. Ο Καρκίνος αγαπά τους ανθρώπους και επενδύει στις σχέσεις του, αλλά δώστου κουτάβι και πάρτου την ψυχή. Θα κοιτάζονται στα μάτια με τις ώρες και θα συνδέονται χωρίς κουβέντα (ναι, το ξέρω ότι δε γίνεται ούτως ή άλλως).

Παρθένος

Δεν εκπλήσσεσαι από αυτήν την αποκάλυψη. Ο Παρθένος είναι ένα αρκετά εσωστρεφές ζώδιο και νιώθει ότι επικοινωνεί καλύτερα χωρίς πολλά λόγια. Όταν νομίζεις ότι δεν τον καταλαβαίνει κανείς, κάθεται αγκαλιά με τη γάτα του και ανταλλάσσουν θετική ενέργεια. Μπορεί και αρνητική, ανάλογα με τα κέφια της γάτας.

Ζυγός

Ο Ζυγός νοιάζεται για όλους και φροντίζει όσους αγαπά. Μισεί τη μοναξιά γι αυτό και φροντίζει να έχει ένα σπίτι γεμάτο με ανθρώπους ή ζώα. Όποιο προκύψει. Είναι αυτός ο άνθρωπος που μαζεύει όλα τα δέσποτα στο σπίτι του και γεμίζει ένα κρεβάτι με σκυλάκια. Αχ, τι ευτυχία!

Ιχθύς

Σαν το Ζυγό, ο Ιχθύς είναι τρομερά συμπονετικός και νοιάζεται για όλους. Οι καλύτεροί του φίλοι είναι σίγουρα τετράποδα αλλά του αρέσει να μοιράζει το χρόνο του μεταξύ των ανθρώπων και των κατοικιδίων του. Αυτό τον γεμίζει ενέργεια γιατί μόνο έτσι νιώθει ότι παίρνει πίσω την αγάπη που δίνει.