ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τα 5 πιο απαισιόδοξα ζώδια

Είναι αυτός ο άνθρωπος που συνήθως έχει μία έκφραση αμφιβολίας μαζί με λίγη στενοχώρια. Δείχνει συνέχεια προβληματισμένος και είναι σαν να έχει μονίμως ένα σύννεφο πάνω από το κεφάλι του. Αν δεν έχεις έναν τέτοιο στην παρέα σου, μάλλον είσαι εσύ. Δυσκολεύεσαι να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά και είσαι πάντα προετοιμασμένος για μία πιθανή Δευτέρα Παρουσία. Αν είναι έτσι, τότε ανήκεις σε κάποιο από τα παρακάτω απαισιόδοξα ζώδια.

 

Ταύρος

Θέλεις να του προκαλέσεις καρδιακή προσβολή; Κάνε του πάρτι έκπληξη. Μισεί τις εκπλήξεις  και όταν νιώθει απροετοίμαστος, πέφτει ψυχολογικά και γίνεται ξινός. Και θα σε γεμίσει προσβολές επειδή του χάλασες το πλάνο. Επειδή γενικά είναι ένα ζώδιο της Γης, είναι προσγειωμένος και λειτουργεί πολύ περισσότερο με τη λογική από ό,τι με το συναίσθημα. Αν θέλεις να τον δεις να πεταρίζει από χαρά, άφησέ τον να σου μιλήσει για τις καινοτόμες (έτσι νομίζει) ιδέες του.

Διάβασε κι αυτό: Τα 3 ζώδια που είναι εντελώς drama queens στη σχέση τους

Καρκίνος

Μιλάμε φυσικά για το πιο ευαίσθητο και συναισθηματικό ζώδιο που δεν το χει σε τίποτα να αλλάξει διάθεση και να βάλει τα κλάματα ενώ γελάει. Αν φτάσει στο σημείο να νιώσει απαισιόδοξα, κατεβάζει ρολά και κρύβεται σε ένα δωμάτιο για κάνα διήμερο. Δε θα σου μιλήσει και δεν πρόκειται να σου εξηγήσει το πρόβλημά του. Αν θέλεις να τον δεις να φωτίζεται, πάρτου ένα παγωτάκι. Θα ξεχαστεί για κανένα μισάωρο.

Παρθένος

Γνωστός για τον πεσιμισμό του, δεν του το βγάζεις από το μυαλό του ότι όλα θα πάνε στραβά και δεν υπάρχει τίποτα και κανείς που να το αποτρέψει. Η τελειομανία τους κάνει να προβληματίζονται και να ανησυχούν συνέχεια για το αν θα πάνε όλα καλά και είναι σαν να έχουν γεννηθεί με γονίδιο απαισιοδοξίας. Περνάει με αντιβίωση; Όχι αλλά περνάει εάν σταματήσουν να περιμένουν τα πάντα από τον εαυτό τους και τους άλλους.

Σκορπιός

Το λαγωνικό του ζωδιακού μπορεί να αντιληφθεί ενστικτωδώς πότε συμβαίνει κάτι κακό και δεν πέφτει έξω. Δεν αντέχει να του λες ψέματα γιατί, είπαμε, έχει ένστικτο, αλλά αυτό τον βάζει μονίμως σε μία θέση καχυποψίας και άμυνας. Σκέφτεται μονίμως απαισιόδοξα για τους ανθρώπους γύρω του και δυσκολεύεσαι να χαρεί με τα μικροπράγματα στη ζωή.

Αιγόκερως

Το σοβαρό ζώδιο δε σηκώνει πολλά πολλά. Αν τα σχέδιά του δεν πάνε ακριβώς όπως τα υπολογίζει, πέφτει σε βαθιά περισυλλογή και μαύρη κατάθλιψη. Ο χειρότερος εχθρός τους είναι ο κακός εαυτός τους και δε χαλαρώνουν με τίποτα. Δυσκολεύεται να κάνει ένα βήμα πίσω ή να εγκαταλείψει το αρχικό του πλάνο και γι αυτό πιστεύει ότι τα πράγματα σπάνια λειτουργούν προς όφελός του.